O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Ciganske karte 13 del

<< < (109/139) > >>

tia:
Ksenija, prosim se zame..

Manja:

--- Quote from: tia on July 08, 2017, 09:58:01 PM ---Ksenija, prosim se zame..

--- End quote ---

Tia, tvoj mesec bo v znamenju karte žalost.Veliko boš razmišljala o preteklih zadevah. Mogoče boš tehtala tudi med dvema možnostma, mogoče moškima. Dvigni glavo, zaupaj vase in najdi svojo pot v srečno prihodnost. ;)

Te lahko mimogrede vprašam, kako se je izšlo s tistim moškim, za katerega si enkrat spraševala? Vse dobro. <3

tia:
S tem se dogaja zaenkrat, ce bo pa preostanek julija v znamenju zalosti, pa se ne vem ::)   za tistega, za katerega sem sprasevala, pa je bil iz daljne preteklosti, nic se ni in ne bo vec zgodilo

Vesta:
Tudi jaz bi rada izvedela, kakšno sporočilo ima zame karta ta mesec :) Če boš imela čas, se priporočam.

Manja:

--- Quote from: tia on July 09, 2017, 10:29:43 AM ---S tem se dogaja zaenkrat, ce bo pa preostanek julija v znamenju zalosti, pa se ne vem ::)   za tistega, za katerega sem sprasevala, pa je bil iz daljne preteklosti, nic se ni in ne bo vec zgodilo

--- End quote ---

Ni rečeno, da se ne bo nič več dogajalo med vama, če se bodo v tebi mogoče porajali kakšni dvomi, kakšne nerešene zadeve iz preteklosti. ;) Mogoče pa ne bo nič takega. Saj veš, danes je tale huda polna luna, lahko mi je ona kaj vplivala na karte. ;) Samo pozitivno, vse bo ok. ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version