Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo
Uslužbenci hotela Spletni simbol. 56. del
Tea:
--- Quote from: Rena on February 04, 2017, 05:41:46 PM ---Dober večer ;D Danes vas pozdravljam kot čisto druga oseba ;). Kot NLP mojstrica. Kako ste kaj?
--- End quote ---
Čestitkeeee
Tea:
Dobro jutro
Rena:
Andres, hvala. Če te zanima, pa res malo pobrskaj. Za NLP je več definicij, zato bom nekaj skombinirala najkrajše, kot je možno: Je pristop do sebe in drugih ljudi na način, da si pozoren na jezikovne vzorce (lingve - jezik), prepričanja, čustvene vzorce, ki za tem stojijo (v možgančkih - nevro), da prepoznamo, kako ljudje sprejeto popačimo, posplošimo. S tem, ko ima vsakdo svoj svet, vse tudi sprejema in oddaja skozi svoj oblikovan svet. In potem, ko se naučimo to prepoznavat, spoznamo, kaj vse se za jezikom in sporočili, ki jih izražamo skriva in nas omejuje. Potem je tu še nabor različnih tehnik, s katerimi to presegamo.....
Spoštovani kolega Jernej, hvala. Naj vam znanje dobro služi še naprej, zlasti ob spremembah, ki so na vidiku (ali jih je NLP celo pomagal odpreti...) 8). In res, po mojstru praktiku se svet odpre na stežaj, medtem ko po praktiku sem gledala bolj skozi priprta vrata. Danes sem si že nastavila nov SMART ;), samo, ko ga zapišeš, še bolj stoji. Tako da, sledi še zapis ;D
Nensi, thankjuuuuuuuu. You ve helped me :-* :-* :-*
Tea, hvala tudi tebi :-*. An bla sta tudi dva Goričana ;).
Tea:
An bla sta tudi dva Goričana ;).
A, bejž. Ben, pole ste ste meli fajn. Sam da nista bla mone. ;)
Rena:
Ma kje moneee. Itak smo tu sami fajn ljudje. Ta dva pa se mex najboljsimi
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version