Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo

Uslužbenci hotela Spletni simbol. 56. del

<< < (7/87) > >>

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: Jernej on February 05, 2017, 09:46:53 AM ---Rena, z ženo sva se spoznala ravno na NLP Mojstru :P

--- End quote ---

Žena je bila na Mojstru? :P

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: Jernej on February 05, 2017, 09:46:53 AM ---O, Pika. A ti se tudi na mačke izgovarjaš ? :D

--- End quote ---

Nisem si mislila, da tako prav pridejo. :D

Jernej:

--- Quote from: Pika on February 05, 2017, 09:47:39 AM ---
--- Quote from: Jernej on February 05, 2017, 09:46:53 AM ---Rena, z ženo sva se spoznala ravno na NLP Mojstru :P

--- End quote ---

--- End quote ---
Ti oprostim, ker še nisi "posvečena", pa ne razumeš :P  8)  ;D  ;)

--- Quote from: Pika on February 05, 2017, 09:49:03 AM ---
--- Quote from: Jernej on February 05, 2017, 09:46:53 AM ---O, Pika. A ti se tudi na mačke izgovarjaš ? :D

--- End quote ---
Nisem si mislila, da tako prav pridejo. :D

--- End quote ---
Naša mačka mi zvečer rada pride na kolena sedet, ko sem na kavču in potem res ne morem it čaja skuhat, ker bi dol padla...  ::)

Rena:

--- End quote ---

--- End quote ---

Hehe, ampak šala je bila pa domiselna  ;D Jernej, saj si mojster, kajne  :D Tako in drugače.

Super Jernej, jz bom pa morala mojega doma še malo "zmojstrirat". No, vsaj "sprakticirat". Sta bila z mano starejši sin in mož včeraj. In še do danes skoz poslušam, kaj vse modelirata  :laugh: :laugh: :laugh:

Sam matr, ponosna sem bila na nas včeraj. Kako dobro modeliranje smo pokazale vse skupine... Fijuuuuu  :)

Maja:

--- End quote ---

--- End quote ---

Tu se spomnim na ta vic:

V Lipici stoji tabla z napisom:
Ura jahanja s konjem - 10 €.
Ura jahanja z učiteljem - 15 €.

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page