Da povzamem in si spraznem duso: danes so moji studentje odpisali kolokvij, imela sem zadnjo uro drugega predmeta v kateri sem iz sebe spravila zadnji atom energije, v cetrtek se en taksen predmet, medtem ko v petek koncam ta trimester. A ker bi bilo to prelahko, v petek do konca pakiram, da se lahko v soboto zjutraj druzno odpravimo z 10 tednov staro malcico, dvema kuzkoma in mozem na letalo in na sever do tasce in tasta, da tamali postimamo dokumente, ker je trenutno drzavljan Neverlanda. Ko pridemo nazaj pa imamo en dan da preselimo 50m2 zivljenja v drugo stanovanje, s pohistvom vred. Seveda isti dan se ucim. In lovim roke za doktorat in clanke.
Tararara, what a wonderful woooorld...drzte pesti zame, men se trga sam ce pomislm na vse to. Zato rajs ne mislm in tamali non-stop prepevam 'Somewhere over the rainbow'. 
ah dej no, sej ni tko hudo

veš kolk bi ti blo dolgčas, če ne bi bilo take akcije, saj je to tvoj element

če hočeš delaj tole vajo:
sebe si predstavljaj kako sediš v miru v zlati svetlobi v lijaku (stožcu)
ožjega vrha tega stožca se dotika navzgor v vesolje obrnjen drug lijak (stožec)
kot ena "peščena ura", ti sediš v spodnjem delu ure, skozi zgornji del se nate iz vesolja vsipa vse kar rabiš
v vesolje pošlji prošnjo naj ti skozi zgornji lijak pošlje vso pomoč in vire, ki jih rabiš, da se to uredi lahkotno, v miru, učinkovito ... pa kar je še tega kar rabiš
deluje fenomenalno, boš videla
komaj čakam da sporočiš, kako je bilo ko bo vse tipi topi
bodi lepo, bodi mavrično, bodi pravljično