Author Topic: Luna 4. del  (Read 51719 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Vesta

• Mojster
Re: Luna 4. del
« Reply #270 on: July 19, 2017, 11:56:39 AM »
Zakon!  :)

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #271 on: July 20, 2017, 07:17:39 AM »
Danes zamenja znamenje Mars, premakne se namreč v Leva. Tam nas bo vzpodbujal, da dosežemo nekaj pomembnega, zelo opaznega. Moč, strast, želje, ambicije, močan spolni nagon. Obdobje, ko se bomo stvari lotevali srčno, vsa naša prizadevanja in dosežki pa bodo tesno povezani z našim egom, z njimi se bomo poistovetili.
Dan se bo začel z Luno v kvadratu z Neptunom. Možna je napačna presoja realnosti, zato se poskusimo izognit vsakršnemu sklepanju odločitev, saj so te lahko pogojene z napačnimi vtisi. Preprosto počakajmo, da ta vpliv mine.
Kmalu zatem Luna trigon Jupiter; dobro za druženje, izražanje čustev. V druženju lahko zažarimo, najbolj zaradi odprtosti, iskrenosti in dobrodušnosti. Pripravljeni bomo pomagat drugim.
Popoldne Luna sreča Venero in z njo tvori konjunkcijo, kar prijetno druženje razpotegne tudi v drugi del dneva. Uživajmo bodisi v krogu prijateljev bodisi doma.
Zvečer Luna opozicija Saturn, ta pa prinaša povsem drugačno vzdušje. Lahko se počutimo osamljene, pa po tako družabnem dnevu ... Ne prepustimo se temu vtisu in si naredimo lep večer.
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #272 on: July 20, 2017, 07:31:52 AM »
Mene pa samo zanima, če se lahko še danes voskam? Je zadnja možnost padajoče lune, potem raste dva tedna, a bom že na morju... Hvala za vaše strokovne nasvete :D

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #273 on: July 20, 2017, 08:30:02 AM »
Hja, načeloma, dokler je Luna padajoča, je ugodna za depilacijo.
Ne glede na Luno pa priporočam pred morjem.  :laugh:
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #274 on: July 20, 2017, 08:51:52 AM »
No, saj tak jungle man nisem. Ampak ja, hehe. Bo pred morjem  :laugh:

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #275 on: July 20, 2017, 09:25:02 AM »
Mene to tudi čaka še pred nedeljo.  :P
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #276 on: July 20, 2017, 09:44:13 AM »
Danes zamenja znamenje Mars, premakne se namreč v Leva. Tam nas bo vzpodbujal, da dosežemo nekaj pomembnega, zelo opaznega. Moč, strast, želje, ambicije, močan spolni nagon. Obdobje, ko se bomo stvari lotevali srčno, vsa naša prizadevanja in dosežki pa bodo tesno povezani z našim egom, z njimi se bomo poistovetili.
Dan se bo začel z Luno v kvadratu z Neptunom. Možna je napačna presoja realnosti, zato se poskusimo izognit vsakršnemu sklepanju odločitev, saj so te lahko pogojene z napačnimi vtisi. Preprosto počakajmo, da ta vpliv mine.
Kmalu zatem Luna trigon Jupiter; dobro za druženje, izražanje čustev. V druženju lahko zažarimo, najbolj zaradi odprtosti, iskrenosti in dobrodušnosti. Pripravljeni bomo pomagat drugim.
Popoldne Luna sreča Venero in z njo tvori konjunkcijo, kar prijetno druženje razpotegne tudi v drugi del dneva. Uživajmo bodisi v krogu prijateljev bodisi doma.
Zvečer Luna opozicija Saturn, ta pa prinaša povsem drugačno vzdušje. Lahko se počutimo osamljene, pa po tako družabnem dnevu ... Ne prepustimo se temu vtisu in si naredimo lep večer.

Hvala Maja :-*
Naj bo lep dan :)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #277 on: July 21, 2017, 07:10:26 AM »
Dan se bo začel z Luno v sekstilu z Uranom. Želeli si bomo dogajanja, novosti, zanimive družbe. Lahko poskusimo kaj novega in razbijemo rutino.
Od 7:41 dalje bo Luna v praznem teku, nato ob 10:09 vstopi v znamenje Raka.
Imamo tudi celodnevni vpliv Sonca v kvadratu z Uranom, ki nas poleg Lune sekstil Uran še dodatno sili v nekonvencionalno delovanje, in se bo zavlekel tudi v jutrišnji dan. Dovolimo si drugačne pristope, vendar bodimo pri tem previdni, da ne gremo čez mejo in s svojimi potezami ne provociramo okolice, saj se lahko kaj hitro vname prepir. Stopimo korak nazaj tudi, če bomo sami tarča navala tujih idej, ki bi nas znale spravit iz tira. Ego bo močan, prav tako želja po izražanju. Potrpežljivo. Upoštevajmo širšo sliko, ne osredotočimo se le na določene detajle. Vsekakor se obeta dan, ko nam ne bo dolgčas.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #278 on: July 21, 2017, 08:24:28 AM »
Dan se bo začel z Luno v sekstilu z Uranom. Želeli si bomo dogajanja, novosti, zanimive družbe. Lahko poskusimo kaj novega in razbijemo rutino.
Imamo tudi celodnevni vpliv Sonca v kvadratu z Uranom, ki nas poleg Lune sekstil Uran še dodatno sili v nekonvencionalno delovanje, in se bo zavlekel tudi v jutrišnji dan. Dovolimo si drugačne pristope, vendar bodimo pri tem previdni, da ne gremo čez mejo in s svojimi potezami ne provociramo okolice, saj se lahko kaj hitro vname prepir. Stopimo korak nazaj tudi, če bomo sami tarča navala tujih idej, ki bi nas znale spravit iz tira. Ego bo močan, prav tako želja po izražanju. Potrpežljivo. Upoštevajmo širšo sliko, ne osredotočimo se le na določene detajle. Vsekakor se obeta dan, ko nam ne bo dolgčas.

Sama že tako močno čutim uranske energije, imam namreč v karti najnatančnejši aspekt (kvintil) s soncem in še v prvi hiši, stelij osebnih planetov v 11.hiši...
Ja, se moram večkrat brzdati, da ne bruham vsepovprek te uranske energije, ker takrat znam biti še kako hladna...
Po drugi strani pa me ravno to rešuje, da znam pogledati stvari tudi s čistega razumskega zornega kota, ker bi sicer čustvena občutljivost pri mojem steliju v raku lahko bila problem...
Sem pa tudi v obdobju, ko se mi t uran sprehaja po vrhu mojega joda, po n saturnu v 8 hiši in dela opozicijo na n luno v 2. hiši...nekako sem odmaknjena od čustev-paše :)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #279 on: July 21, 2017, 08:36:13 AM »
Sanjalka  :-*
9ZK 656

Offline Manja

• Veteran
« Reply #280 on: July 21, 2017, 08:44:57 AM »
O, super. :) Prav to danes potrebujem; en res lep, dinamičen dan. ;)
Hvala, Maja. :)

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #281 on: July 21, 2017, 11:03:39 AM »

Sama že tako močno čutim uranske energije, imam namreč v karti najnatančnejši aspekt (kvintil) s soncem in še v prvi hiši, stelij osebnih planetov v 11.hiši...
Ja, se moram večkrat brzdati, da ne bruham vsepovprek te uranske energije, ker takrat znam biti še kako hladna...
Po drugi strani pa me ravno to rešuje, da znam pogledati stvari tudi s čistega razumskega zornega kota, ker bi sicer čustvena občutljivost pri mojem steliju v raku lahko bila problem...
Sem pa tudi v obdobju, ko se mi t uran sprehaja po vrhu mojega joda, po n saturnu v 8 hiši in dela opozicijo na n luno v 2. hiši...nekako sem odmaknjena od čustev-paše :)

Jaz imam tudi najbolj natančen aspekt z Uranom.
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #282 on: July 22, 2017, 08:07:13 AM »
Zjutraj Luna trigon Neptun, nato Luna kvadrat Jupiter. Nežnejša čustva, bujnejša domišljija, povečana kreativnost in intuicija. Dopoldne bo ugodno za uživanje v prijetni družbi. Lahko naredimo tudi kakšno dobro delo za druge.
Popoldne bo za vse našteto manj ugodno, imeli bomo vpliv Lune v opoziciji s Plutonon, zaradi česar na površje lahko privrejo intenzivna čustva, ki jih bomo težko kontrolirali. Drama, ljubosumje, nihanje razpoloženja in depresija naj ne pokvarijo jutranjega vtisa.
Danes ob 17:15 Sonce vstopi v Leva. Ponos, želja po odobravanju, po druženju, luksuz, vse to so tematike, ki se dotikajo prehoda Sonca preko tega znamenja. Čas, ko lahko zažarimo, zablestimo, se pokažemo, pridobimo dober ugled. Ohranimo pa dobro mero, da ne bomo izpadli egoistični in samovšečni.
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #283 on: July 22, 2017, 09:02:35 AM »
Dobro, da imam danes ob 17h en sestanek.  :laugh:
9ZK 674

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #284 on: July 22, 2017, 01:59:10 PM »
Včeraj je bil en tak WTF dan, da se sploh povedat ne da. Enim se je totalno zmešalo :-X
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna