Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Luna 4. del

<< < (64/78) > >>

Tejka:

--- Quote from: Jane on July 27, 2017, 02:16:31 PM ---
--- Quote from: Vesta on July 27, 2017, 12:39:08 PM ---Danes se stvari kvarijo. Najprej je zaštrajkal aparat za kavo, zdaj se pojavljajo težave s prtljažnikom. Tudi televizija je včeraj zvečer obupala in smo klicali servis.

--- End quote ---

merkur je že v senci. Vpraši Tejko kako danes pizdi k ji nič ne dela ha-ha.

--- End quote ---

Res sem pizdila in preklinjala ;D :D Jaaaa vem da je merkur že v senci samo jaz bi tudi kaj naredila ne samo delala. Tako nekako no.

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: Missy on July 27, 2017, 07:25:49 PM ---
--- Quote from: Pika on July 27, 2017, 06:41:50 PM ---Pri meni se pa rapidno in po vseh sestavnih delih kvari mož.  ::)

--- End quote ---

No pr men se pa popravla takrat k se lih nej ne bi. 😂 nikol ni prou.

--- End quote ---

Mojmu žal ni pomoči. Mislim (vsi mislimo), da je resno bolan.  :'(

Tejka:
Pika?Kaj resnega s P.?

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: Tejka on July 27, 2017, 08:29:06 PM ---Pika?Kaj resnega s P.?

--- End quote ---

Popolna mentalna in čustvena degradacija. Nor. Že več kot 20 let.

Andres:

--- Quote from: sanjalka on July 26, 2017, 08:40:43 AM ---
--- Quote from: Maja on July 26, 2017, 08:21:27 AM ---Ob 1:41 je Merkur vstopil v znamenje Device. 
V tem znamenju si želi natančnosti, jasnih misli in besed. Ob vsem analiziranju ne pozabimo na širšo sliko, saj se lahko kaj hitro razblini s prevelikim osredotočanjem na detajle. Soočali se bomo s tem, kako naše sanje spadajo v resničnost. Kaj je smiselno in kaj ne.
Danes Luna opozicija Neptun. Sanjavost, občutljivost. Dopoldne najverjetneje ne bomo dali od sebe toliko, kot bi sicer lahko.
Zvečer Luna tvori trigon s Plutonom. Čustvenost se nadaljuje preko celega dneva. Močneje se bomo zavedali svojih globin, pomena odnosov. Možne so obsedenosti. Odpotujmo v podzemlje in si raziskovanje naredimo prijetno - mogoče lahko poskusimo kaj novega v dvoje. Saj se razumemo.  ;)

--- End quote ---

Te energije sem čutila že včeraj pozno zvečer...
Vedno me preseneti, kako me lahko neka plutonska zadeva pripelje nazaj k sebi, kako zelo se na ta način spet začutim, kdo sem, začutim vse svoje najgloblje občutke, tako se počutim celostno....
Hvala Maja :-*

--- End quote ---

26. ko sem bil na poti niti nisem posebno pomislil, da se v tistem času piše ta napoved lune, vendar bolj ko se je dan vrtel proti koncu, bolj sem si rekel, da bom moral zvečer prebrati napoved za ta dan, saj zame je je bil to ali čisto navaden dan ali pa zelo poseben.

Skratka že pred časom so mi rezervirali en izlet in ženska agentka iz neke križarke je rekla, će bo lahko vse urejeno in v redu, ker gre za  njihove VIP goste.  Sem ji napisal nazaj, da na Islandijo tisti VIP pridejo uživat in malo se odmaknit, ter so posledično v kavbojkah in čisto preprosti ljudje.  No, tako sem 26. predvčerajšnjim začel to pot in res ta bila to čisto navadna turista. Videti je bilo sicer da sta bolj načitana, ona dela v bio fiziki in on je napisal knjigo in še piše o zgodovini Napoleona.  Vse v redu. Izlet je bil dober, trajal 12 ur, bila sta vesela in utrujena obenem nakar sem ob slovesu dobil njegovo vizitko, kar ne da vsak turist, prosim pa tudi nikoli ne.
Potem sem doma malo pogledal in moj turist je bil predsednik Napoleonove asociacije v Kanadi nek vitez reda fracnoske akademije.   Na njihovi strani pudarja logično Napoleona in s tem v primerjavi tudi Julija Cezarja in Aleksanda velikega, saj vsi trije so na planetu zapisali identično zgodovino.    Ne vem sicer točno kako sem se lotil raziskovanja in na koncu sem prišel do tega, vendar sem nato ugotovil, da imam skupno točko s to organizacijo in sicer sveto geometrije.    Postavilo se mi je vprašanje kakšno nenaključe je to, da sta bokirala mene, saj lahko bi vzela dražji ali cenejši izlet.   Našel sem vez med klobuki ali šlemi Napoleona, Julija Cezarja in Aleksandra velikega.  Vsi trije imajo identičnega in le ta predstavlja Merkur. Očitno ta koda igra kot velik zapis v igri nenaključij, saj nekateri veste, da je moji firmi ime Mercury Grail in nima registracije samo za turizem.     Naredil sem karto prvega stika torej ob desetih uri zjutraj in nekako sem presenečen nad vsem.

Andres

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version