Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Luna 4. del

<< < (68/78) > >>

Maja:
 :o :-X :blank:

Samo, da ste vsi dobro.

sanjalka:

--- Quote from: Maja on July 31, 2017, 07:33:25 AM ---Zgodaj zjutraj je bila Luna v trigonu z Neptunom, ta vpliv trenutno še ni povsem minil. Sanjavost, domišljija, fantazije. Se pa lahko hitro nalezemo tujih razpoloženj.
Popoldne Luna sektil Pluton, kar bo našo čustveno občutljivost raztegnilo čez cel dan. Danes bomo res zelo dovzetni za vse vrste emocij, tudi zelo intuitivni bomo in mogoče se nam kaj novega razjasni, kar je bilo do sedaj skrito.
Od 13:10 naprej bo Luna v praznem teku in bo šele jutri ob 14:01 vstopila v Strelca. Torej dan, ko ne pričakujmo kakšnega konkretnega dogajanja in premikov, lahko pa sanjamo.
Danes zamenja znamenje Venera. Ob 16:54 bo vstopila v Raka. Tu je raznežena, romantična, občutljiva in mogoče pretirano zaščitniška. Ta čas zna biti precej čustven in svoje občutke bomo izražali preko izkazovanja pripadnosti. Želeli si bomo varnega zavetja in dobro nam bo delo, če nas bo kdo sem in tja pocrkljal.     

--- End quote ---
Venera v raku mi je domača, tako da to bo moj mesec :)
So pa včeraj in danes zjutraj prišle ven neke zadeve, ki so bile do zdaj skrite in sem šokirana :o
Ne vem še kako bom tole skomunicirala z dotično osebo, res sem žalostna, pa rada jo imam, to bo za mene zelo težek razgovor.... :(

sanjalka:
Jane :o
No, samo da se je v redu izteklo.
Je pa takole moj sin pri 3-eh letih čofnil v bazen in splaval :)

Vesta:
Pri nas smo pa včeraj imeli nenavaden obisk, je bila na naši terasi 95. letna gospa, ki je očitno brez nadzora harala okrog. Kasneje je dobro prestrašila še sosede Nemce, ki so bili v štuku višje in z odklenjenimi vrati, preden jo je izsledil vnuk ... :D

Smo klicali vse sorodnike, a kot zakleto se nihče ni javil.

Maja:
Jaz sem pa danes imela zelo žive opozorilne sanje.  :o
Mogoče je pripomogla k temu  :Lu :tr :NE.  ::)
Zadnjič enkrat sem jih ignorirala in sem si napopala sranje ...  :blank:
Danes sem reagirala in bo vse OK.  :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version