Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
Luna 4. del
Manja:
Haha, jaz raje teh mojih sanj javno ne bi opisovala. ;D Bom pa z veseljem prebirala vaše. ;) Ki verjamem, da niso bile tako ... zmedene? ;)
Andres:
--- Quote from: Maja on August 05, 2017, 08:13:25 AM ---Rastoča Luna je v Kozorogu.
Zjutraj je tvorila sekstil z Neptunom, ta vpliv je trenutno še aktualen, jutro bo čustveno nabito, zelo močna bo naša empatija. Ni nam treba rešiti vsega sveta, niti ga ne moremo sami, lahko pa poskrbimo, da bo naš lasten svet lepši. Bodimo zelo izbirčni glede družbe, s katero želimo imeti opravka v tem času. V prijetni družbi bo vpliv povezovalen, prisotnost manj prijetnih ljudi pa lahko v nas vzbudi nič kaj prijetne občutke.
Kdor bo tole prespal, naj se pa le poskuša spomnit svojih sanj. So kaj sporočale?
Popoldne bo Luna v konjunkciji s Plutonom in v kvadratu z Jupitrom kar lahko prinese poplavo čustev, tudi tistih, ki so bila potlačena v ozadje. Mogoče bomo vlekli za sabo še kaj od jutra - ali pa privre na plano kaj, na kar smo že pozabili. Reakcije so lahko pretirane, resničen problem je veliko manjši, naša subjektivna zaznava lahko iz muhe naredi slona.
Dan, ko je bolje razmišljat pozitivno in se ukvarjat z lepimi stvarmi. Prevroče je, ni treba, da se razvnamejo še strasti.
--- End quote ---
Tako kot piše v prvem delu sem imel včerajšnjo pot s turisti. Nekako je bilo čutiti napetost ali preprosto nobene komunikacije. V takih trenutkih mi je že malo čudno, če jaz nisem kaj prav naredil ali gre za take osebe. To pot je šlo za izjemno nekomunikativne osebe, tako da dan sem izpeljal kar dobro. Predvsem dobro glede na to, da se bliža mrk. Mogoče je imel pa ravno mrk kaj vpliva.
Andres
Maja:
Dopoldne bo Luna v kvadratu z Uranom in to ne obljublja najbolj mirne nedelje. Ne bomo se mogli sprostit in umirit misli. Ves čas bomo na preži za zanimivim dogajanjem, težko se bomo osredotočili, naše misli bodo tavale vsepovsod, želeli si bomo razbiti rutino za vsako ceno. Le počasi, vpliv bo minil, tačas pa poskrbimo, da ne bo nepričakovanih posledic.
Ob 11:22 Luna začne svoj prazni tek in ta bo trajal do 14:15, ko vstopi v Vodnarja.
Popolnoma Uranovski dan ... Pazimo nase.
sasa:
Uf, pa ravno danes, ko moja mati praznuje.
Manja:
Danes je bil res nor dan. :( Upam na boljše v prihajajočem tednu ... :(
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version