IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Maja on April 29, 2017, 08:24:50 AMQuote from: Jane on April 28, 2017, 06:45:57 PMGres v trgovino, srecas soseda, gres na pivo in zdej ze 4 ure merkam njegove otroke. Matr me je scat peljal A jih še kar merkaš? Skor hahaha. Do devetih zvecer Potem sva sla pa pit
Quote from: Jane on April 28, 2017, 06:45:57 PMGres v trgovino, srecas soseda, gres na pivo in zdej ze 4 ure merkam njegove otroke. Matr me je scat peljal A jih še kar merkaš?
Gres v trgovino, srecas soseda, gres na pivo in zdej ze 4 ure merkam njegove otroke. Matr me je scat peljal
Glej, da boste imeli dovolj ajvarja.
Jaz ne bom nikoli pozabila, čist VSAKIČ ko sva midva prišla k našim na kosilo, kakšno praznovanje je bil on tam. to se je kar pripeljal, brez da bi vprašal in samo rekel o kaj pa danes jemo Potem smo pa enkrat imeli spet neko praznovanje, je bil piknik in smo pekli na žaru. Mami je pozabila kupit ajvar in ga je blo res samo še za žlico. Moj pa obožuje ajvar. In ga da mami na mizo rekoč, evo Zoran tole je pa zate, upam da boš imel dosti, ker je samo to. In ga župnik takoj pograbi in prav postrga celo žlico iz kozarca ven. Je moj čist znoru, ga je vprašal če slučajno ni slišal, da je samo to in če naj on zdej kozarec je
Kaj je pa župnik rekel? Care, Zoran, haha.
Ej NIČ. Tiho je bil, se je potem zelo kmalu pobral. Neki je hotu še poslušat radio Ognjišče, moj foter je valda hotu ustrežt, pa je Zoran spet zatežu, da je on prišel žurat, ne pa molit. Tako da ga zdej ko sva midva tam, ni
Hahahahahaha hvala bogu nimamo piknika s tem osebkom. Baje so ga kazensko preselili v drugo faro, le zakaj
Quote from: Jane on April 30, 2017, 09:49:37 AMHahahahahaha hvala bogu nimamo piknika s tem osebkom. Baje so ga kazensko preselili v drugo faro, le zakaj Zaradi ajvarja.
Danes bi kam šla. Pa se še vedno izmišljujem kam. Moj je šel letna kolesa namontirat, ker težim, da se kam zapeljeva in nato odbiciklava eno turo. Na koncu vseh kompliciranc bo pa en ubogi sprehod v naši okolici