Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Praktična znanja
Kuharski recepti in nasveti II
Gaia:
Nimam pojma. Jaz imam doma ponavadi pražene bučnice, morda nepražene puščajo barvo.?
Rena:
Ja, nepražene zgledajo bolj zelenkaste znotraj. Mogoče so jih pa tako na hitro oz. premalo opražili.
taja6:
--- Quote from: Rena on June 07, 2010, 01:11:10 PM ---Ja, nepražene zgledajo bolj zelenkaste znotraj. Mogoče so jih pa tako na hitro oz. premalo opražili.
--- End quote ---
tvoja ura; draga moja Rena ;)
:-*
Rena:
--- Quote from: taja6 on June 08, 2010, 03:25:58 PM ---
tvoja ura; draga moja Rena ;)
:-*
--- End quote ---
Pa res ja. Hvala draga moja :-*
Jane:
Blitvin zavitek s tofujem
250 g tofuja
česen
ovseni kosmiči ali drobtine
1 žlica zmletih lešnikov
150 g rdečega korenčka
100 g šampinjonov
˝ kg blitve
800 g zrelih paradižnikov
1 čebula
timijan, sol, poper, tamari
2 žlici olivnega olja
ščepec sladkorja
peteršilj
250 g tofuja dobro zmečkamo, dodamo vse ostale sestavine ter dobro premešamo. S tem nadevom napolnite blitvine liste, jih zavijete in zapnete s zobotrebcem. Na olju prepražite čebulo, dodate vse ostale sestavine, razrezan paradižnik in počakate, da zavre. V to juho naložimo pripravljene blitvine zavitke in kuhate 20 minut na zmernem ognju. Zraven postrežete kuhan riž.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version