Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Praktična znanja

Kuharski recepti in nasveti II

<< < (63/70) > >>

Gaia:
Nimam pojma. Jaz imam doma ponavadi pražene bučnice, morda nepražene puščajo barvo.?

Rena:
Ja, nepražene zgledajo bolj zelenkaste znotraj. Mogoče so jih pa tako na hitro oz. premalo opražili.

taja6:

--- Quote from: Rena on June 07, 2010, 01:11:10 PM ---Ja, nepražene zgledajo bolj zelenkaste znotraj. Mogoče so jih pa tako na hitro oz. premalo opražili.

--- End quote ---

tvoja ura; draga moja Rena  ;)

 :-*

Rena:

--- Quote from: taja6 on June 08, 2010, 03:25:58 PM ---
tvoja ura; draga moja Rena  ;)

 :-*

--- End quote ---

Pa res ja. Hvala draga moja  :-*

Jane:
Blitvin zavitek s tofujem

250 g tofuja
česen
ovseni kosmiči ali drobtine
1 žlica zmletih lešnikov
150 g rdečega korenčka
100 g šampinjonov
˝ kg blitve

800 g zrelih paradižnikov
1 čebula
timijan, sol, poper, tamari
2 žlici olivnega olja
ščepec sladkorja
peteršilj


250 g tofuja dobro zmečkamo, dodamo vse ostale sestavine ter dobro premešamo. S tem nadevom napolnite blitvine liste, jih zavijete in zapnete s zobotrebcem. Na olju prepražite čebulo, dodate vse ostale sestavine, razrezan paradižnik in počakate, da zavre. V to juho naložimo pripravljene blitvine zavitke in kuhate 20 minut na zmernem ognju. Zraven postrežete kuhan riž.


Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version