Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Intuitivna sporočila IV del.

(1/76) > >>

Andres:
Tu odpiram četrti del intuitivnih sporočil.

Andres

nensi:

--- Quote from: Andres on May 27, 2017, 04:34:54 AM ---Tu odpiram četrti del intuitivnih sporočil.
Andres

--- End quote ---

Hvala.
Sem pa že mislila, da si vprašanje napisal za intuitivni preblisk  ;)

Manja:
Nensi, jaz bi pa lepo prosila za kakšno intuitivno sporočilce glede jutrišnjega druženja. Nekako se mi dozdeva, da bo en tak lep dan, ampak ker nikoli ne veš, bi vseeno prosila za kakšno sporočilce.
Hvala. :)

nensi:

--- Quote from: ksenija on May 29, 2017, 12:16:33 PM ---Nensi, jaz bi pa lepo prosila za kakšno intuitivno sporočilce glede jutrišnjega druženja. Nekako se mi dozdeva, da bo en tak lep dan, ampak ker nikoli ne veš, bi vseeno prosila za kakšno sporočilce.

--- End quote ---

Če verjameš, da bo lepo, potem tudi bo  :)
če verjameš, da ne bo lepo, potem tudi ne bo  :o
Odloči se pa ti.
S tako energijo kot greš v dogajanje, tako se ti bo dogajalo.
Pa da te še malo izzivam:
zakaj bi meni in mojim sporočilom bolj zaupala, kot svojim dozdevanjem, ki jih jasno čutiš, jaz te pa le slutim.
Naše učenje je največkrat prav to - zaupati sebi in svojim občutkom in ne letati od Poncija do Pilata in preslišati sebe.
No pa imej se lepo. Če se boš tako odločila.  8)
Sicer pa tudi prav.

Manja:

--- Quote from: nensi on May 29, 2017, 07:53:07 PM ---
--- Quote from: ksenija on May 29, 2017, 12:16:33 PM ---Nensi, jaz bi pa lepo prosila za kakšno intuitivno sporočilce glede jutrišnjega druženja. Nekako se mi dozdeva, da bo en tak lep dan, ampak ker nikoli ne veš, bi vseeno prosila za kakšno sporočilce.

--- End quote ---

Če verjameš, da bo lepo, potem tudi bo  :)
če verjameš, da ne bo lepo, potem tudi ne bo  :o
Odloči se pa ti.
S tako energijo kot greš v dogajanje, tako se ti bo dogajalo.
Pa da te še malo izzivam:
zakaj bi meni in mojim sporočilom bolj zaupala, kot svojim dozdevanjem, ki jih jasno čutiš, jaz te pa le slutim.
Naše učenje je največkrat prav to - zaupati sebi in svojim občutkom in ne letati od Poncija do Pilata in preslišati sebe.
No pa imej se lepo. Če se boš tako odločila.  8)
Sicer pa tudi prav.

--- End quote ---

Ja, če bi bilo odvisno samo od mene, bi bilo itak super megastično. ;) Včasih je tako, da se nečesa res veselim in imam dober feeeling, potem pa se zgodi prav kontra.
Saj se nisem nameravala bolj zanašat na tvoje slutnje kot na svoje občutke, samo kakšno tvojo slutnjo sem želela slišat, nič drugega ali slabega nisem mislila.
No, kakorkoli že, jaz grem optimistična v nov dan in upam, da dejansko tak bo. :)
Lep pozdrav.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version