Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo

Uslužbenci hotela Spletni simbol 58. del

<< < (4/72) > >>

sasa:
Dan! Danes moram pa malo bolj počivat. Včeraj sem preveč okol letala.

sanjalka:

--- Quote from: sasa on June 01, 2017, 10:31:36 AM ---Dan! Danes moram pa malo bolj počivat. Včeraj sem preveč okol letala.

--- End quote ---

:-*

Maja:
Dan.
Zračim hišo, da bo čim bolj ohlajena, dokler še ni prevroče zunaj. Imam prepih po vseh nadstropjih.

In malo googlam za kopalkami, bi si nove privoščila letos.
Ne maram velikih gat.  ::)
Ne maram brez naramnic.  ::)
Ne maram enodelnih.  ::)

Morajo bit lepe, zabavne, udobne, praktične.  ;D

sanjalka:

--- Quote from: Maja on June 02, 2017, 08:50:11 AM ---Dan.
Zračim hišo, da bo čim bolj ohlajena, dokler še ni prevroče zunaj. Imam prepih po vseh nadstropjih.

In malo googlam za kopalkami, bi si nove privoščila letos.
Ne maram velikih gat.  ::)
Ne maram brez naramnic.  ::)
Ne maram enodelnih.  ::)

Morajo bit lepe, zabavne, udobne, praktične.  ;D

--- End quote ---

Jaz sem brez ;D
Sem si pa letos celo ene kupile (ne vem sicer kdaj jih bom sploh uspela oblečt ::) :)).
Hlačke črne, modrček pa prosojne kožne barve, bradavičke so pokrite s črno štikano rožico :)

Rena:
Jz sem tudi večinoma brez  ;D. Kopalke iz celega imam večinoma za zimski bazen. Dvodelne pa res potrebujem letos nove, predvsem za jezera, ki jih obiskujeva vse vikende v juliju, če je le vreme. Na Avstr. Koroškem. Sem slišala, da kopalke Nansy Naklo ful hvalijo, pa da lahko kupiš različne velikosti spodnji in  zgornji del. No, v eni trgovini na Koroškem, kjer naj bi jih imeli, prodajalka ni imela pojma. Druga je potem res rekla, da se ji zdi, da je tako. Ampak po koncu sezone ni bilo več prida izbire. Kot naslednji pogoj, ki zame mora bit, pa je obvezno nepodložen modrc. Če ne se ta podloga suši tako dolgo kot svina  :P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version