Author Topic: Uslužbenci hotela Spletni simbol 58. del  (Read 55484 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Uslužbenci hotela Spletni simbol 58. del
« Reply #285 on: July 14, 2017, 12:52:29 PM »
Pika tvoj odtis je samo v hotelski sobi haha.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #286 on: July 14, 2017, 01:27:39 PM »
Pika tvoj odtis je samo v hotelski sobi haha.

Nemogoče, nisem bila v hotelu sploh. :P

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #287 on: July 16, 2017, 07:54:10 AM »
Jutro, narod, kje ste?  ;D
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #288 on: July 16, 2017, 08:16:20 AM »
Evo nas. Gremo na kavico.  ;D
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #289 on: July 17, 2017, 07:42:39 AM »
Jutro.
Do četrtka sem frej.
Danes dopoldne me čaka kup opravkov in upam, da bodo opravljeni čim prej.
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #290 on: July 17, 2017, 09:10:24 AM »
Dan! Kako smo kaj?
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #291 on: July 17, 2017, 09:25:21 AM »
Ocitno samo jaz uzivam v vrocini.  ::)
Sem bila edina, ki pred leti nisem patila na Zakyntosu pri 44-ih stopinjah.
Ko so drugi v senci ogleneli, je bilo meni nadvse prijetno toplo.  :D

Bila sva na otoku Alonissos, vsako leto greva na drug grški otok.
Od vseh do zdaj sva bila nad Alonissosom najbolj navdušena.
Je še dokaj neobljuden otok, morje kristalno čisto z ravno pravšnjo temperaturo, domačini prijazni, turistov skoraj ni, na plaži sva bila sama, hrana domača grška....
Otok je majhen, sva imela skuter in sva celega pregledela :)
Lani npr. sva bila na Skiathosu, do zdaj nad tem otokom najbolj razočarana-trume turistov, hrana zanič...nama je letos Antonio, domačin, povedal, da na Skiathos vozijo zmrznjeno hrano vsem restavracijam isto in to potem v mikrovalovki pogrejejo...bljak...
no, tukaj so naju domačini takoj vzeli za svoja in nama kuhali mmmmm njami, same dobre stvari...
res priporočam za tiste, ki imajo radi umik v naravo in stik z domačini ter so gurmani in užitkarji po duši ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #292 on: July 17, 2017, 09:31:35 AM »

Je še dokaj neobljuden otok, morje kristalno čisto z ravno pravšnjo temperaturo, domačini prijazni, turistov skoraj ni, na plaži sva bila sama, hrana domača grška....
Lani npr. sva bila na Skiathosu, do zdaj nad tem otokom najbolj razočarana-trume turistov, hrana zanič...nama je letos Antonio, domačin, povedal, da na Skiathos vozijo zmrznjeno hrano vsem restavracijam isto in to potem v mikrovalovki pogrejejo...bljak...
no, tukaj so naju domačini takoj vzeli za svoja in nama kuhali mmmmm njami, same dobre stvari...
res priporočam za tiste, ki imajo radi umik v naravo in stik z domačini ter so gurmani in užitkarji po duši ;)

Uiiii, hvala za to idejo. Tak kraj bi nama super pasal. Vsa leta že hodiva na hrvaško morje in si želim tudi v Grčijo. Ker imam za plažo fix idejo, da morava bit čim bolj sama, si nisem predstavljala, kje bi to v Grčiji našla. Reci mi še, če sta bila sama na plaži, a je kak haklc pri grškem narodu, če slučajno kdo vleti, če si nudist?

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #293 on: July 17, 2017, 09:47:17 AM »

Uiiii, hvala za to idejo. Tak kraj bi nama super pasal. Vsa leta že hodiva na hrvaško morje in si želim tudi v Grčijo. Ker imam za plažo fix idejo, da morava bit čim bolj sama, si nisem predstavljala, kje bi to v Grčiji našla. Reci mi še, če sta bila sama na plaži, a je kak haklc pri grškem narodu, če slučajno kdo vleti, če si nudist?

Saj veš, da sva midva nudista, zato tudi iščeva takšne samotne plaže, kjer sva res sama s sabo, nad nama modro jasno nebo in dišeče morje, borovci, vonj je res tak, da ga imam še danes v nosu :)
Nobenega problema ne delajo domačini, če si nudist.
Sicer na tem otoku ni uradnih plaž za nudiste, tako da na uradnih plažah ne boš videla niti ene ženske zgoraj brez.
Na divjih plažah pa so nudisti, poiskati moraš zalivčke, kjer si lahko čisto sam.Do takšnih zalivčkov ne vodijo ceste, ampak kozje potke, po katerih se prebijaš skozi bodeče rastlinje, je vse zaraščeno, ampak se splača, saj prideš v raj.
Sem prav pomislila na simboliko, kako moramo tudi v življenju kdaj skreniti s poti, zaviti z glavne tlakovane ceste, se izgubiti,nato iti še čez bodice, da na koncu le pridemo v raj....vztrajnost iskanja se obrestuje ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #294 on: July 17, 2017, 09:54:54 AM »

Ja, tole je mega ideja, ki jo bom zacahnila. Hvala, Sanjalka.
Imam pa ravno hčer v letih, ko se ji "zmeša", če je brez družbe. :D Tako da... mogoče v kombinaciji s še kakšno familijo.
Otoki, kjer sem bila sama do sedaj, so bolj obljudeni, se pa ravno tako najdejo kotički, ki so na samem.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #295 on: July 17, 2017, 10:07:17 AM »
Hvala za odgovor Sanjalči. Si ne bom nikamor zacahnila, samo možu bom povedala, da imam poznavalko grških plaž  ;D In če se odločiva, te kontaktiram. Lahko pa mi morda že kar napišeš, kako sta odpotovala tja, z letalom, ladjo, v kateri kraj pristala, kako naprej...

Pika, midva sva prej tudi izbirala apartmaje, ki so bili na plaži, da smo čim manj tovorili, pa blizu mesta in igral, da smo imeli zvečer kaj delat... Zdaj pa...midva...modro morje in borovci...vsaj dve flaši vode zraven in sadje. Knjige za branje... najin mali raj. In ja, tudi midva hodiva daleč daleč, da sva čim bolj sama. Lani sva plezala čez en skalnjak dol do plaže, za nagrado sva bila čisto sama. Drugače pa tudi skozi šumice in grmovje do željenega cilja.

Letos bo zgleda kar lahko poiskat tak plac, greva na Mljet, v narodni park oz. na njegovem samem začetku bova.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #296 on: July 17, 2017, 10:14:27 AM »
Mljet je pa zame ena najlepših destinacij. Sem bila tam že zelo dolgo nazaj (2004) in upam, da še kdaj pridem tja.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #297 on: July 17, 2017, 10:47:36 AM »
Mljet je pa zame ena najlepših destinacij. Sem bila tam že zelo dolgo nazaj (2004) in upam, da še kdaj pridem tja.

Jes jes, to mi deli. Apartma sem našla preko Airbnb in imam ful pozitiven občutek. Po celem Jadranu sva že skoraj bila, tudi otokih. Na Mljet greva prvič. Ej, na Hvaru, v Starem gradu sva bila cca 3 leta nazaj. Tam je tudi bilo prečudovito. Relax je imel ful ugodno ponudbo takrat, a žal sva bila samo en teden.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #298 on: July 17, 2017, 10:58:31 AM »
Hvala za odgovor Sanjalči. Si ne bom nikamor zacahnila, samo možu bom povedala, da imam poznavalko grških plaž  ;D In če se odločiva, te kontaktiram. Lahko pa mi morda že kar napišeš, kako sta odpotovala tja, z letalom, ladjo, v kateri kraj pristala, kako naprej...

Pika, midva sva prej tudi izbirala apartmaje, ki so bili na plaži, da smo čim manj tovorili, pa blizu mesta in igral, da smo imeli zvečer kaj delat... Zdaj pa...midva...modro morje in borovci...vsaj dve flaši vode zraven in sadje. Knjige za branje... najin mali raj. In ja, tudi midva hodiva daleč daleč, da sva čim bolj sama. Lani sva plezala čez en skalnjak dol do plaže, za nagrado sva bila čisto sama. Drugače pa tudi skozi šumice in grmovje do željenega cilja.

Letos bo zgleda kar lahko poiskat tak plac, greva na Mljet, v narodni park oz. na njegovem samem začetku bova.

Čarterski leti so na otok Skiathos in nato z ladjo postanek na otoku Skopelos in potem naprej do otoka Alonissos ;)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #299 on: July 17, 2017, 11:08:02 AM »

Ja, tole je mega ideja, ki jo bom zacahnila. Hvala, Sanjalka.
Imam pa ravno hčer v letih, ko se ji "zmeša", če je brez družbe. :D Tako da... mogoče v kombinaciji s še kakšno familijo.
Otoki, kjer sem bila sama do sedaj, so bolj obljudeni, se pa ravno tako najdejo kotički, ki so na samem.

Skiathos je raj za mladino, žurke, pijanke, plaža banana beach odzvanja daleč naokoli ;D
Midva sva bila na nudistični, ki je v sosednjem zalivčku in se imenuje Small banana beach, tudi zelo lepo, samo pač nisi sam :)
Imaš pa na plaži luksus-ležalnike, senčnike, tuš, restavracijo na plaži.
V mestu Skiathos se tare mladine, samo to so starejši od tvoje hčere, tja bo šla sama, brez vaju, čez par let ;)
Imaš tudi na otoku Alonissos družinske plaže, mivka, ležalniki, senčniki, restavracija...
Sva bila en popoldne na eni plaži, kjer je imela grška mladina žur, meni je delovalo kot kakšen maturantski izlet. Bili so tako zelo prikupni, res se znajo zabavati drugače kot pri nas. Na splošno imela občutek, kot bi čas zavrtela 50 let nazaj, tudi grški otroci, ki sva jih opazovala v mestu Patitiri, so bili prisrčni, nobenih mobitelov, nobenega snobizma, nesramnosti, enostavno prikupni, razigrani, nasmejani, zgovorni, da jih je bilo užitek opazovati.
Prihodnje leto spet poiščeva kakšen mali otoček, oprezava za otokom Milos.
« Last Edit: July 17, 2017, 11:09:51 AM by sanjalka »