Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta
Največje zmote v astrologiji in astroloških interpretacijah
cvetka:
--- Quote from: Jane on August 13, 2017, 12:09:45 PM ---
--- Quote from: cvetka on August 12, 2017, 03:53:59 PM ---Vesta, nisem posesivna in prepirljivka, saj zato sem napisala, da je po mojem mnenju zmota astro razmišljanje o osebah, ki imamo Marsa v 8 hiši. Lepo bodi :-*.
--- End quote ---
Cvetka pri tebi je mars vladar 7 hiše...glede na to, da sem uspela parkrat spoznati tvojega predragega bi rekla, da zna precej manipulativno tukaj nastopiti on. Čeprov bi rekla, da glede na vse znaš ti tudi včasih potencirati vlogo žrtve. Ti ta vloga pripada, samo včasih jo poskusi ne preveč kazati navzven ker njega to še bolj stimulira.
--- End quote ---
Jane, bo držal tale tvoj zapis. Hvala ti za potrditev, odkar sem ostala doma, mu to še bolj bode ven :( :blank:
Vesta:
Bi kdo kaj rekel o :Sk in :ko :Ma? Opisi le-teh so vedno zelo ambivalentni ...
sasa:
Hja, jaz lahko o :Sk samo iz lastnih izkušenj govorim, je pa odvisno, ali bi imela zaradi tega bolj mešanico vsega, ker je le moj oče škorpijon in ne vem, koliko drugi apsekti vplivajo na njegovo osebnost. Vem samo to, da on TAKOJ pogrunta, kdo je narejen in kdo ne. Je pa tako, kolikor je škorpijon, dejansko "mehek" v svoji sredini. In to opažam pri kar nekaj škorpijonih.
Jane:
Škorpijoni so vedno označeni kot manipulativni, obsesivni, maščevalni težaki. Vendar do sedaj kar sem jih spoznala in imam dobre prijatelje škorpijone (v obeh smerem) so TOP.
Škratinja Nagaya:
Jaz imam izkušnje z obema skrajnostima, kar se tiče :Sk.
Lahko so izjemno pronicljivi, duhoviti, prodorni, čuteči, intelignetni, močni, ni da ni.
Lahko so pa ogabno maščevalni, zlobni, manipulativni, lažnivi, zahrbtni, agresivni. In čisto povprečno inteligentni.
Tudi pri oceni se po mojih izkušnjah lahko zmotijo ravno toliko kot vsi ostali.
Kar jih je mojih prijateljev, sodijo v prvi opis. 8)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version