Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta
Največje zmote v astrologiji in astroloških interpretacijah
Missy:
--- Quote from: Andres on July 28, 2017, 06:54:24 PM ---
--- Quote from: Jane on July 27, 2017, 09:47:05 AM ---A sam ena :laugh: :laugh: :laugh:
--- End quote ---
Samo ena je bila. Dvakrat.
--- End quote ---
Je oddelala za nas vse. 😁
Manja:
hehe, je bila temeljita. :D In Andres, glede na to, da si tole omenil, je moralo biti z nečim povezano. Si je s tem kaj prislužila?
Vprašam, ker tista, ki je bila itak ve. ;) In če bi ji bilo treba kaj vedet, kar bi ji pomagalo, bi ji bilo fajn povedat. ;) Ker so se meni prejšnjič, ko sem izpolnila "nalogo" in dala napitnino, naslednji dan začele take lepe stvari dogajat.. Sicer nič konkretnega, ampak dovolj, da sem dobila upanje in zagon za naprej. :)
Andres:
--- Quote from: ksenija on July 28, 2017, 10:50:50 PM ---hehe, je bila temeljita. :D In Andres, glede na to, da si tole omenil, je moralo biti z nečim povezano. Si je s tem kaj prislužila?
Vprašam, ker tista, ki je bila itak ve. ;) In če bi ji bilo treba kaj vedet, kar bi ji pomagalo, bi ji bilo fajn povedat. ;) Ker so se meni prejšnjič, ko sem izpolnila "nalogo" in dala napitnino, naslednji dan začele take lepe stvari dogajat.. Sicer nič konkretnega, ampak dovolj, da sem dobila upanje in zagon za naprej. :)
--- End quote ---
Povezano je s preteklostjo. Na vibrator, na prste ali na banano, morda celo na žlico, tisto za čevlje, ji pride bolje kot z moškim. Mislim, da ima v glavi nekaj za treniranje nožnih mišic in je tako počepe delala na stoječem vibratorju. Nič pohlevnega. Pač taka je in ona je ena tistih, ki rabijo veliko, saj včasih se še poscati ne more brez da nebi na seks mislila. Zato pač ste nekatere ženske tako dolgo na stranišču.
Andres
Tejka:
Pih sem mislila, da sem jaz, pa je bilo samo enkrat in tisto v glavi ne gre čez ;D
Andres:
--- Quote from: Tejka on July 30, 2017, 07:34:00 PM ---Pih sem mislila, da sem jaz, pa je bilo samo enkrat in tisto v glavi ne gre čez ;D
--- End quote ---
Škoda Tejka. Boš drugič na vrsti. Sem prepričan.
Andres
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version