Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta

Največje zmote v astrologiji in astroloških interpretacijah

<< < (17/32) > >>

sanjalka:

--- Quote from: Jane on August 01, 2017, 02:14:44 PM ---Al pa venera na AC...jaz zmer dober zgledam  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

--- End quote ---

Pa še dvojček si, ti boš še pri 90-ih skakala, plesala, popevala in ljudje bodo mislili, da imaš 50 let ;D

sanjalka:
Jane, poglej najini uri ;D

Vesta:
Joj, moja mati, s kupom dvojčkov v Uranovi hiši, pa očka z Merkurjem, Soncem in Jupitrom v Levovi. Nikoli odrasla otroka  ;) Zato imam pa jaz z njima take aspekte, da ju zresnjujem, hihi. Ampak bolj se starata, slabše mi gre. Ni pa zameriti, ker je humor odličen in popadam dol od smeha petnajstkrat na dan.

Moja sestrica ima Luno v vodnarju in ASC v tehtnici ... bomo videli, kako se bo starala.  :)

cvetka:

--- Quote from: sanjalka on August 01, 2017, 02:19:48 PM ---Osebe s poudarjenim dvojčkom ali dobro postavljenim merkurjem, sploh asc, so mladostne vse v stara leta :)
Dvojčki nasploh se mi zdi so takšni večni mladostniki :)
Če gledam oba moja otroka, sta videti kot bi imela 14 let, pa ima starejši že skoraj 30 in mlajša že 24.
Je bila pred kratkim v bolnici operirana za slepič in je noseča in so vsi zdravniki večkrat preverjali njen karton in gledali njo in jo spraševali, če je res stara 24 let. Oba sta izredno mila.
Ne vem čemu bi to pripisala, ima pa starejši asc v raku in luno v ribah, hči pa ima luno eksaktno na asc, tako da asc s tem luninim pridihom se mi zdi, da ima daje to milino, nežnost in to obrazno otroškost (baby face).
Opazila sem tudi pri ženskah z luno v vodnarju (uranska luna) tudi daje mladostnost in odsotnost gub.

--- End quote ---
Sanjalka, glede te lune na ASC, ima jo tudi moj vnuk, se mi zdi, da nanj zelo vplivajo lunine mene, a bi to lahko potrdila?

cvetka:
Pa še moj pogled na  :U v konjunkciji z ASC, ima ga moj starejši sin. Velika toleranca ga odlikuje, nič mu ni čudno. Kljub svojim letom, dobrih 35, zgleda mladenič. Pa ne leta z gatami na glavi, kljub temu, da je samski.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version