Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo
Uslužbenci hotela Spletni simbol 59. del
Škratinja Nagaya:
Hči ima na obisku dve prijateljici, bosta prespali pri njej.
Tri hihitajoče in vreščeče cvileče enajstletnice na kupu, s katerimi se je nemogoče karkoli zmeniti, ker nimajo časa niti sape zajeti med proizvajanjem visokofrekvenčnih glasov. :laugh:
Manja:
Hihi, Pika, sočustvujem s tabo. :laugh: :laugh: :laugh:
Je pred par tedni imela moja 8-letnica eno prijateljico na obisku z nočitvijo in je blo identično. :o In ja, se je že začelo... 8 let, pa še tole vse se sam stopnjuje, ne? :laugh: Jao meni, pa še ena mi zraven raste, pa tole zraven gleda in se pridno uči in vpija kot gobica. ;D ;D :o ??? :laugh:
Škratinja Nagaya:
Haha Ksenija. :laugh:
Mlajša bo sigurno hotela čimprej dohiteti starejšo.
Saj drugače je čisto zabavno, čeprav je glasno.
Nekaj pristno veselega navdušenja nad življenjem mi zdajle kar paše imeti v bližini, glede na to, da sem bila dva dni pristno slabe volje. ;D
Manja:
Ja, mala je stara 19 m pa je pravi >:D na hipe.. Vse ponavlja. To se moraš nasmejat od srca in ti res polepša še tako težak dan. <3
Se strinjam, meni tudi tale iskren smeh paše. <3 Ampak na hipe pa ti to cviljenje in boleče ljubezni pridejo tam meter nad glavo. :laugh:
Škratinja Nagaya:
Hihi, ja. :D
Trenutno "boleče ljubezni" sproščajo na vseh glasbenih inštrumentih, ki jih imajo na dosegu. :D Sosedje bodo veseli.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version