IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Vabim vas na naslednjo delavnico, ki se bo dotikala medosebnih odnosov. V moji dolgoletni praksi sem seveda nabrala kar precej izkušenj, vem pa, da je to posebno občutljiva tema v današnjem času.Obravnavali bomo odnose na splošno, odnos do samega sebe, odnos do pomembnih drugih in seveda odnos do svojega partnerja oz. do partnerskih zvez, ki nam prihajajo v življenje.[move]tea mene pa zanima koliko kej stane tako srečanje ????ter ob kateri uri naj bi se odvijalo 14-ega marca????hvala pa pa V nadaljevanju bomo s pomočjo thete iskali vzorce in prepričanja, naložili potrebne občutke in priklicali v življenje najbolj kompatibilno sorodno dušo za tiste, ki si bodo to želeli.[/color]
Seveda Jane. Saj v theta se naučiš priti v nekaj minutah.
Quote from: Tea on March 03, 2009, 08:10:09 AMSeveda Jane. Saj v theta se naučiš priti v nekaj minutah. Hmmm, jaz sem pa nekje zasledila, da je za to potrebno leta in leta dela ...
Uf tole sem pa komaj ujela Od 10 ure do 16 ureInvesticja 100 €
Quote from: Tea on March 04, 2009, 01:21:23 PMUf tole sem pa komaj ujela Od 10 ure do 16 ureInvesticja 100 € verjamem jst tud....hm če mi rata zbrati dinarčke,definitivno pridem seveda pa prej sporočim thx
Nekaj dni prej Mavrica, da vem zaradi števila, prostora in seveda, da ti lahko pošljem material, da se malo pripraviš, če bi se odločila.In seveda da tudi jaz pripravim astro karte. vabljena