NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
XVI - Trdnjava - prepiri, težave, pretresi, katastrofa, božje posredovanje, udarec usode, preobrat, uničenje starih struktur in načinov, nesreča, poniževanje, nenadne spremembe, preobrati, osvoboditev.
No sem kolk spet iz pantov vrgla, zalila pol pisarne s kropom, en tak "mengrevsenarobeinsemštornakvadrat" dan imam.
Folk, a je ze kdo kdajkol mel dobre izkusnje z trdnjavo?
6 čaš - sreča, otroštvo, nostalgija, nagrade, užitek, nova okolja, nova zaposlovanja, spomini iz preteklosti, dajanje in sprejemanje, vedrina, pozitivni rezultati.
Joj, Maja, TOČNO moje počutje zjutraj. TOČNO! Potem sem si pa rekla, Saša, nehaj, to nisi ti, pa sem se zbrcala, da sem boljše volje.
Quote from: sasa on November 09, 2017, 09:26:22 AMJoj, Maja, TOČNO moje počutje zjutraj. TOČNO! Potem sem si pa rekla, Saša, nehaj, to nisi ti, pa sem se zbrcala, da sem boljše volje. Saša, zate se mi pa že dalj časa zdi, da si zelo napredovala osebnostno. Sem že večkrat pomislila, da moram to prav napisati