NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Če ma kdo kaj za vprašat fižol, preden skuham pasulj
Quote from: sanjalka on October 06, 2014, 02:42:27 PMMi bo uspelo nekaj kar sem začela in zastavila že pred časom, tudi dokončati in uspešno speljati do konca?Kako bi uspelo tiče sanjaš in zvezde gledaš mi.Malo bik poheca sefižolček pa pravi da drugače je.Kar začela sise do konca naj pripelje tivendar ne ravno tako kot želela si.
Mi bo uspelo nekaj kar sem začela in zastavila že pred časom, tudi dokončati in uspešno speljati do konca?
Quote from: Tea on October 06, 2014, 02:17:37 PMČe ma kdo kaj za vprašat fižol, preden skuham pasulj Oh, jaz pa fižolčke zamudila.Hmm, če novi se zavrtijo bom vesela.Vprašanje, če kaj sprememb bo na področju službe?
Quote from: bik7 on October 06, 2014, 08:15:12 PMQuote from: Nena on October 06, 2014, 02:28:35 PMOoooo fižolčki, ki bodo pasulj postali... Mika me, da bi šla....bo finančno šlo ok skozi? Hvalaaa Finančno bo šlotvoje prepričanje pa ne botako da prej prepričaj seda hoče tvoja podzavest avanture te. Če finančno bo šlo,potem tudi moje prepričanje veselo bo Bom pa vseeno vpašala se,če moja podzavest veseli se avanture te.Hvala Bikec
Quote from: Nena on October 06, 2014, 02:28:35 PMOoooo fižolčki, ki bodo pasulj postali... Mika me, da bi šla....bo finančno šlo ok skozi? Hvalaaa Finančno bo šlotvoje prepričanje pa ne botako da prej prepričaj seda hoče tvoja podzavest avanture te.
Ooooo fižolčki, ki bodo pasulj postali... Mika me, da bi šla....bo finančno šlo ok skozi? Hvalaaa
Quote from: Opal on October 07, 2014, 08:25:50 AMQuote from: Tea on October 06, 2014, 02:17:37 PMČe ma kdo kaj za vprašat fižol, preden skuham pasulj Oh, jaz pa fižolčke zamudila.Hmm, če novi se zavrtijo bom vesela.Vprašanje, če kaj sprememb bo na področju službe?Spremembe zaenkrat na vidiku nipa saj se ti nikamor ne mudi.Vse tako jekot vesolje zapovezato čakaj še leto dnipotem pa se marsikaj zgodiseveda če boš hotela ti.
Evo mene natzaj v akciji. Hvala vam vsem za vso podoporo.