Author Topic: Vaje iz horarne astrologije  (Read 65317 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Vaje iz horarne astrologije
« Reply #165 on: July 22, 2019, 01:16:56 PM »
Dobila še eno kazen.  :laugh:

(vozil je seveda mož  ::))
« Last Edit: July 22, 2019, 01:19:09 PM by Pika »

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #166 on: July 23, 2019, 12:24:38 PM »
Dobila še eno kazen.  :laugh:

(vozil je seveda mož  ::))

potem bo on tudi plačal ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #167 on: July 23, 2019, 01:15:01 PM »
Ja pikolino Pika, gor in dol te finančne zadeve... A to si postala zavezanka za DDV vmes ali kakšen limit to? Še jaz kot računovodja komaj folgam finančno pismenost v naši državi...  ::)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #168 on: July 24, 2019, 09:36:06 AM »
Ja pikolino Pika, gor in dol te finančne zadeve... A to si postala zavezanka za DDV vmes ali kakšen limit to? Še jaz kot računovodja komaj folgam finančno pismenost v naši državi...  ::)

Nisem zavezanec. Ti na zs odgovorim. :)

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #169 on: July 24, 2019, 12:26:21 PM »
Nisem zavezanec. Ti na zs odgovorim. :)
Važik  :)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #170 on: August 14, 2019, 10:57:15 AM »
Pika  :-*

Prekurjen Merkurček (pa še na 29* stopinji) v 11. hiši konjunkcija Sonce v Raku. Oba kvadrirata ta Uran v 8. - novica, povezana z denarjem, davkarijo (8. hiša in Bik), ki je prišla kot velik šok, iznenada in prinesla veliko nelagodja, strahu (Mars kvadrat Uran). Trenutno si že v začetnem šoku, malo je panike, ki je povezana s 'pokom', ko bo se ta polegel, boš lahko na problem gledala malce bolj racionalno in ga začela reševati.

Sonce opozicija Pluton (in še retro, khm) in Venera opozicija Pluton, sta prinesla vse skupaj, državna restrikcija, kazen, je nakazana z njema. Vzeli so ti veliko denarja, kar sama veš, vsekakor se bo poznalo in to leto ne bo leto luksuza, četudi nikakor ni vse izgubljeno. Mars, vladar tvoje 8. hiše, se v Levu kar dobro počuti, poleg tega dela lep trigon z domciliranim Jupitrom, ki je aplikativen in zato izniči večino neprijetnih posledic, ki bi jih lahko imela retrograda - no, saj bi rekla, da si slednje že izkusila. Imela boš moč, voljo, pa tudi zavzetost, da to zagato rešiš, kar se ti bo obrestovalo bolje, kot pričakuješ. To, da je Jupiter v velikem trigonu s Kironom v 7. in Marsom v 11., kaže, da bo za sabo prineslo - kot sem ti že napisala - psihične spremembe v krogu družine, partnerstva, verjetno bo prišlo do dialoga, ki bi se pravzaprav moral vršiti že dolgo nazaj. Menim, da bo se kmalu pokazala prelomna točka - če bo pogovor oz. komunikacija iskrena, bo se razmerje oz. družina osvežila, prišlo bo do ponovne povezanosti, harmonija, v kolikor pa bo prisotno izogibanje ali celo laži, ne boste mogli več funkcionirati kot eno. (to je poudarjeno z Neptunom kot vladarjem DSC, ki slednjega še konjunktira, pa s kvadratom sovladarja Jupitra), poštenje je ključna tema. Prevprašati boš morala svoje vrednote, svojo željo po svobodi. Vladar 2. hiše, Venera v Raku, je v opoziciji s Saturnom in SV v 4. in Plutonom v 5. Pri okrevanju bo morala pomagati in sodelovati vsa družina, tudi otrok, v katerega toliko polagaš (5. hiša), kar dobro veš, a se misli kar malo izogibaš. Zgodilo se je, kar se je moralo, to je eden od ključnih momentov razvoja, ki te bo potisnil naprej, bodisi v negativo ali v pozitivo.

Boš preživela? Boš! Boš imela zdrava pljuča? Recimo, da nahodna ... Škrge pa zrasle ne bodo. Sama si boš pomagala, da ne, ker imaš odlično sposobnost, da preživiš v okviru svojih zmožnosti. Denar in finance, ki so sicer potrebne in temeljni del tvoje predstave o varnosti, te ne definirajo.

Kaj še karta kaže? Izogibaj se vsekakršnih posojil, ker bodo težave z njimi. Tudi na prijatelje se v kakšni finančni smeri ne zanašaj v večji meri, ker te lahko izdajo, marsikakšno bo zaradi privoščljivosti ali oddaljenosti ob siuaciji tudi razpadlo. Zanesti se moraš sama nase.

Prejle nisem uspela kaj več odgovoriti in sem se samo zahvalila.
V bistvu ne gre za kazen, gre za prekoračitev nekega limita, ki se ga nisem zavedala oz. sem si zadevo napačno tolmačila. Zato sem omenila "finančno nepismenost".
Uredila sem, da stroškov ne bom plačala jaz, ampak vseeno gre iz "družinskega proračuna", tako da je pravzaprav vseeno.
Bo pa "krivec" posledično primoran bolj garati in poskrbeti za znesek, tudi bom finančno logistiko s tem trenutkom uredila drugače.
Dialogi se tako ali tako vršijo stalno, ampak vseeno je kar naprej nekaj.
Včeraj je bilo dejansko, kot bi me nekdo s ponvijo po glavi. Najbrž ti je ta stavek znan. :)
Dobro se držim, glede na to, da kolegi z mojega področja bruhajo, kadar prejmejo tako odločbo. Kolegici je od šoka pred leti izpadla polovica las.
Zvečer grem na plavanje, to je zame odličen način sproščanja. Poleg tega bom v tej situaciji močno potrebovala dobro kondicijo. ;)

Dobila odločbo in se mi je delno odvalil kamen od srca.
Znesek je pol manjši, kot sem pričakovala.
Vsaj to.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #171 on: August 14, 2019, 03:23:40 PM »
Bi postavila še eno vprašanje, če je seveda volja in čas.  :)
V petek peljemo hčerko za en teden na izobraževanje v tujino in me zanima, kako bomo skupaj z njo zadovoljni z izkušnjo.
Znalo bi se odpreti tudi kaj za naprej.
Že vnaprej hvala!  :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #172 on: August 14, 2019, 05:17:19 PM »
Včeraj sem pa spet plačala kazen.  :laugh:

Aja, pa dva tedna nazaj tudi.  :laugh:

Najbrž je na delu moj natalni  :J.
Hecno je to, da se folk, ki me pozna, včasih prav norca dela, da avto vozim peš, ker peljem tako počasi.
Ampak genau mene bo radar, koga pa.

No včeraj sem spet nasmejala žlahto, ker so mi cajzlji dali za pihat in mi buljili v oči, če sem vzela kakšno drogo. Jaz, ja.  ;D
Seveda nič od tega, so mi pa nabili kazen za neupoštevanje prednosti.
Zavedla sem se jih šele, ko so bremzali za mano, bil je navaden moder Opel, častna reč, da ne vem, od kod se je sploh vzel, potem pa sta za povrh ven stopila dva policaja.
Izgledalo je, kot da so situacijo uprizorili nalašč.  :(
« Last Edit: August 14, 2019, 08:11:45 PM by Pika »

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #173 on: September 02, 2019, 03:00:45 PM »
jao Pika, raje prodaj avto, ta je očitno zaklet  :laugh:
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #174 on: September 02, 2019, 03:13:30 PM »
jao Pika, raje prodaj avto, ta je očitno zaklet  :laugh:

Majkumila, ej, nisem pomislila. :laugh:
Bo nekaj drugega v igri, ker se mi folk reži že mnogo let, ker vedno MENE policaji ustavijo, ki sem prototip počasne in previdne vožnje, še porabo imam 4,1 povprečno, da so se na servisu čudili.
So me ustavili tudi pri prejšnjem avtu, ko sem pešačila (42 na uro) z njim skozi vas ravno takrat, ko so merili, skriti za kamionom.
Pet minut prej in pet pozneje, ko so ovinke polagali ludi milojkoti iz vasi, jih pa ni bilo.
Enako nekaj let prej, ko sem, prisežem, vozila po Celovški najpočasneje od celotnega prometa, ampak vseeno nad 60, pa še to zato, ker sem se bala tistih v rit letečih za sabo in se jim umikala z enega pasu na drugega tako, da sem se umaknila direkt pred policaje.
Nisem mogla verjet, častna reč.
Mogoče je pa to moj retro Merkur v osmi (kjer se pojavim z avtom, naredim vse divjake nevidne).

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #175 on: September 02, 2019, 03:19:02 PM »
Pol si pa mogoče ti zakleta  :laugh: :laugh:  Sorry nisem se mogla upret haha
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #176 on: September 02, 2019, 03:26:00 PM »
Pol si pa mogoče ti zakleta  :laugh: :laugh:  Sorry nisem se mogla upret haha

Ja, saj jaz sem na isto pomislila. :laugh:

Offline Vesta

• Mojster