Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Na zemlji nismo sami

Sporočilo za tebe, 5.del

<< < (25/61) > >>

sasa:
Jaz sem odpadla, ker moja mati je bila na operaciji, ko sem bila stara malce več, okoli 14.

Andres:

--- Quote from: sanjalka on April 16, 2018, 09:01:52 AM ---
--- Quote from: Andres on April 16, 2018, 12:10:38 AM ---
--- Quote from: sanjalka on April 15, 2018, 05:03:52 PM ---No, jaz se najdem v 2. opisu, na moske se ne derem, imam miom in v petek mi je guma pocila na kolesu.
Panike zaradi mioma ne delam, imam pa v cetrtek pregled. Preglede imam na pol leta.
Je mogoce se kaksno dodatno sporocilo zame ?

--- End quote ---

Ne vem iz katerega jezika je privlečena beseda miom. Za slovenščino Google translate ne uporabljam nikoli.  Torej ne vem kaj to pomeni. Sklepam da gre za kakšen privesek na jajčnikih.   Dodatno sporočilo?   Ne vem ta hip. Razen tega, da bi si pregledala še drugi jajčnik.

Andres

--- End quote ---

Ok :)
V cetrtek imam pregled, bom rekla naj mi dobro pregledajo se 2. jajcnik ;)

--- End quote ---

Ja, to pa obvezno. 

Andres

Andres:

--- Quote from: Manja on April 16, 2018, 10:32:16 AM ---
--- Quote from: Andres on April 15, 2018, 11:31:15 PM ---Prava ki je se je našla v tretjem opisu je le tista, katere mama je bila na nekakšne zdravniškem posegu ko je bila ena med vami, torej njena hčerka stara deset let ali manj. 

Andres

--- End quote ---
Ja, je bla tudi moja. Ne na splavu, je imela neke druge težave, ampak se iskreno ne spomnim, kaj, je blo pa precej hudo, koliko imam v spominu.

--- End quote ---

Ker so matere splavljale ali so imele težave kot po tekočem traku naj dodam, da mišljena mati ni bila preveč na mamo navezana, ampak na očeta, ki je bil strog. Zdaj se bo končno našla prava.

Andres

Missy:
Odpadem k knof z gat. Moj dedi je biu mucek. :)

Manja:

--- Quote from: Missy on April 16, 2018, 11:23:19 PM ---Odpadem k knof z gat. Moj dedi je biu mucek. :)

--- End quote ---
Haha, jaz isto.  :laugh: Sicer babica ni bla navezana na dedija, itak da tudi na mojo mamo ne, ker je sama bla stroga in nedostopna, dedi je bil pa najboljši človek, kar sem jih poznala.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version