O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Tarot XIX. del - vpogled in osebna vprašanja
sasa:
--- Quote from: sasa on October 22, 2017, 11:31:20 AM ---Maja, lahko morda še meni pogledaš, prosim? Zanima me, kako se bo razpletla ena situacija. Namreč imam nek sestanek čez 14 dni, pa me zanima, ali bo po tem sestanku se izteklo tako, kot mislim, da se bo? Ali je morda drug izid na sporedu?
--- End quote ---
Majči, če si že pri kartah. Mi lahko tole pogledaš, prosim?
Missy:
Sasa, ura!
Maja:
--- Quote from: sasa on October 26, 2017, 10:55:44 AM ---
--- Quote from: sasa on October 22, 2017, 11:31:20 AM ---Maja, lahko morda še meni pogledaš, prosim? Zanima me, kako se bo razpletla ena situacija. Namreč imam nek sestanek čez 14 dni, pa me zanima, ali bo po tem sestanku se izteklo tako, kot mislim, da se bo? Ali je morda drug izid na sporedu?
--- End quote ---
--- End quote ---
Ojej, sem zgrešila. Se vidi, da nisem v najboljši formi ...
Poglejva.
Tule je pomembna komunikacija. Da jasno izraziš svoje interese in želje. Kaže se burno dogajanje, najbrž je bilo tudi že nekaj napetosti, če ne konfliktov, okrog tega. Možnosti za izid, kot si ga predstavljaš, so dobre, bo pa nek grenak priokus.
sasa:
--- Quote from: Maja on October 26, 2017, 11:03:14 AM ---
--- Quote from: sasa on October 26, 2017, 10:55:44 AM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
Ojej, sem zgrešila. Se vidi, da nisem v najboljši formi ...
Poglejva.
Tule je pomembna komunikacija. Da jasno izraziš svoje interese in želje. Kaže se burno dogajanje, najbrž je bilo tudi že nekaj napetosti, če ne konfliktov, okrog tega. Možnosti za izid, kot si ga predstavljaš, so dobre, bo pa nek grenak priokus.
--- End quote ---
Ni panike, sem te pustila, ker vem, da nisi ravno ok. Ker pa si danes pri kartah, sem pa prosila. ;)
Hvala. Verjetno res premalokrat izrazim svoje mnenje. To si res lepo izrazila. Bom pazila, da bom jasno povedala svoja stališča.
Missy:
Ce bo kera se mela kaksno vprasanje, lahko tut jes pogledam, da malce Majci razbremenimo! :-*
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version