O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Tarot XIX. del - vpogled in osebna vprašanja

<< < (77/106) > >>

sanjalka:

--- Quote from: sanjalka on March 27, 2018, 11:20:04 AM ---
--- Quote from: Maja on March 27, 2018, 10:56:34 AM ---Sanjalka, zate za april Kralj palic.
Izkazalo se bo, da si imela in imaš prav glede določenih zadev. Močna boš, suverena v izražanju, pokazala boš samozavest in karizmo.

--- End quote ---

O,super karta. Naj tako tudi je. Potrebujem sedaj vse zgoraj zapisano.
Hvala Maja :-*

--- End quote ---

Poročam za april:
točno tako je bilo,močna sem morala biti, smozavestna in tudi karizma je prišla v ospredje...sem pa trenutno v fazi apatije, utrujenosti, kar sovpada Maja s tvojo napovedjo za maj...
me je tale april kar utrudil...potrebujem sedaj malo sprostitve in lahkotnejših tem, čeprav na obzorju nove zadeve za urejanje in reševanje...

Jane:
Še jaz za maj prosim  :-*

cvetka:

--- Quote from: Maja on April 30, 2018, 08:48:30 PM ---Cvetka, zate ...

5 mečev.
Napet mesec, ki te bo velikokrat postavil v situacijo, ko bi se lahko zapletla v konflikt, a se takrat splača vprašati, če je vse bitke smotrno biti ...

--- End quote ---
Jah, živi pa videli, hvala Maja. :-*

Maja:

--- Quote from: Jane on May 03, 2018, 07:59:14 PM ---Še jaz za maj prosim  :-*

--- End quote ---

10 čaš.
Kot si pisala v sosednji temi, zadovoljstvo v družinskem krogu. Ta vtis se zna zavleči skozi cel mesec, v družini boš iskala in našla zavetje in uteho.

Jane:

--- Quote from: Maja on May 04, 2018, 08:42:13 AM ---
--- Quote from: Jane on May 03, 2018, 07:59:14 PM ---Še jaz za maj prosim  :-*

--- End quote ---

10 čaš.
Kot si pisala v sosednji temi, zadovoljstvo v družinskem krogu. Ta vtis se zna zavleči skozi cel mesec, v družini boš iskala in našla zavetje in uteho.

--- End quote ---

Pa ni slabo. Po vsem tem delu, moram reči da je prav fajn malo uživati z najdražjimi.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version