Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Angelski tarot
Missy:
--- Quote from: sanjalka on October 19, 2017, 02:48:22 PM ---Prosim se zame :-*
--- End quote ---
AS AKCIJE zate draga, nova sluzba te caka, ali na splosno nova kreativna priloznost, da uresnicis svoje sanje! Le upaj si in na delo, verjemi vase! :-*
Missy:
--- Quote from: cvetka on October 19, 2017, 03:26:18 PM ---Jaz tudi, na splošno vpogled, kaj pravi angelski tarot zame?
--- End quote ---
ZDRAVILEC OBILJA zate draga; opominja, da se zavedaj, da si nekaj posebnega, in ne pozabi na svoj kreativni duh in obcutek za inovativnost. Klice k temu, da se razvij v profesionalni smeri, a da obenem pri tem ne zanemari druzine. :-* Vse ste neki delovne no ;)
Missy:
--- Quote from: nensi on October 19, 2017, 08:28:39 PM ---hvala Missy :-*
--- End quote ---
Kadarkoli moja Nensi :-* Posiljam pozitivno energijo in drzim pesti!!
cvetka:
--- Quote from: Missy on October 19, 2017, 09:04:45 PM ---
--- Quote from: cvetka on October 19, 2017, 03:26:18 PM ---Jaz tudi, na splošno vpogled, kaj pravi angelski tarot zame?
--- End quote ---
ZDRAVILEC OBILJA zate draga; opominja, da se zavedaj, da si nekaj posebnega, in ne pozabi na svoj kreativni duh in obcutek za inovativnost. Klice k temu, da se razvij v profesionalni smeri, a da obenem pri tem ne zanemari druzine. :-* Vse ste neki delovne no ;)
--- End quote ---
A je to to. Hodim na astro izobraževanje, za 64 ur ga bo. Pa štrudle tud pečem, rižot in obar pa tudi omenjam ne. Hvala ti. :-*
Jane:
Missy če ni prepozno za ljudi na bolniški....bi še jaz prosila eno splošno kako naprej.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version