Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Angelski tarot
Maja:
--- Quote from: Missy on February 28, 2018, 03:41:43 PM ---Draga za tvoj marec 6 MISLI: potrpezljiva bos morala biti, vcasih malce traja, da se nam sanje uresnicijo. Ne smes skrbeti temvec nadaljuj z delom in grajenjem svojih sanj ter bodi pripravljena, saj se stvari lahko v trenutku pozenejo v tek. Ustavi se za trenutek ter razmisli o svoji prihodnosti. :-*
--- End quote ---
Res je bil marec zame zelo prelomen in težak.
Prosim za april.
Tejka:
--- Quote from: Missy on March 25, 2018, 12:03:18 AM ---Drage moje, pa je mesec skoraj spet naokoli. Jutri in pojutrinjem bom metala karte za april, pofočkajte se, bom pa vesela vsakega feedbacka o marcu. :-*
--- End quote ---
Madoniš a je že konec marca. Sploh ne vem, ali sem se pofočkavala za marec ali ne. Raztreščena sem kot "kurji futr". Bom vesela aprilske in obljubim da se sestavim in pogledam nazaj kaj sem kje nakokodakala :-*
cvetka:
Prosim za april. Za marec pa nisem bila v vrsti.
Pa seveda hvala :-*
Nena:
--- Quote from: Nena on March 01, 2018, 09:32:56 AM ---
--- Quote from: Missy on February 28, 2018, 03:48:20 PM ---
--- Quote from: Nena on February 28, 2018, 08:52:13 AM ---Se pofockam...dodam pa tudi se feedback malo kasneje, samo, da zakljucim s stranko . Hvalaaa :-*
--- End quote ---
Draga Nena, za tvoj marec pa kar dve: 10 MISLI in 8 EMOCIJ - situacija, ki te obremenjuje se bo zakljucila, zadihala bos ter se osredotocila na prihodnost. Sporocajo da se bo potrebno temu prepustit, nek odnos odvisnosti se bo zakljucil, pravijo pa, da vidijo, da nestrpno cakas neko spremembo v zivljenju in opozarjajo, da imas moznost, da to storis (sprememba poklica, selitev,etc): Naredi tocno to, kar se ti zdi primerno zate. Cudovito novo zivljenje te caka. :-*
--- End quote ---
Hvala Missy...res cudovito 😘
--- End quote ---
Da porocam za marec....kar nekaj odvisniskih odnosov je priplavalo na povrsje in so nekako sami od sebe zbledeli. Ali pa samo mrknili, to bomo se videli. Kar se tice drugega dela pa nekih vecjih sprememb se ni bilo...se pa nakazujejo.
Se fockam se za april, ce je mozno. Hvalaaaa
Majc:
Missy, je še kakšna minuta na voljo, da se pofočkam za april?
Hvalaaa :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version