Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo
Uslužbenci hotela Spletni simbol 60. del
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: sanjalka on October 24, 2017, 09:29:42 AM ---
--- Quote from: Pika on October 23, 2017, 08:50:05 PM ---Prejle sem popoldne odspala dve urici in sanjala Majo, da je imela tigrastega medveda na vrvici in se z njim sprehajala po stopnišču mojega nekdanjega doma v Ljubljani.
Medved je bil podoben mačku, samo večji. Približno v velikosti koker španjela.
:D
--- End quote ---
Hm, kaj si pustila v tvojem nekdanjem domu v Ljubljani?
Žensko, ki ima pod kontrolo tigrastega medveda? In kdo je ta tigrasti medved? Navadno je medved v sanji naša senca, v kateri je pravzaprav skrita naša lastna notranja moč ;)
Kakšni pa so bili občutki v sanji, ko si sprehajala tega tigrastega medveda na vrvici?
--- End quote ---
Ja, Maja ga je sprehajala. :D
Občutki? V sanjah sem se spraševala čisto črno-bela vprašanja, kot npr:
So medvedi v sorodniki mačk? :D
Vrvica je bila npr. zelo dolga, tako da je medved lahkotno skakljal po stopnicah navzgor, večkrat jih je tudi po več skupaj preskočil. Vmes sem se vprašala, ali bo sfalil štengo in skozi ograjo padel v globino, a sem vedela, da mu ne bo hudega, saj je vendar sorodnik mačk, ujel bi se na noge, sploh pa ima 9 življenj (oz. sem izračunala, da če je križanec med mačkom in medvedom, jih ima 4 in pol), torej lahko v miru telebne najmanj štirikrat.
Vesta:
Medved je okorna, počasna žival, ampak v primeru krize neverjetno hitra, ko tega ne bi pričakoval. Morda se nekdo v tvojem okolju srečuje z neko zaustavljenostjo, če je vrvica dolga, ne gre za le-to v dobesednem smislu, ampak v metaforičnem ... Moč, ki jo trenutno poseduje, je skrita, trenutno si z njo ne more ali ne zna pomagati, ker je tigrast morda dozira med agresivnostjo enkrat in to okornostjo 'drugič', si pa medved in tiger nista blizu, nista kompatibilna. Glede na to, da je pol-pol ju težko ignorira.
Mačka je pa, kot si rekla, vzdržljiva in zaprta sama zase. Torej prepoznavaš potencial teh lastnosti v tej osebi, ji želiš pomagati, da bi se jih zavedala, hkrati pa veš, da bo morala stopnice prehodit sama, tukaj jo lahko opazuješ in ji svetuješ.
Samo svoj piskrček pristavljam :-*
Škratinja Nagaya:
Hvala, Vesta.
Medved je imel vzorec mojega mačka. Ni pa bil to moj maček, ker sem se spraševala, kje je.
Je pa moj maček pasme "vaški pretepač" in ima rad svobodo, vendar je v stanovanju.
Zdi se mi, da sem se s tem križancem - medvačkom - poistovetila kar sama, v njem sem čutila tudi svojo hčer.
Na nek način sem ta medvaček jaz. Se počutim ujeto, vendar vseeno to vrvico neomejeno daljšam po potrebi in navdihu.
sanjalka:
--- Quote from: Pika on October 24, 2017, 09:38:51 AM ---
--- Quote from: sanjalka on October 24, 2017, 09:29:42 AM ---
--- Quote from: Pika on October 23, 2017, 08:50:05 PM ---Prejle sem popoldne odspala dve urici in sanjala Majo, da je imela tigrastega medveda na vrvici in se z njim sprehajala po stopnišču mojega nekdanjega doma v Ljubljani.
Medved je bil podoben mačku, samo večji. Približno v velikosti koker španjela.
:D
--- End quote ---
Hm, kaj si pustila v tvojem nekdanjem domu v Ljubljani?
Žensko, ki ima pod kontrolo tigrastega medveda? In kdo je ta tigrasti medved? Navadno je medved v sanji naša senca, v kateri je pravzaprav skrita naša lastna notranja moč ;)
Kakšni pa so bili občutki v sanji, ko si sprehajala tega tigrastega medveda na vrvici?
--- End quote ---
Ja, Maja ga je sprehajala. :D
Občutki? V sanjah sem se spraševala čisto črno-bela vprašanja, kot npr:
So medvedi v sorodniki mačk? :D
Vrvica je bila npr. zelo dolga, tako da je medved lahkotno skakljal po stopnicah navzgor, večkrat jih je tudi po več skupaj preskočil. Vmes sem se vprašala, ali bo sfalil štengo in skozi ograjo padel v globino, a sem vedela, da mu ne bo hudega, saj je vendar sorodnik mačk, ujel bi se na noge, sploh pa ima 9 življenj (oz. sem izračunala, da če je križanec med mačkom in medvedom, jih ima 4 in pol), torej lahko v miru telebne najmanj štirikrat.
--- End quote ---
Aha, ok.
Skratka tega tigrastega medveda si imela sicer pod kontrolo, na dolgi vrvici, ampak bil je pravzaprav neobvladljiv, lahko bi padel v globino...Vedela si,da ta možnost obstaja, če je tigrasti medved preveč razigran ;) Izračunala si, da lahko pade vsaj še 4x. Bil je mešanica med divjo mačko in medvedom. Prebrisanost in notranja moč.
Koliko tega lahko še obvladuješ, te je strah, če boš preveč razigrano uporabljala te lastnosti, da lahko padeš v globino in se poškoduješ.
Se ti je to že kdaj v resnici zgodilo? Da sta te tvoja lastna prebrisanost in tvoja notranja moč, če nista bili uporabljeni pod kontrolo, pahnili v globino.
In povezava s prejšnjim domom v Ljubljani in Maja. Kaj je ostalo tam v tem domu v Ljubljani? Maja kot ženska, ki predstavlja te tvoje lastnosti ženskega dela osebnosti-prebrisanost in notranja moč ;)
Vesta:
Medvaček :-*
Aha, dobro, potem ni bil latentni morilec :laugh:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version