Pa, saj ni nujno, da bo slabo 
Odvisno kako boš imela postavljeno življenje do takrat.
V kolikor bo v skladu s tvojo dušo, tvojo notranjo energijo, potem ne bo hujših pretresov.
Ti tranziti so priložnost, da nas vržejo iz ustaljenega tira, v kolikor ta tirnica ni najboljša za nas,
z namenom, da se premaknemo naprej, na drugo vibracijo...
Uranski tranziti na natalne osebne planete ti bodo dovajali obilo nove, napredne energije, vzbudi se težnja po spremeniti vse (povezano z osebnim planetom),
saj se nam vse obstoječe zdi zastarelo, slabo...dobimo neke notranje prebliske, uvide kako bi lahko bilo v sami ideji, a realnost je dostikrat povsem drugačna...
Saj vem, urana se niti ne bojim kaj preveč. On te pretrese, ampak ajde ni mi nikoli kaj hudega prinesel. zdaj v teh tamčnem času plutona itak vidim bolj črne scenarije. Bolj me skrbi neptun, ker že tko sem občasno naivna in ne vidim realne slike, da ne bom takrat kakšnih hudih bedarij naredila karkoli že bo. Pa potem seveda saturn skupaj z uranom, ko nekaj bi, pa ne bo šlo...nisem glih ziher v katero smer me bo peljalo, predvsem ker bo to šlo vse čez dvanajsto.
t neptun ti je že naredil kvadrat na n sonce, na vrsto sicer pride še kvadrat z n venero, a še prej naredi t neptun kvadrat z n neptunom..
ta neptunski kvadrat je tisti, ko nam dokončno padejo meglenke dol...ne boj se takrat ne boš naivna, prej boš dojela kaj je v bistvu real life

takrat se soočimo s svojo realnostjo, dojamemo, da ni več vse možno...in nekako sprejmemo svojo realnost in potem lažje dihamo..
je pa seveda možno najprej razočaranje, ko dojamemo, da ni več vse možno in da smo mogoče kaj idealizrali...
pri neptunskim tranzitih na splošno je potrebno spustiti, da odplavi vse kar ima odplaviti in tisto kar ostane po tej poplavi, je tisto kar je za stalno

nekako se takrat soočamo z izgubami oz se učmo imeti radi tudi tisto kar v resnici ne moremo imeti

je pa res, da bo tebi t neptuna delal T kvadrat z n venero in n neptunom, saj imaš v natalu venera opozicija neptun...tako da precej te zaslepljene neptunske dinamike verjetno že poznaš iz svojega dosedanjega življenja...
kaj če bi ti bila rajši umetnica