Author Topic: Olajšaj se malo. Osemnajsti del.  (Read 134111 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Olajšaj se malo. Osemnajsti del.
« Reply #405 on: September 05, 2018, 10:19:11 PM »
Vesta, res si lepo odgovorila. Modro. 

Lumpi, evo:

Ovire:
Tri karte sem potegnila za sedanjo situacijo, od teh sta dve veliki arkani: Čarovnik, Luna in mala arkana, 8 kovancev.
Kar pokaže, da je situacija resnično bolj udarna in se na tem področju dogajajo večji premiki. Čarovnik pravi, da imaš znanja, sposobnosti, izkušnje, na katera se lahko nasloniš, jih koristiš ter združiš v sinergijsko celoto. A nekaj je v tebi vzbudilo »Luno«, ki iz podzavesti dviga zatajena čustva. Čustva, ki so se nabrala z leti, zbuja se notranji nemir, blokade, strahovi. Bitka med »udomačenim« (pes) in izvirnim nagonom, ki ga ukrotimo, prevzgojimo (volk), skrivanje svoje ranljivosti in prikrivanje bolečih trenutkov pod oklep (rak). Proti daljavi daleč naprej se vije pot, pot do naše podzavesti, do naših blokad in prepričanj, ki nas ovirajo in ustavljajo na poti k lepšemu. Karta 8 novcev kaže življenjsko predanost delu, dolžnostim, zvestobo prepričanjem in poti, po kateri si hodila zvesto in disciplinirano. Od 8 kovancev je 7. kovanec že skoraj končan in sledi le še 8., pa bo delo zaključeno. Na tej točki ne dovoli, da te premaga utrujenost. Toliko dela si vložila. Je na delu le utrujenost ali morda pomišljaš, da toliko vloženega dela, a ne v pravo stvar? Ne dovoli si teh dvomov. Ne se po tolikem času spuščat preveč v podrobnosti, kako bi to delo naj bilo opravljeno.  S tem lahko izgubiš večjo sliko, ne vidiš več gozda, samo še posamezno drevo. Karta te opogumlja, da delaj naprej, kar delaš. Se pravi, štimajo sposobnosti in štima delo, pridnost, le čustva te medejo. Meditiraj, iskreno se sprašuj, testiraj svoja prepričanja, morda poišči kakšno knjigo, ki ti pri tem pomaga. Zadnjič sem nekaj listala na netu in našla blog MičneCvetlične, ki je napisala nekakšen priročnik, kako testiramo svoja prepričanja, blokade.

Podpora: Kraljica čaš, As Čas, 5 novcev.
Kraljica čaš je skrbna, srčna ženska in verjetno predstavlja tebe kot osebnost. Posveča se drugim, jih razume, začuti njihove občutke. Ima dobro intuicijo,  zna prisluhniti svoji notranjemu glasu. Zato ne dvomim, da boš obvladala zgoraj omenjeno »Lunco«. Pazi le, da ne čustva prevladujejo, oziroma, da se ne predajaš drugim v tolikšni meri, da boš na koncu sama ostala osiromašena, izkoriščena. Na karti 5 novcev namreč vidimo, kako dve siromašni, premraženi osebi hodita mimo bogatega okna ter nista deležni bogastva, topline, ki se najverjetneje skrivajo za tako lepim oknom. Karta As čaš ti kaže na nov čustven začetek, na to, da te vesolje podpira in stoji ob strani. Nova življenjska situacija je tu, da te nekaj nauči, da predrami tvoje čute in  uspavana občutja v preteklosti. Da te vzpodbudi, da iz te situacije odneseš poduk, ki te bo popeljal na stopničko ali dve višje.

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #406 on: September 05, 2018, 10:35:21 PM »
Hvala Rena, kot razumem kaže dobro. Glede na moj značaj in vse napotke od vseh vas upam, da bom našla pravo pot. Nisem človek trenutnih nagibov, običajno si vzamem čas za odločitve in skušam te izpeljati s pametjo. Upam, da mi bo tudi tokrat uspelo. Vam vsem pa lepa hvala še enkrat za pomoč. Zlate ste 😊

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #407 on: September 05, 2018, 10:40:17 PM »
Verjamem, da bo tako. Vse dobro  :-*

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #408 on: September 06, 2018, 12:02:57 AM »
Včeraj nam je sodelavec skupi padel. Smo ga oživljali do prihoda reševalcev, pa še reševalci so ga stabilizirali 20min. Grozen prizor. Celo noč nisem spala.

To mora biti res grozno če si zraven ko gledaš.  Upam, da bo zdaj po tvojem zadnjem poročanju vsak dan boljše.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #409 on: September 06, 2018, 10:28:37 PM »
Včeraj nam je sodelavec skupi padel. Smo ga oživljali do prihoda reševalcev, pa še reševalci so ga stabilizirali 20min. Grozen prizor. Celo noč nisem spala.

To mora biti res grozno če si zraven ko gledaš.  Upam, da bo zdaj po tvojem zadnjem poročanju vsak dan boljše.

Andres
Ja, je preživel zastoj srca. Danes se je zbudil.
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #410 on: September 06, 2018, 10:32:10 PM »
Sem vesela za kolega, Saša!  :-*

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #411 on: September 07, 2018, 09:42:01 AM »
Evo, da še danes malce več povem. Zbudil se je, načeloma je vse ok, bodo pa še sproti delali preiskave. Vesela do neba.
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #412 on: September 07, 2018, 09:45:03 AM »
Odlično.
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #413 on: September 07, 2018, 09:48:44 AM »
Super!

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #414 on: September 07, 2018, 07:21:59 PM »
Sasa, vesela do neba se jaz :-*
To so res pretresljive zgodbe in vsakic vesela, ko se koncajo dobro :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #415 on: September 13, 2018, 09:25:22 PM »
Hči zapada v skoraj identično situacijo, kot jaz, ko sem bila v osnovni šoli.
Naletela je na tip osebnosti, ki kaže sorodne karakteristike tisti, ki sem jo fasala jaz.
Ne morem verjeti. Verjetno imam neko konkretno nalogo tukajle.
Kot da bi skozi podoživljanje lastnih travm oz. preko teh izkušenj zdaj pomagala hčerki.
Počutim se kot levinja, pripravljena na fizičen napad, če bo treba.

Offline Manja

• Veteran
« Reply #416 on: September 13, 2018, 10:49:35 PM »
Pika, držim pesti, da čimprej in čimbolje opravita z nevšečnostmi. :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #417 on: September 14, 2018, 06:55:47 AM »
Hvala, Manja.

Offline Manja

• Veteran
« Reply #418 on: September 14, 2018, 09:29:01 PM »
Kako vama gre?

Offline Manja

• Veteran
« Reply #419 on: September 14, 2018, 09:30:14 PM »
Btw, jaz mam tudi občutek, da je moja prva mini me, in da imam popravca od mojih staršev, da ji ne zafuram življenja, kot so ga v samem bistvu oni meni.