Author Topic: V spomin na Teo  (Read 24861 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cvetka

• Sp.simbol
Re: V spomin na Teo
« Reply #15 on: January 30, 2018, 10:25:27 AM »
V teh predmrovskih dneh sem večkrat šla prebrat tale dvovrstični prispevek od naše Tee. Res me je že takrat presunil, nič manj zdaj. Res je bilo v smislu ni da ni. Upam, da je Tea na boljšem. Tea, pa pogrešam tvoje zapise.
op: pa ne gre mi "quote"

Re: PLANETARNI VPLIVI 2013 ( retrogradnost, mrki...)
« Reply #5 on: September 28, 2012, 07:22:27 PM »

Ja, ne bo prijetno 2014

Ali bo pobralo mene, ali pa koga bližnjega. Vsekakor se bom ubadala z to temo. Pa še Pluton je na Saturnu, ta pa čez škorpijona v opozicijo na mojo Luno, kvadrat vladar karte, kiron AC - ni da ni

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #16 on: January 30, 2018, 10:50:19 AM »
Sama se v zadnjem času velikokrat spomnim na Teo. Kako rada bi se o čem pogovorila z njo ...
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #17 on: January 30, 2018, 10:57:32 AM »
Cvetka, sem že nekajkrat iskala prav ta Tein zapis, velikokrat sem se spomnila nanj, že takoj takrat, ko je sporočila diagnozo.

Tudi jaz jo pogrešam. In ja, bi se želela pogovarjati z njo.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #18 on: January 30, 2018, 10:55:50 PM »
Sama se v zadnjem času velikokrat spomnim na Teo. Kako rada bi se o čem pogovorila z njo ...

Ja....enako :( Včasih mi sicer spusti kak namig iz onostranstva, samo tako zelo manjka :(
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #19 on: January 31, 2018, 01:12:21 AM »
Prav zanimivo kako ob istih dneh vsi na Teo mislimo.  Tudi jaz sem. Seveda pa nisem edini ki jo pogrešam.   

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #20 on: June 07, 2018, 02:45:11 PM »
Pogrešam Teo :'(
Tea, počivaj v miru in en pomežik tam gor k tebi :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #21 on: June 08, 2018, 04:55:30 AM »
Tudi jaz in verjamem vsi ostali jo pogrešamo.  Veliko je zapustila za sabo in tako je spomin nanjo bolj trden.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #22 on: June 08, 2018, 09:24:41 AM »
Premišljujem o njej zadnje dni. Zadnjič sem imela nek dvom, pa pridem v pisarno in zopet belo pero v pisarni. Tako vem, da je Tea, ki sporoča kaj moram naredit. Pa jaz ne bi bila jaz, ji rečem OK če misliš da moram to in to naj bo pero obrnjeno v desno. Jaz pozabim na to delam...pogledam na pero čez nekaj časa, je bilo pa obrnjeno v desno  :-*
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #23 on: June 08, 2018, 03:05:48 PM »
Premišljujem o njej zadnje dni. Zadnjič sem imela nek dvom, pa pridem v pisarno in zopet belo pero v pisarni. Tako vem, da je Tea, ki sporoča kaj moram naredit. Pa jaz ne bi bila jaz, ji rečem OK če misliš da moram to in to naj bo pero obrnjeno v desno. Jaz pozabim na to delam...pogledam na pero čez nekaj časa, je bilo pa obrnjeno v desno  :-*

Ja, to je to, Jane ;) :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Manja

• Veteran
« Reply #24 on: June 11, 2018, 01:35:25 PM »
Wow, čudovito! 💜

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #25 on: June 12, 2018, 03:46:06 PM »
Jane, prečudovito je to dogajanje  :-*
« Last Edit: June 12, 2018, 03:54:03 PM by cvetka »

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #26 on: June 16, 2018, 10:05:02 PM »

Včeraj kot skoraj vse zadnje in prihodnje dni sem imel turiste.   Pri enem od slapov sem šel nazaj v avto in ob tistem predpražniku na tleh na voznikovi strani sem našel belo pero.  Ne morem enako kot Jane to povezovati s Teo, saj možno je, da je imela kakšna od turistk kapuco iz puha ali kaj podobnega.   Ture so dolge, zadnjič me ni bilo doma  16 ur, včeraj 11 ur, torej pri nenehnem presedenju v avto je  možno da je katera kaj izgubila iz bunde.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #27 on: June 17, 2018, 07:50:30 AM »
Sem tudi jaz iskala vzroke, ah ptič je bil, ziher je kdo prinesel.Samo ko naju je pa s Tamaro pero vsakič pričakal v zaprti pisarni zjutraj ko sva prišli, pa nimaš več kje iskati vzroke.

Moja astro karta

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #28 on: June 24, 2018, 10:00:29 AM »
Danes se mi je sanjalo o Tei.
Nekaj mi je napisala v post in zelo sem se razveselila.
Ne spomnim se pa, kaj je napisala.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #29 on: July 30, 2018, 12:05:26 PM »
Kmalu bo minilo eno leto, odkar nas je zapustila naša Tea ...
9ZK 656