Author Topic: Osho Zen Tarot - vpogled in osebna vprašanja  (Read 16276 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
Re: Osho Zen Tarot - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #30 on: November 11, 2017, 04:44:35 PM »
Hej,

ŽALOST, UM, VODENJE:

Trenutno kaže, da se zavestno oddaljuješ od drugih, nekaj je trčilo vate in te pretreslo v globine, da se sprašuješ o smislu, dobrem in slabem. Nesigurna si in v nekaj neprepričana, vendar povsem po nepotrebno, saj karte kažejo, da imaš vse, kar je potrebno, že v sebi, potreben je le še potisk, ki bo to realiziral. Ker ste akterji občutljivejši kot ponavadi, gre se tudi za vprašanje začrtanih (miselnih mej) se karseda ogibajte provokacijam, ki so posledica dvoma vase (v vas). Med vami so močne vezi, ne tvegajte jih za kreg, bi bilo škoda.

Hvala dragica Vesta...
HUD odgovor  :laugh: in GLOBOK!
Dejansko je tako kot si napisala...mi je pa dal misliti tisti zadnji stavek, da so med nami močne mezi.
analiziram "jedrski pok" do potankosti in seveda zdajle dogajanje po njem in....hmmm, po včerajšnem dnevu bi  si upala trditi, da je bil mogoče res potreben le potisk, da zadeve začnejo tečti v pravo smer.
In tale potisk je bil moj odklop.
Mimogrede - ta "jedrski pok" se je zgodil v službi (itak, moj stalen problem), mi je počil film in to ravno zaradi raznih provokacij.
 Vsi okostnjaki so popadali iz omar...brez usmiljenja.

In ker je prišlo do tega "velikega poka" sem pospešeno začela še bolj pošiljat prošnje naokrog...
In zdaj se mi dozdeva, da bi lahko pod "potisk" razumela tudi to...sem dobila namreč na en najbolj sanjski razpis pozitiven odgovor in uvrtitvev v drugi krog  ;D
Če nebi prišlo do poka, dvomim da bi se prijavila na ta razpis, ker je enostavno prelep, da bi bil resničen...
Sedaj pa še imam na koncu upanje   :laugh:

hvala Vesta. Zlata si...en velik objem  :-*
Vsekakor poročam kak bo razplet....držite pesti

:-*
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #31 on: November 11, 2017, 04:47:46 PM »
...in na koncu še 4:44:35 
 :-*
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #32 on: November 25, 2017, 11:22:49 AM »
Dekleta, bi bila vesela feedbacka, prav tako pa pofočka za december  ;)

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #33 on: November 25, 2017, 11:30:54 AM »
Se priskledim.

Tole je bilo za november ...
Maja, zate je padla karta LJUBIMCA.

Ljubimca spodbujata, da ta mesec odpri srce užitkom, predvsem tistim, ki si jih dosedaj puščala na strani. Če v sebi nosiš breme, te bodo okoliščine izzivale, da stopiš izven njega, da prestaviš pogled in si osredotočena na dogajanje tukaj in zdaj. Ne pričakuj težkih debat in velikih obljub, to ni pravi čas zanje, raje se zavestno usmeri k temu, da iz malenkosti potegneš največ kar se da. Nič ni narobe, če se kdaj pa kdaj izpustiš z vajeti, narediš nekaj, česar družba in kodeks odraslosti ne pričakujeta od tebe, bo pa dobro delo tvoji notranjosti. Naj te sama lahkost odnosov ne vznemiri, to ne pomeni, da ne premorejo nobene globine, le trenutno ne želijo biti vezani na ovire in pomisleke, marveč na optimizem. Na sliki sta moški in ženska, ki se gledata iz oči v oči, povezuje pa ju veliko srce z angelskimi krili, ki je obdano z vrtnicami. Nebo nad njima je treh barv, ki se pri vrhu dvignejo v eno samo, sinhrono svetlobo. To lahko simbolično pomeni dva pola, ki vlečeta vsak k sebi, a sta še vedno integralni del ene same celote - enega individuuma. Bolje, kot vsak zase, delujeta združeno.

Saj veš, kaj se mi je dogajalo.
« Last Edit: November 25, 2017, 11:33:02 AM by Maja »
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #34 on: November 25, 2017, 11:45:40 AM »
Pika:

Krivda, Zavedanje, Vodstvo.

Pika, očitno gre za 'delo za dušo', ki se je dolgo medilo, zorelo v tebi. Glede na padle karte, bi rekla, da ne bo ravno 'bum efekta', ampak da ti to s koncem niti ne bo več pomembno, boš našla dovolj osebnega zadovoljstva. No, nekaj denarja (a ne obilica) bi moralo priti od tega, ker se bodo energije posledično manifestirale, ampak spet, ne raztolmačim tega kot 'zlato jamo'.

Feedback. :)
Zadeve se še nisem konkretno lotila, ker nisem našla časa. Želela bi izpeljati pred novim letom. Nekako pa pričakujem, da bo v stilu zgornje napovedi, kar mi je ok.

Za december bi vprašala pa na splošno, ali bo kaj biznisa.
Finance me na splošno ne skrbijo, ker imam prilive od predavanj, me pa zanima, ali bo kaj zaslužka s samostojnimi projekti.
Hvala! :-*

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #35 on: November 26, 2017, 04:40:17 PM »
Za november sem tole temo spregledala, tako, da ne morem dati feedbacka. Se pa pofockam za december  :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #36 on: November 27, 2017, 09:27:03 AM »
A sem jaz tudi spregledala tole za november? Se priporočam za december.
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #37 on: November 27, 2017, 09:28:08 AM »
Se mi je zdelo, da nekaj ne štima. Vse mesečne karte najbolje, da preselimo v sosednjo temo.  ;)
9ZK 674

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #38 on: November 27, 2017, 12:58:40 PM »
Klinc, buljiva v komp že eno uro in evo dilemice... Vzameva ali ne. Gre za spletni nakup, pa sva malo pokakana, ker je skoraj predobro, da bi bilo res...Če je katera v bližini kart in pri volji...
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #39 on: November 27, 2017, 01:01:07 PM »
Klinc, buljiva v komp že eno uro in evo dilemice... Vzameva ali ne. Gre za spletni nakup, pa sva malo pokakana, ker je skoraj predobro, da bi bilo res...Če je katera v bližini kart in pri volji...

As diskov, kocija, vitez cas in paz palic. Je za vzet!!

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #40 on: November 29, 2017, 10:15:29 AM »

As diskov, kocija, vitez cas in paz palic. Je za vzet!!

Hvala  :-* :-* :-* Sicer še preverjava firmo, ki stoji za tem, ker je hmmmmm. No takole je, našla sva kavče za cca 100€ online prodaja iz tujine, pa je cena res taka, da sva hrabroslava prestrašena, da gre za nateg.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #41 on: August 03, 2018, 09:59:06 AM »
Navali narode  ;D

Offline Manja

• Veteran
« Reply #42 on: August 03, 2018, 10:05:16 AM »
Jaaaaa, prosim za avgust :)

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #43 on: August 03, 2018, 10:12:02 AM »
Manja, zate VIR (x):

Mi sami smo največji vir: od nas vsak dan prihajajo neverjetne stvari, takšne, za katere si niti upati nikoli nismo mogli, da bodo nekoč del nas ali da jih bomo ustvarili mi sami. Slika prikazuje Sonce v najvišji energiji, ki ožarčuje vse okoli sebe, tako bo tudi s tvojim mesecem, edino da (x) označuje, da bodo nekateri to hoteli izkoristiti in nas potlačiti, da sami zasijejo prek naše nesreče, česar jim pa ne smemo dovoliti. Bodimo prijazni in odprti, dajajmo, vendar le do točke, ko je v vprašanju naša lastna ljubezen do sebe. Če kdaj pregorimo - talenti, ki so v nas, ne bodo odšli kar tako, le pokazati se morajo pred vrednimi ljudmi. Dovzetni smo za vse oblike energije, predvsem pa za dušne povezave, ta mesec se boš ukvarjala z lastno karmo na področju odnosov, do tega te bo spodbudila oseba, ki jo obožuješ in je zate božanska. Lepa karta, lahko tudi pričakuješ kak premik na istem področju.

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #44 on: August 03, 2018, 10:14:17 AM »
Prosiiim