O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Ciganske karte, 14. del
Jane:
prosim za kartico za leto 2019. Splošno
purple:
--- Quote from: Žarek on December 28, 2018, 01:39:26 PM ---
--- Quote from: purple on December 25, 2018, 10:45:14 PM ---Zarek, pozdravljena!
Lahko eno karto nasplosno za 2019? In eno za partnerstvo?
Hvala in lepe praznike :-*
--- End quote ---
Tvoja karta za 2019 je hiša, kar nakazuje, da bo leto pozitivno in umirjeno, uskladilo se ti bo družinsko življenje, leto se bo dobro zaključilo in skozi leto ne bo nekih pretresov oziroma nenadnih sprememb, ki bi te utrujale. Trdni temelji torej, pa tudi neka pozitivna novost na področju odnosov prihaja v tem letu.
Za partnerstvo karta poroke in se mi karte povezujejo glede na karto leta, kar pomeni, da boš imela stabilno leto, napredovanje v bistvu, bo nekaj več kot je bilo do zdaj.
--- End quote ---
Hvala Žarek! Upam, da bo res tako dobro leto. Se veselim!!!
Gloria82:
--- Quote from: Žarek on December 28, 2018, 01:26:21 PM ---
--- Quote from: Gloria82 on December 25, 2018, 06:45:22 PM ---Zarek, jaz bi tudi eno za sluzbeno podrocje in eno za finance ;D
hvala
--- End quote ---
Gloria, za službeno ti pade karta bolezen, kar pomeni, da boš preobremenjena, ne boš jasno videla rešitev, primanjkovalo ti bo energije.... Rešitev boš našla v povezovanju z drugimi sodelavci.
Za finance karta sporočilo, kar kaže na izboljšanje in priliv novih, dodatnih financ, povečanje trenutnih financ. 8)
--- End quote ---
Služba torej še naprej Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....
Finance pa :laugh: :P :-* jupiiii, lepa napoved ;D
poročam
hvala Žarek :-* :-*
Žarek:
--- Quote from: Jane on December 28, 2018, 10:50:23 PM ---prosim za kartico za leto 2019. Splošno
--- End quote ---
Draga Jane, splošno za 2019 zate pade karta žalost. Skozi to leto boš želela iz malo težjega položaja v katerem si se znašla. Kot dodatna pade upanje. V obeh so torej vrtnice, meni osebno poleg srca eden glavnih simbolov ljubezni, kar torej nakazuje na odnose. To obdobje boš uspešno premagala. Od tebe je sicer odvisno, kako dolgo bo to trajalo. Naj ne traja predolgo, saj je karta žalosti top karta od dreka in se lahko kar lep čas vrtiš v krogu. Uspelo ti bo! Objem, vse dobro. :-* :-*
Vesta:
--- Quote from: Žarek on December 28, 2018, 01:42:28 PM ---
--- Quote from: Vesta on December 26, 2018, 10:16:16 AM ---Žarek, če boš imel čas, na temo, ki je trenutno zame najbolj pomembna. ;)
--- End quote ---
Bom rekel, da bodo tema kar odnosi, kjer so neskladja in boš začela delat/spoznavat to tematiko malo globlje. Se bo dobro zaključilo.
--- End quote ---
Hvala, dragi Žarek! Res upam, da se premakneva iz tega stanja zdajle v nekaj konstruktivnejšega, ker čutim, da mi je čedalje težje, ko ne vem, kje stojim ...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version