O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Ciganske karte, 14. del
Žarek:
Pa še dve karti za prihajajoča zadnja dva dni v tem letu.
Za danes karta obisk: srečanje, obisk, pogovor, sporočilo
30.12. - poroka: obljuba, poroka, odločitev
31.12. - hiša: sprostitev, zavetje, milina, lepota
Manja:
Same lepe karte za konec leta. :)
Jane:
--- Quote from: Žarek on December 29, 2018, 11:50:53 AM ---
--- Quote from: Jane on December 28, 2018, 10:50:23 PM ---prosim za kartico za leto 2019. Splošno
--- End quote ---
Draga Jane, splošno za 2019 zate pade karta žalost. Skozi to leto boš želela iz malo težjega položaja v katerem si se znašla. Kot dodatna pade upanje. V obeh so torej vrtnice, meni osebno poleg srca eden glavnih simbolov ljubezni, kar torej nakazuje na odnose. To obdobje boš uspešno premagala. Od tebe je sicer odvisno, kako dolgo bo to trajalo. Naj ne traja predolgo, saj je karta žalosti top karta od dreka in se lahko kar lep čas vrtiš v krogu. Uspelo ti bo! Objem, vse dobro. :-* :-*
--- End quote ---
Hvala Žarek, letos me čaka ločitev zato take blesave karte.
Žarek:
--- Quote from: Jane on January 02, 2019, 11:04:56 AM ---
--- Quote from: Žarek on December 29, 2018, 11:50:53 AM ---
--- Quote from: Jane on December 28, 2018, 10:50:23 PM ---prosim za kartico za leto 2019. Splošno
--- End quote ---
Draga Jane, splošno za 2019 zate pade karta žalost. Skozi to leto boš želela iz malo težjega položaja v katerem si se znašla. Kot dodatna pade upanje. V obeh so torej vrtnice, meni osebno poleg srca eden glavnih simbolov ljubezni, kar torej nakazuje na odnose. To obdobje boš uspešno premagala. Od tebe je sicer odvisno, kako dolgo bo to trajalo. Naj ne traja predolgo, saj je karta žalosti top karta od dreka in se lahko kar lep čas vrtiš v krogu. Uspelo ti bo! Objem, vse dobro. :-* :-*
--- End quote ---
Hvala Žarek, letos me čaka ločitev zato take blesave karte.
--- End quote ---
Uh :blank:
:-*
Žarek:
Danes karta veselje - sprostitev, veselje, srečanje...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version