O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Ciganske karte, 14. del

<< < (41/129) > >>

purple:
Prosim, res prosim za vpogled v karte.

Zanima me za ljubezensko podrocje... Res sem v slabem stanju trenutno, v precepu, ne vem kaj naj storim. Gre se za doloceno osebo, imam obcutek kot, da sem nasla nekoga za zivljenje, pa se vedno znova zdi, da sem sama v svojih ciljih in zeljah. Ne vem, kam vodi ta odnos?

Res bom hvalezna za vsak vpogled... preko cigank, tarota ali astro karte.

Missy:

--- Quote from: purple on January 22, 2019, 04:09:25 PM ---Prosim, res prosim za vpogled v karte.

Zanima me za ljubezensko podrocje... Res sem v slabem stanju trenutno, v precepu, ne vem kaj naj storim. Gre se za doloceno osebo, imam obcutek kot, da sem nasla nekoga za zivljenje, pa se vedno znova zdi, da sem sama v svojih ciljih in zeljah. Ne vem, kam vodi ta odnos?

Res bom hvalezna za vsak vpogled... preko cigank, tarota ali astro karte.

--- End quote ---

Sem ti kar tarot vrgla in sicer na vprasanje, kam vodi ta odnos. Padla je kraljica diskov, sodba in paz cas. Kot splosna energija pa kralj cas.

Rekla bi, da bos ti se malo prizemljila in dala karte na mizo ali pa to zahtevala od druge strani, in da bo s tem prislo do tega, da ti bo izrazil svoja custva, ceprav mogoce malenkost nezrelo, imam obcutek, da s tem ne bos cisto zadovoljna, a da te bo pomirilo. Odnos je pod vplivom kralja cas; custva so, a akcije primanjkuje, ne pa nujno globine, cesar se bojis ti.

purple:
 Hvala, Missy! Res hvala za hiter odgovor.

Vsi njegovi pogovori so nezreli. Vsaj, ko je potrebno resiti ali delati na odnosu.
Vedno, ko zelim pogovor se z njegove strani konca pri žalitvah.
Ko se razumeva, se razumeva res dobro, tudi zato sem zmedena. A, ko pride do konflikta ali do tega, kaj si jaz želim v odnosu, nikoli ne prideva do skupne točke. Pa ne gre zato, da bi vztrajala pri svojem, nasprotno, tudi če mu želim priti naprosti se ne premakne niti za milimeter. Včasih imam občutek, da veliko dam, pa nič ne dobim v zameno. Kot si napisala, ne morem reči, da me nima rad, ampak vedno znova se sprašujem ali me ljubi dovolj močno, ali me spoštuje. Predvsem to ...

No, zdaj sem se malo izpovedala, ampak morala sem. Povsem sem na tleh. Hvala še 1x.

Cebela_88:
Mene pa zanima za karto zvestoba kakšne imate izkušnje v praksi z njo? Meni se je do sedaj vedno pojavljala ob zaključkih, je pa res da zadnja leta se mi je vse samo neki zaključevalo na vseh poročjih zato se je kar malo bojim, ko jo zagledam :)tokrat se mi je spet pojavila, ko sem vprašala koliko časa bo neka zadeva trajala in je prišlo mislec, obisk, zvestoba, srčna ženska in oficir. V tem primeru mi deluje, da kaže na nekaj bolj dolgoročnega?

Žarek:

--- Quote from: Cebela_88 on January 22, 2019, 09:44:18 PM ---Mene pa zanima za karto zvestoba kakšne imate izkušnje v praksi z njo? Meni se je do sedaj vedno pojavljala ob zaključkih, je pa res da zadnja leta se mi je vse samo neki zaključevalo na vseh poročjih zato se je kar malo bojim, ko jo zagledam :)tokrat se mi je spet pojavila, ko sem vprašala koliko časa bo neka zadeva trajala in je prišlo mislec, obisk, zvestoba, srčna ženska in oficir. V tem primeru mi deluje, da kaže na nekaj bolj dolgoročnega?

--- End quote ---

Meni osebno je karta zvestobe super karta. Predstavlja mi lojalnost in kaže predvsem to, da je nekaj, kar je trajalo še vedno traja in bo tudi trajalo še naprej. Torej nadaljevanje, trdnost, temelji. To zna biti zelo pozitivna karta in če govorimo samo o tej karti, potem je to to. Super karta v bistvu. Jaz osebno je ne vidim kot zaključevanje nečesa, ravno obratno. Morda jo ti začutiš v tej smeri o kateri govoriš, kar je čisto okej, ker lahko karte začutimo tudi drugače.

Glede vprašanja, ki si si ga postavila in si dobila opisane karte, pa je tako, kot si razlagaš. Sem pa ob branju tega dobil še en preblisk, da ti karte lahko govorijo tudi o tem, da se bo neka moška oseba v tej situaciji še vedno vedla tako kot se. Obnaša pa se distancirano, odtujeno, nezainteresirano itd.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version