IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Si bila zašpecana, da mečeš karte, pa sem si vzela sekundo za pofočk Pripičim nazajBi nafehtala recimo temu rojstnodnevni pokuk v solarno leto
Še jaz sem našla eno, za izziv 🙈. Glede tašče me zanima ali bo prišlo do sprave ?
Quote from: Cebela_88 on April 16, 2020, 11:49:01 AMŠe jaz sem našla eno, za izziv 🙈. Glede tašče me zanima ali bo prišlo do sprave ?Ljubimec, Upanje, Kočija.Ja, seveda, zadeve se lahko umirijo in najdete skupni jezik, ampak ne bi pa rekla, da bo prišlo do prave sprave. Bolj bo navidezen mir, sprejeti kompromisi zavoljo "dobrega izgleda". A nismo včeraj govorili o taščah?
Sem pozna, ampak vseeno bi se prislinila Me zanima ali bom uspela rešiti neko zoprno situacijo, bo šlo vse OK?
Quote from: Jane on April 16, 2020, 08:36:37 PMSem pozna, ampak vseeno bi se prislinila Me zanima ali bom uspela rešiti neko zoprno situacijo, bo šlo vse OK? Žalost, Malo denarja, Veselje.Skrbi glede tega se kar vlečejo, zavedaš se, da ima stvar lahko kar konkretne negativne posledice. Glede na zadnjo karto se stvar uredi tako, da bo dobro zate. Dobro premisli vse možnosti, ki jih imaš v dani situaciji, gotovo se bo za zastorom črnogledosti pokazal še kakšen adut. Lahko prosiš tudi za pomoč ali nasvet koga drugega.
Maja draga,če boš slučajno še kaj metala karte, bi prosila še za eno zadevo, pri kateri se bo naslednji teden zgodil nek korak naprej, in sicer, ali obstaja zame dostopen način, na katerega bi lahko dosegla pozitiven in pravičen izid zase.Hvala ti!
Quote from: Pika on April 17, 2020, 10:32:02 AMMaja draga,če boš slučajno še kaj metala karte, bi prosila še za eno zadevo, pri kateri se bo naslednji teden zgodil nek korak naprej, in sicer, ali obstaja zame dostopen način, na katerega bi lahko dosegla pozitiven in pravičen izid zase.Hvala ti! Sodnik, Otrok, Vdovec.Obstaja. Z izkušnjami in ob samoiniciativi ti gotovo lahko uspe.
Ja, Pika, karte so naklonjene pozitivnemu izidu in svetujejo, da vztrajaš.