O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Dopustimo nekaj možnosti resnici
Sinhroniciteta 5. del
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: sanjalka on February 06, 2018, 10:53:59 AM ---
--- Quote from: Pika on February 05, 2018, 09:40:02 PM ---
--- Quote from: sanjalka on February 01, 2018, 04:16:47 PM ---
--- Quote from: Pika on February 01, 2018, 10:28:43 AM ---
--- Quote from: sanjalka on February 01, 2018, 10:26:11 AM ---
--- Quote from: Pika on February 01, 2018, 10:09:08 AM ---Kako bo šlo v nedeljo?
--- End quote ---
Glasba predstavlja velik del mojega zivljenja. Sicer sem doma mama, ampak glasba je res del mene, mi daje navdih.
--- End quote ---
Sanjalka, si na drogi? :o
--- End quote ---
Ne, sem pa na vrocini in lekadolih :)
Tole je govorila Alenka Godec na tv...
Upam, da ti je sinhroncek kaj pomagal.
--- End quote ---
Feedback...
Hči včeraj glasbeno sijala. :)
--- End quote ---
Bravo cestitke hcerki in seveda malo tudi njeni mami ;D
Vidis kako sinhronost dobromdeluje ;)
--- End quote ---
Hvala, Sanjalka! :-*
Vesela hčerka in vesela mama. Vesela cela familija.
Ja, tokrat je sinhronost dobro delovala.
sanjalka:
Sinhronost dobro deluje kadar gre res za sinhronost-se pravi kadar nam vesolje preko “nakljucnih” stavkov, ki jih slisimo, vidimo ali preberemo sporoca odgovor na nase vprasanje.
Vidim pa, da nekateri pisejo v to rubriko svoje lastne prebliske, ko preberejo zastavljeno vprasanje. To pac ni sinhronost ampak je produkt nasega uma.
Npr ko nekdo vprasa:Ja? In mu nekdo odgovori: Ne.
Sinhronost navidezno nima nic z zastavljenim vprasanjem, je vecja, vseobseznejsa od nasega uma.
Sploh je na zastavljeno vprasanje dobro napisati malo vec kot samo kratek odgovor.
Sinhronosti si nisem izmislila jaz, ampak jo je prvi utemeljil Jung in zelo dobro opisal sedaj se Kezele.
Fajn bi bilo tukaj res pissti sinhrona sporocila, intuitivna (se pravi nasa lastna) pa v intuitivno rubriko..
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version