Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo
Uslužbenci hotela spletni simbol VII
nensi:
jaz imam pa danes sveže robidnice od moje sosede s Primorske, vidim da malo zaostajam
Tita:
nikjer ne piše, da ne bi smeli imeti 2 sladic v ponudbi ..........slajše->boljše :D
Regina:
Njamiiiii, same dobrote. ;D
Neska:
--- Quote from: Andres on September 02, 2008, 06:22:32 PM ---
--- Quote from: Neska on September 02, 2008, 03:57:14 PM ---Ojla Andres ;)
Mali popravek... robidnice je "zrihtala" Akaša, jaz sem se tako kot ostali sladkala z njimi ;D ;D ;D
Sicer pa ni problema... sem vešča v hotelirstvu ;D in bom rada poprimila za kakršno koli delo ;). Vidim da sta razpisani dve prosti delovni mesti... na enose kar prijavljam ;)
P.s.: dobrodošli predlogi o nazivu del. mesta,
lep popoldne :-*
--- End quote ---
Sem se zmotil, prav imaš. Akaša je prinesla robidnice, ti pa kot vidim imaš precej intuziazma za delo v našem okolju. Da bi vedela kakšna so pri nas plačila, bi se morala prebiti v prvi del, zato naj kar napišem, da vse poteka v naturalijah. Tako čistega :D plačila ne dobiš niti v Avstriji, zato predlagam, da malo napišeš kaj pravzaprav si zmožna, delati pri nas, kaj te veseli ipd. Faks ti ne koristi, če le to nisi sposobna delati.
Tvoj portir
Andres
--- End quote ---
Ojla.
Plačilo v naturalijah je o.k. pod pogojem, da je redno ;D ;D ;D (pa da se upoštevajo nadure in izplačuje regres ;) )
Kar se pa dela tiče, tako: imam dobre delovne navade ;D, novosti mi predstavljajo izziv ;), sem natančna in točna ang: in zelo hitro se učim ;D ;D ;D
Hihihi...in faksa me vsekakor ni strah ;)
Andres, skrajno lepo bodi :D
Neska:
Ahh,
da ne izpadem pohujšljivo (v zgornjem postu)... plačilo v naturalijah, tako ali tako postaja zopet vsakdanja praksa na svetu..(verjetno ste že čuli za PUB, kjer za kilo krompirja dobiš pivo ;) ) Tako sem tudi jaz pripravljena delat za kilo krompirja, pašte ali riža, kot dnevno plačilo ;D ;D ;D. Splošno znano pa je, da s(m)o ljudje, tu na forumu, vedno "korak pred časom" ;)
Nazadnje, pa še to, dragi Andres, trenutno sem še na porodniški in imam neznansko srečo, da sem rodila dva krasna otroka, ob katerima si lahko vzamem večkrat na dan "prost trenutek", da lahko po hotelu pošnofam...in delam poln delovni čas, hihihi ;)... ko se pa služba začne, pa bo JAO MENI ;D ,morda me boste zaposlili za polovični ;)
Sicer pa mi paše se zatečt sem gor...ko mi je hudo - je tu bolje... ko sem srečna - je pa super... in to zahvaljujoč vsem zaposlenim in portirju.... :-*
Sem bila zadosti dolga... lahko in mirno noč želim, pa čimlepše sanje
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version