Author Topic: Numerološko osebno leto  (Read 44489 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
Re: Numerološko osebno leto
« Reply #30 on: January 02, 2018, 10:28:29 AM »
bitte, bitte..20.1.1982...und vielen dank  :-* :-* :-*

zate tudi 4-ka:

Glavna tema osebnega leta štiri je "delo, delo in še enkrat delo". Naenkrat boste imeli dela čez glavo, zato je najbolje, da se ga čim prej sistematično lotite, namesto da stalno iščete bližnjice ali da vas ohromi panika.
To je sijajno leto za načrtovanje prihodnosti; pri odločitvah uporabljajte tako glavo (analitičnost) kot srce (intuicijo) in zaupajte v proces vašega življenja.

res je...Delo, delo in še enkrat delo (službeno)....po napovedih me je že lovila panika in slaba volja, ampak sem si naredila red v "podstrešju" (beri;glava  :laugh: ) in gremo novim zmagam naproti....
bo pa zgleda da privat toliko bolj luštno leto....in to NAJVEČ šteje  ;D
hvala zlatka Nensika  :-*
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #31 on: January 02, 2018, 06:49:19 PM »
Nensi, prosim se zame :-*
4.7.1968
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #32 on: January 04, 2018, 10:27:49 PM »
4.7.1968

čau Sanjalka, ti odgovorim jutri, nočko  :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #33 on: January 05, 2018, 08:23:51 AM »
4.7.1968

čau Sanjalka, ti odgovorim jutri, nočko  :-*

Ko boš lahko, bom vesela :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #34 on: January 05, 2018, 01:56:53 PM »
sanjalka dear

zate pa letos v znamenju 3-ke

Glavna tema osebnega leta tri je dajanje, zato pazite, da se popolnoma ne razdate drugim do točke izčrpanosti.
Rezultati tega leta so v veliki meri odvisni od vas samih. Na globlji ravni je najbolj pomemben vaš notranji odnos.
Če se želite malo pozabavati in uživati v dobri družbi, se bo to tudi uresničilo in boste imeli na to leto veliko lepih spominov.
Razmislite tudi o spremembi osebnega sloga, kot je nova garderoba, frizura ipd.
V tem letu utegnete prisostvovati številnim družinskim slavjem.
 :) 8) :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #35 on: January 05, 2018, 02:27:07 PM »
sanjalka dear

zate pa letos v znamenju 3-ke

Glavna tema osebnega leta tri je dajanje, zato pazite, da se popolnoma ne razdate drugim do točke izčrpanosti.
Rezultati tega leta so v veliki meri odvisni  ;Dod vas samih. Na globlji ravni je najbolj pomemben vaš notranji odnos.
Če se želite malo pozabavati in uživati v dobri družbi, se bo to tudi uresničilo in boste imeli na to leto veliko lepih spominov.
Razmislite tudi o spremembi osebnega sloga, kot je nova garderoba, frizura ipd.
V tem letu utegnete prisostvovati številnim družinskim slavjem.
 :) 8) :-*

Uf, a ves, da res :)
Letos bo veliko druzinskega slavja ;D
Rojstvo vnucke, sin praznuje ta mesec 30, midva z mojim 50 :o, hcerka mojega 20... ;D
Se zeeeee veselim ;D
Nova garderoba, frizura, no ne vem ce ::)
Uzivati in se zabavati v dobri druzbi, jaaaa, seveda si to zelim vedno :)
Dajanje in razdajanje, hm,  bom previdna, da tega ne bo prevec ;)
Hvala Nensi zlata :-* :-* :-*

Offline Manja

• Veteran
« Reply #36 on: January 06, 2018, 09:09:43 AM »
Nensi, tudi jaz lepo prosim. ;)
9.9.1986

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #37 on: January 06, 2018, 06:14:49 PM »
9.9.1986

ksenija glej...9.9. si rojena, post pa si oddala 9 in 9 minut  ;D ;D ;D
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #38 on: January 06, 2018, 07:30:56 PM »
9.9.1986

seveda, zate letos enka

1
Glavna tema Osebnega leta ena so novi začetki. Zato naj bo vaša odločitev v tem letu "Pripravljen/a sem se spremeniti", četudi vam spremembe sicer niso pri srcu.
V tem letu opustite bojazni in pogumno poglejte v prihodnost. Bodite sam svoj princ na belem konju in odjahajte v sončni zahod z besedami "Sem originalen/na in samozavesten/na in vse je pozitivno."
To leto je primerno tudi za novo službo ali nov študij. Raziščite te nove priložnosti, upoštevajte svoje možnosti in se lotite nečesa čisto novega, kar bo v naslednjih nekaj letih rodilo sadove.
Ne dovolite, da vas drugi omajajo v vaših načrtih. Samo nadaljujte in delujte, kot vam govori vaša intuicija.

;) 8) :-*

Offline Tweety8

• Grupa Biokibernetika
  • Uporabnik
  • Give your dream a chance.
« Reply #39 on: February 08, 2018, 04:20:46 AM »
Živjo, Nensi.

Sem vesela, da se je numerologija spet pojavila na forumu. Sama nisem ravno spretna pri vodenju teme oz. kako se stvari lotiti.  Zanima me, kako računaš osebno leto po numerologiji. Mene so učili, da je osebno leto osebe (seštevek dneva in meseca rojstva)+tekoče leto ( kar je letošnje leto v enerjigi števila 11 oz 2. kajne?). po tem izračnu se mi številke ne ujemajo s tvojimi, zato sprašujem, kako računaš osebno leto za posamezno osebo.

p.s. nimam veliko numerološkega znanja, le osnove si pa želim poglobiti to znanje in najti več razlag, da jo bom lažje razumela.

Offline Manja

• Veteran
« Reply #40 on: February 08, 2018, 08:15:44 AM »
9.9.1986

seveda, zate letos enka

1
Glavna tema Osebnega leta ena so novi začetki. Zato naj bo vaša odločitev v tem letu "Pripravljen/a sem se spremeniti", četudi vam spremembe sicer niso pri srcu.
V tem letu opustite bojazni in pogumno poglejte v prihodnost. Bodite sam svoj princ na belem konju in odjahajte v sončni zahod z besedami "Sem originalen/na in samozavesten/na in vse je pozitivno."
To leto je primerno tudi za novo službo ali nov študij. Raziščite te nove priložnosti, upoštevajte svoje možnosti in se lotite nečesa čisto novega, kar bo v naslednjih nekaj letih rodilo sadove.
Ne dovolite, da vas drugi omajajo v vaših načrtih. Samo nadaljujte in delujte, kot vam govori vaša intuicija.

;) 8) :-*

Draga Nensi, ne vem, kako, ampak tale post mi je ušel. Hvala ti!! :-* Povsod se mi kaže neka nova služba. Uuuu, me prav zanima, kaj me čaka. In kje. :)

Offline Manja

• Veteran
« Reply #41 on: February 08, 2018, 08:16:05 AM »
9.9.1986

ksenija glej...9.9. si rojena, post pa si oddala 9 in 9 minut  ;D ;D ;D
Reeees :o woooow

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #42 on: February 09, 2018, 05:46:04 AM »
Sem hotel sam izračunat in iz objavljenih razlag poiskat svojo, ampak imaš očitno drugačno metodo seštevanja, zato te moram gnjavit s svojim datumom - 8.5.1976

PS. Sem pa res bizgec, ali pa mi je polnozrnata štručka stopila v glavo. Šestko imam, a ne?
« Last Edit: February 09, 2018, 05:50:36 AM by Jernej »

Offline Tweety8

• Grupa Biokibernetika
  • Uporabnik
  • Give your dream a chance.
« Reply #43 on: February 09, 2018, 06:30:42 AM »
Hojla, Jernej.
Ja, po mojem računanju si v osebnem letu 6. Po tem, kako računa nensi pa si po mojem v 5-ki (nisem ziher, če sem prav gledala).

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #44 on: February 09, 2018, 06:41:25 PM »
Zanimivo, da sta dva načina računanja. Nisem šel preverjat, če sta samo dve različni poti do istega rezultata.
Da se seštejeta rojstni datum in mesec do enocifrnega rezultata, je vsem enako. Potem pa eni uporabljajo resnično letnico rojstva in se poleg prišteva še zaporedno leto od 1 do 9 (trenutno je 2) ali pa se uporabi aktualna letnica...  ???