Author Topic: Sanjski tarot za 2018  (Read 5812 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Missy

• Spl. simbol
Re: Sanjski tarot za 2018
« Reply #15 on: January 01, 2018, 09:41:02 PM »
Kaksna cudovita popotnica! Hvala Tejka! :-*

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #16 on: January 01, 2018, 09:53:11 PM »
ja prosim  :-*

Nensika zate sta prileteli kar dve...

5 palic

Bitka ali težave. Združevanje moči zoper skupnega nasprotnika. Sodelovanje pri ustvarjalnem delu. Ljudje, ki so ločeni drug od drugega, a kljub temu vsi skupaj delajo za isti cilj ali za na videz nasprotujoče si cilje.

Petica je število nestabilnosti, obenem pa tudi velike priložnosti.

Začetna zamisel ali načrt je na preizkušnji zaradi medsebojnega tekmovanja tistih, od katerih je odvisna uresničitev.

Ustvarjalnost in samozavest se soočita z omejitvami.

3 kelihi

Dobri časi, proslavljanje, zabave, sreča, veselje, razvajanje.

Karta predstavlja proslavljanje, tako formalne zabave kot tudi neformalne, ko si sami nekaj privoščimo iz čistega užitka ali da bi proslavili srečni dogodek. Za kratek čas odložimo skrbi in težave, ter si nadanemo vesel obraz, ko proslavljamo prehode, kot so rojstvo, zrelost, poroka,.. Maske na karti pa lahko pomenijo tudi prisiljeno veselje, ko poskušamo skriti svojo bolečino pred drugimi.

Sreča, ki se kaže v obliki družabnih običajev.

Zabava predstavlja družveno sprejet okvir, ki omogoča, da z drugimi delimo svoje občutke blaginje in prizemljenosti.

Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #17 on: January 01, 2018, 09:59:35 PM »
Prosim še zame.. :)

Paž kelihov

Je mlada oseba, ki občutljivo zaznava čustvene in intuitivne skrite vsebine. Čeprav jih včasih ne zna uporabiti v praksi, ve da se dogaja nekaj ćesar ne zaznavajo vsi.
Napoveduje začetke v čustvenih odnosih. Pogosto nakazuje nov odnost ali novo razvojno stopnjo že obstoječega.

Paži predstavljajo učenje, paž kelihov pa nakazuje tvojo odprtost za možnost, da se nečesa naučiš iz čustvene izkušnje. Će se ti na tem področju položaj zdi brezizhoden, ga poskusi videti z očmi otroka. Bodi prožna in poglej, če se lahko naučiš biti v tem odnosu na drugačen način.
Tranziti in progresije
Solarna

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #18 on: January 01, 2018, 09:59:46 PM »
Tejka
 :-X  :-*
in res je tako, se obrisi že kažejo, sploh prve karte
me veseli da jo druga optimistična dopolni in zaključi prvo fazo
bom optimistična, ker le to me bo peljalo v mavrico, v pravljico

hvala ti za vpogled  :-*

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #19 on: January 01, 2018, 10:09:06 PM »
Prosim in hvala.

Sodba

Pridobivanje višje oziroma širše perspektive. Prepoznamo se kot del večje celote in se ne vidimo več, kot osamljen posameznik. Upoštevajmo notranji klic, naj sledimo po določeni poti ali naj nekaj storimo.

Karta sodba nas kliče, naj razširimo svoj pogled, kliče nas naj se namesto z osamljenim egom poistovetimo z vesoljem kot celoto. Lahko je tudi klic, da sledimo neki poti ali delujemo na nov način.

Vpogled in samospoznanje, ki sta neločljivo povezana z zavestjo enosti, prepoznata neustavljivo privlačni klic slepe, surove energije. Ne glede na to, kako ustaljeno živimo, bo prišel čas, ko nas bo ta energija neustavljivo poklicala. Zaradi  nje bomo opustili to, kar nas je zanimalo do zdaj in stopili na novo pot.

Transformacija in regeneracija.

Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #20 on: January 01, 2018, 10:11:03 PM »
Tejka
 :-X  :-*
in res je tako, se obrisi že kažejo, sploh prve karte
me veseli da jo druga optimistična dopolni in zaključi prvo fazo
bom optimistična, ker le to me bo peljalo v mavrico, v pravljico

hvala ti za vpogled  :-*

Naj bo najboljši možen izid  :-* :-* :-*
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #21 on: January 01, 2018, 10:27:25 PM »
Prosim še zame.
Hvala.

Azaleja zate pa ljubimca

V sanjskem tarotu je ta karta povezana z odnosi vseh vrst, seveda pa še posebej z ljubezenskim. Deliti svoje poglede z drugimo, razkriva ranljivost, vsaj delno razkrite skrivnosti, privlačnost nasprotij.

Na karti sta intimno povezana zaljubljenca, ki pa se ne gledata, oba imata zaprte oči. Čeprav sta fizično združena se ne vidita in med njima še vedno obstaja ovira. Ne glede na to kako blizu sta si, še vedno med njima obstajata dva različna uma, ki sta zaprta v dveh glavah, zato bo med njima vedno neka prepreka, ki je ne moreta preseči. Kljub razlikam nam še vedno uspeva sodelovati z drugimi, jih imeti rad in ljubiti drug drugega. Zidu, ki nas razdvaja, ne moremo razbiti, lahko pa ga presežemo.

Začetek ustvarjalnega odnosa (lahko tudi nosečnost).

Predstavlja tisti vidik človeških odnosov, ki večno vzdržuje razdaljo med človekoma, tako da se popolna združitev vedno zdi blizu, a vendar je (skoraj) nikoli ne dosežemo.

Sporazumevanje in razumevanje odnosov.
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #22 on: January 01, 2018, 10:37:22 PM »
prosim  ;D

Uuuuuu lepaaaa. 10 kelihov.

Vrhunec čustvene izponitve, srečno družinsko življenje (ni nujno, da gre za biološko družino, včasih se pokaže, da gre za skupino zelo bližnjih prijateljev), veselje doma.

Prijetna družinska srečanja, srečni odnosi, razveseljivi dogodki povezani z domom.

Kar ponavadi vidimo kot trdno snov, se v bistvu nenehno spreminja. To pa opazimo le, le dovolj dolgo opazujemo. Gore se spreminjajo v zrna peska v trenutku večnosti. Občutki prijateljstva in ljubezni trajajo dlje kot snovni predmeti.

Ustvarjanje lastnega prostora s sočutjem in zavedanjem višje resničnosti na katerih temeljijo vsakdanji družinski dogodki.
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #23 on: January 01, 2018, 10:46:33 PM »
Jaz!  :D

4 novci draga. Nič obogatela boš ;) ;D :laugh:

Bogastvo, vendar tudi visoka cena, ki jo je za doseg bogastva potrebno plačati, pa tudi strah pred krajo.

Karta kaže bogataša z nakopičenim bogastvom. Lahko preprosto pomeni bogastvo, dobro kupčijo vendar je na obrazu bogataša videti, da je bilo pridobivanje in ohranjanje le tega težje kot je pričakoval.

Bogataš si je ustvaril lastno resničnost in okolje. Še opazil ni kdaj se je zadeva obrnila. Zdaj njego način življenja oblikuje in obvladuje njega.

Pazi, da se ne zapleteš v ustvarjanje lastne ječe.

Upam, da tale karta pri tebi pride ven kot dobra kupčija od katere obogatiš ;) ;D :-* :-*
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #24 on: January 01, 2018, 11:00:10 PM »
Jaz!  :D

4 novci draga. Nič obogatela boš ;) ;D :laugh:

Bogastvo, vendar tudi visoka cena, ki jo je za doseg bogastva potrebno plačati, pa tudi strah pred krajo.

Karta kaže bogataša z nakopičenim bogastvom. Lahko preprosto pomeni bogastvo, dobro kupčijo vendar je na obrazu bogataša videti, da je bilo pridobivanje in ohranjanje le tega težje kot je pričakoval.

Bogataš si je ustvaril lastno resničnost in okolje. Še opazil ni kdaj se je zadeva obrnila. Zdaj njego način življenja oblikuje in obvladuje njega.

Pazi, da se ne zapleteš v ustvarjanje lastne ječe.

Upam, da tale karta pri tebi pride ven kot dobra kupčija od katere obogatiš ;) ;D :-* :-*

Končnoooo! 8)
Častim, ko se nabere. Baje kmalu.
Hvala! :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #25 on: January 01, 2018, 11:00:55 PM »
A spet sem skret v uri zmanifestirala?
Enako, kot pri Nensi.

Dnarja k dreka.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #26 on: January 01, 2018, 11:01:49 PM »
Prosim tudi jaz  :-*

Draga zate pa 8 kelihov (mi je kar malce hecno, da sem ravno to potegnila :laugh: )

Opuščanje poti in uporaba intuicije pri izbiri nove. Vračanje k izvoru, raziskovanje skritih vidikov, notranji nemir in klic da nekaj opustimo.

Vsakokrat, ko izberemo neko pot, opustimo drugo. Na sliki se podoba oddaljuje od lepo urejene skupine kelihov in se kot po stopnicah vzpenja po vrhu vrste stebrov proti luni, kjer se stebri končajo ali pa začnejo.

Karta razkriva, da si potovala po izbrani poti do konca, zdaj pa se obračaš proti luni, torej nazaj k izvoru svoje intuicije, ki te lahko ponovno navdihne, da izbereš drugačno pot.

Človek na sliki je do logičnega zaključka sledil svojim nagibom. Zdaj je sprejel razumsko odločitev, da bo tem nagibom obrnil hrbet in poiskal nekaj bolj izpolnjujočega.

Nekaj te vodi, da zaključiš trenutno dejavnost.

Sem ti na hitro še eno potegnila, ki pa je 10 kelihov (beri Glorijino). Očitno boš vsaj nekaj časa v krogu družine ;) :-* :-* :-*
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #27 on: January 01, 2018, 11:02:28 PM »
A spet sem skret v uri zmanifestirala?
Enako, kot pri Nensi.

Dnarja k dreka.

Jah nisi bila daleč :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Manja

• Veteran
« Reply #28 on: January 01, 2018, 11:17:33 PM »
Prosim še zame.. :)

Paž kelihov

Je mlada oseba, ki občutljivo zaznava čustvene in intuitivne skrite vsebine. Čeprav jih včasih ne zna uporabiti v praksi, ve da se dogaja nekaj ćesar ne zaznavajo vsi.
Napoveduje začetke v čustvenih odnosih. Pogosto nakazuje nov odnost ali novo razvojno stopnjo že obstoječega.

Paži predstavljajo učenje, paž kelihov pa nakazuje tvojo odprtost za možnost, da se nečesa naučiš iz čustvene izkušnje. Će se ti na tem področju položaj zdi brezizhoden, ga poskusi videti z očmi otroka. Bodi prožna in poglej, če se lahko naučiš biti v tem odnosu na drugačen način.
Hvala, draga. :) No, pa da vidimo, če bom uspela ta odnos videt z drugega zornega kota. Dvomim pa, da bom znala najt v njem drugačno mesto. :(

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #29 on: January 01, 2018, 11:38:24 PM »
Prosim tudi jaz  :-*

Draga zate pa 8 kelihov (mi je kar malce hecno, da sem ravno to potegnila :laugh: )

Opuščanje poti in uporaba intuicije pri izbiri nove. Vračanje k izvoru, raziskovanje skritih vidikov, notranji nemir in klic da nekaj opustimo.

Vsakokrat, ko izberemo neko pot, opustimo drugo. Na sliki se podoba oddaljuje od lepo urejene skupine kelihov in se kot po stopnicah vzpenja po vrhu vrste stebrov proti luni, kjer se stebri končajo ali pa začnejo.

Karta razkriva, da si potovala po izbrani poti do konca, zdaj pa se obračaš proti luni, torej nazaj k izvoru svoje intuicije, ki te lahko ponovno navdihne, da izbereš drugačno pot.

Človek na sliki je do logičnega zaključka sledil svojim nagibom. Zdaj je sprejel razumsko odločitev, da bo tem nagibom obrnil hrbet in poiskal nekaj bolj izpolnjujočega.

Nekaj te vodi, da zaključiš trenutno dejavnost.

Sem ti na hitro še eno potegnila, ki pa je 10 kelihov (beri Glorijino). Očitno boš vsaj nekaj časa v krogu družine ;) :-* :-* :-*

Hvala draga...💓😍
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115