Draga Cvetka, pri tebi je vladar 4. hiše Saturn, zato bova najprej gledali njega, sekundarno pa Plutona, ki zdaj kroži po tej hiši in vlada tudi finančnim vložkom (poleg tega, kar je očitno še Plutonsko in ti je verjetno dobro znano). Od konca junija je pri tebi aktiven kvadrat natalnega Saturna s tranzitnim Neptunom, ki bo ostal še vse do konca marca 2019. Neptuna imaš natalno sicer retrogradnega v 2. hiši, ki tudi vlada nepremičninam, tranzitni je pa sicer v 6. hiši v Ribah. To dobro ilustrira, kaj trenutno doživljaš: želiš porušiti staro, ustrojeno strukturo, kjer sicer ni na videz nič narobe in vse »deluje«, a kljub vsemu intuitivno (in ti je imaš veliko, vodna duša) čutiš, da tja več ne spadaš. Finančno bi rekla, da si trenutno preveč obremenjena, da bi dejansko šla na svoje in se tega boleče zavedaš. Tega kaže tudi opozicija tranzitnega Neptuna z natalnim Uranom iz 10. hiše, ki sicer vlada tradicionalno, tvoji 4. in 5. hiši. Povod za selitev, za željo po selitvi, je neusklajeni odnos s partnerjem oz. možem, ki te ne pelje nikamor, nemoč glede financ in želja po svobodi, ki je v mlajših letih nikoli nisi imela. Zelo mlada si zapustila matični dom, sicer prostovoljno, a nisi imela točno jasne predstave, kaj zate to pomeni. Tranzitni Uran v 8. hiši je sprostil notranji nemir, zavedla si se svoje neizpolnjenosti, a hkrati veš, da se ne da skoraj nič narediti (inkonjunkcija natalnega Urana s tranzitnim Saturnom). Do sredine februarja 2019 imaš še Neptun na Soncu (od sredine avgusta). Da ne okolišiva nadalje, naj ti povem, da sama možnosti selitve niti ne vidim, dokler se ti aspekti, ki sem jih omenila, ne očistijo, torej, do aprila 2019, pa tudi nekaj ostalih zoprnih vplivov bo (Kiron v opoziciji z Jupitrom, kvadrat Saturna z ASC), ki ti jo odrekajo NAJMANJ do tistega obdobja. Dejansko mislim, da selitve ne bo še lep čas, kar nakazuje najprej bivanje Saturna v tej tvoji 4. hiši do konca aprila 2021, nato spet Uran v opoziciji z natalnim Neptunom od februarja do avgusta 2019, sočasno Kiron v inkonjunkciji z natalnim Neptunom. Prešibka boš, finančno nestabilna in čustveno preveč zmedena, da bi odšla. Naslednjega oktobra, ko bo Kiron v opoziciji z natalnim ASC, boš mislim, da prisiljena sprejet realizacijo, da gre ali za to, da se psihično povsem uničiš, ali pa se obrneš in nekaj narediš, neko vmesno rešitev vsaj, ki ni nujno, da te bo zadovoljila. Kontrola moža oz. partnerja nad tabo bo še vedno močna sila, s čimer se boš spopadala v prihodnjih mesecih, ko bo Kiron jadral po tvoji 7.-mi. Odseliš se lahko po mojem šele okrog l. 21-22, ko bo tudi Saturn zamenjal znak med pasivnim (Kozorogom) in aktivnim (Vodnar), pa tudi malo več volje prinesel (kar bo konec l. 22, ko zleze na Merkurja). Žal mi je, da ni boljše novice glede tega Lepo bodi.
Ostali prosim, da se tudi opogumite. Pravico do analize imajo člani, ki redno sodelujejo in še niso izkoristili novoletnega bonusa (ker sem imela delo s faksom ), brez analize so, kolikor vem, trenutno še Azaleja, Gloria, Rena, Saša in Sanjalka. Čim prej se javite, preden me zalije znova.