Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Intuitivna sporočila V. del

<< < (20/61) > >>

Gloria82:

--- Quote from: nensi on October 01, 2018, 10:35:22 PM ---
--- Quote from: Gloria82 on October 01, 2018, 06:12:02 PM ---Super Nensi da si  na-energizirana  :laugh: :laugh: :laugh:
Komaj čakam preblisk od tebe za mene   :-*

--- End quote ---
vse bi dala, vse bi plačala, da bi skrivnosti svoje usode za naprej poznala, pa tako žal ne gre, ker ko duša to spozna telo umre, da ona v druge sfere gre
je namen učenje in brušenje in zorenje, malo po malo, dokler nič več nepredelanega ne bo ostalo
ko vse spoznamo fore več ni, učenja tudi ne, zato duša gre
tvoje učenje je počasi, po pameti zorenje in spoznavanje, kdo zares si, kaj te veseli, kaj pa ne in mej postavljanje

--- End quote ---

Eeeeh kje pa, jaz pa že nisem radovedna o tem kar me čaka  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
 8) heheheeeeeee, Nensi, hecam se...čisto prav si napisala, priznam
In ja, prav imaš...vsega ne moremo in niti ne smemo vedet. z drugimi besedani: "Živi in uživaj tukaj in zdaj, in se ne obremenjuj s prihodnostjo!"
Lepo sporočilo  ;)
hvala Nensi  :-* :-* :-*

Rena:
Draga Nensi. Tudi jaz bi z veseljem prebrala kak tvoj "poblisk". Thanks  8)

nensi:

--- Quote from: Manja on October 03, 2018, 09:30:30 AM ---Draga nensi, prosim za sporočilo glede zadeve, ki jo imam v mislih.
Hvala. :-*

--- End quote ---

Manja sanja, Manja se za novimi priložnostmi poganja
Sanjaj sanje visokoleteče, sanjaj sanje oblečene v rdeče
Sanje so zato, da jih sanjamo, vseeno pa moramo prej ali slej tud kaj narediti za to, da se uresničijo
Manjka ti vizija, manjka ti detajlni plan, pa realizacija milimeter po milimeter vsak dan  :-\
se učiš vztrajnosti in tehničnosti
saj bo šlo tud če se trenutno počutiš kot peto kolo  ???
so what, si pa kupi skiro  :P  :-*

nensi:

--- Quote from: Rena on October 03, 2018, 09:42:29 PM ---Draga Nensi. Tudi jaz bi z veseljem prebrala kak tvoj "poblisk". Thanks  8)

--- End quote ---

Rena
okrog tebe vse mirno in spokojno, je pa področje kjer vihar divja,
misli čustva konfuzna, glava naspidirana, se ne preda, tuhta in tuhta, sopiha in godrnja
koliko solz bo preteklo še, preden se vse umiri
kaj je mir, a že to če ni prepir, pa je to res mir?
mogoče je vseeno če jo ucvreš v dir preden te vihar zmelje in v nepovrat odpelje
drugače si pa fajn, lepo ti je če le te nadloge ne bi bilo
bi bilo vse kar mal kičasto
vse se uredi, ko misli urediš ti
 8) ;) :-*

Manja:

--- Quote from: nensi on October 07, 2018, 05:25:32 PM ---
--- Quote from: Manja on October 03, 2018, 09:30:30 AM ---Draga nensi, prosim za sporočilo glede zadeve, ki jo imam v mislih.
Hvala. :-*

--- End quote ---

Manja sanja, Manja se za novimi priložnostmi poganja
Sanjaj sanje visokoleteče, sanjaj sanje oblečene v rdeče
Sanje so zato, da jih sanjamo, vseeno pa moramo prej ali slej tud kaj narediti za to, da se uresničijo
Manjka ti vizija, manjka ti detajlni plan, pa realizacija milimeter po milimeter vsak dan  :-\
se učiš vztrajnosti in tehničnosti
saj bo šlo tud če se trenutno počutiš kot peto kolo  ???
so what, si pa kupi skiro  :P  :-*

--- End quote ---
Draga nensi, hvala! :-* čisto vsaka besedica je na mestu. :-* poleg tega uporabljene besedne zveze, ki sem jih v zadnjih dneh sama velikokrat uporabila  :o
Verjamem, da bom počasi kam prilezla..

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version