Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo

Uslužbenci hotela Spletni simbol 62. del

<< < (81/85) > >>

sanjalka:

--- Quote from: sasa on May 24, 2018, 01:17:49 PM ---Dobro jutro. Danes pa ni dobro. Ponoči je star ata od moža umrl.  :'( Strdek prišel do srca.  :'( Mož je čisto skrušen.

--- End quote ---

:'( :'( :'(
Saša objem :-* :-* :-*

Maja:
Sožalje ...

sanjalka:
Moja kužka je danes skoraj izkrvavela, počila ji je bula, dobro da je bila hči doma, da je to videla.
Po tleh je bilo vse krvavo, nato sva jo z mojim takoj peljala k vetrinarju in tam so jo operirali. Sicer je imela napovedano operacijo za drug teden zaradi te bule, a zgodilo se je, da je počila...
Operacija je trajala 2,5 ure. Upam, da bo dobro, sem zelo žalostna, v šoku... :'( :'( :'(
Moja kužika je stara 15 let, veliko lepega in težkega je že doživela z mano, želim si jo še imeti ob sebi...
V zadnjem mesecu je to že tretji dogodek, ki me je pretresel, presunil, razžalostil, šokiral...
Zgleda že deluje T plutona, ki kvadrira mojo N luno. T plutona je v 5. hiši, dotika se tudi področja mojih otrok... In še t saturna mi dela opozicijo na N stelij v raku, 4/10 in 5/11 hiša.
Prvi dogodek je bil povezan z očetom, drugi s sinom in sedaj še moja kužika...Vsi trije dogodki so me zelo prizadeli. Občutki nemoči, krivičnosti...
Prosim za malo podpore, da se vse odvije v pozitivno smer :-* :-* :-*

Missy:
Posiljam zvrhan kos pozitivne energije! :-*

Škratinja Nagaya:
Punce, mi je žal, ko berem, kaj se vam dogaja.  :'(
Saša, objem in sožalje.  :-* :-*
Sanjalka, objem in vse dobro kužki!  :-* :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version