Author Topic: Tranziti Plutona 2. del  (Read 20814 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Tranziti Plutona 2. del
« Reply #60 on: September 23, 2025, 04:38:38 PM »
V 1. je.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #61 on: September 29, 2025, 09:53:59 AM »
Update. Ponovno me kličejo na sestanek za pozicijo, o kateri sem pisala zadnjič.
9ZK 656

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #62 on: September 29, 2025, 10:55:46 AM »
Srečno. Naj ti dogajanje prinese to, kar si želiš✊️🍀.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #63 on: September 29, 2025, 01:33:32 PM »
Grem pogledat, kaj želijo. Če bodo želeli enako kot jaz, morda vstopim v to, čim mi kaj ne bo po godu, bom spet hvaležno zavrnila.
9ZK 656

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #64 on: September 29, 2025, 03:31:09 PM »
Moran pa pripomnit, da tale  :kv vpliva na oba pola🍀🍀.
Sin se malo kdaj pa kdaj pozanima o astro dogajanju z vprasanjem, ce je kje kakšen "skver", to je moja angleščina.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #65 on: September 30, 2025, 09:35:52 AM »
V 1. je.

Si v obdobju globoke transformacije  identitete, moči in odnosa do kariere, statusa in ljubezni.
T pluton v 1.hisi ti prinaša močno notranjo prenovo osebnosti, videza in načina, kako se kažeš svetu.
Lahko te drugi vidijo kot preveč intenzivno ali celo ogrožajočo.
Hkrati se krepi tvoja notranja moč in odločnost.

Kvadrat na MC ti lahko prinese krizo ali preobrazbo življenjske poti, poklica, vloge v družbi.
Odpirajo se ti teme moči, kontrole, osebne integritete.
Kaj je zate avtentična pot in kaj si zgradila iz potrebe po priznanju ali iz strahu pred izgubo?
Preizkušan bo tvoj občutek uspeha in družbene vloge.
Lahko pride do spremembe kariere ali statusa.
Sedaj moraš svojo moč (Pluton) postaviti v službo avtentičnega poklica, ne zgolj družbenih pričakovanj.

Kvadrat na Venero v Škorpijonu v 10. hiši lahko prinaša transformacijo odnosov, ljubezenskih in tudi finančnih.
Lahko pride do močnih, usodnih ljubezenskih izkušenj ali kriz v obstoječih odnosih.
V ospredju je vprašanje kaj pomeni prava intimnost in zvestoba sebi?
V službenem okolju se lahko pokaže dinamika moči, ljubosumja, tekmovalnosti.

Torej to je zate obdobje, ko se tvoje življenje na osi jaz (1. hiša) in poklic/poslanstvo (10. hiša) globoko spreminja.
Prisiljena boš verjetno odvreči stare maske in vloge, ki ti ne služijo več.
V ljubezni in odnosih z avtoritetami se ti lahko pojavljajo krize, ki te vodijo k večji iskrenosti in osebni moči.
Če greš skozi to zavestno, lahko postaneš zelo močna figura, avtentična, magnetična in vplivna. Če pa se oklepaš starih struktur, se lahko znajdeš v bojih moči in občutku izgube.

Gre za proces globokega opolnomočenja, odvisno ali si upaš spustiti, kar je preživeto, in sprejeti svojo pravo moč.

Pluton vedno prinese konec nečesa, kar ni več avtentično.
Učiš se spuščanja starih vlog, odnosov ali karierne poti.
Vprašaj se kaj v mojem življenju je že mrtvo, pa se tega še oklepam?
Pluton v 1. hiši želi, da svojo moč živiš skozi prisotnost, odločnost, jasne meje
Ne rabiš dokazovati moči navzven, moč se kaže v tem, da znaš stati v svoji resnici, tudi ko ni všečna drugim.
Ali je moj poklic res izraz moje duše?
Če nekaj delaš samo zaradi varnosti ali pričakovanj, bo zdaj težko zdržalo.
V odnosih se lahko pojavlja ljubosumje, preizkušnje, intenzivne čustvene izkušnje, tudi povečan libido…;)
Lahko se v odnosih začnejo pojavljati igre moči
Kateri odnosi me krepijo?
Včasih to pomeni, da se v odnosu rodi nova globina, drugič pa konec.
Pluton v 1. hiši pritiska tudi na telo.
Zavedaj se telesne moči, poskrbi za gibanje, dihalne vaje, prakso, ki pomaga sprostiti intenzivne emocije.
Ta tranzit bo najbolj preverjal tvojo avtentičnost.
Če se bojiš izgubiti staro vlogo, bo tranzit boleč. Če pa ga vzameš kot priložnost, da rodiš novo sebe, boš iz tega izšla kot ženska, ki se ne boji biti magnetična, močna in ljubeča hkrati.

Glede na to, da je pri tebi Pluton v natalu močan (vladar MC, sonca in venere, mogoče še kakšnega planeta?), ti je ta dinamika verjetno že dokaj domača, zato predvidevam da boš šla skozi ta proces z že poznanimi scenariji.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #66 on: September 30, 2025, 03:18:37 PM »
Sanjalka, hvala za obsežno razlago. Sem ti poslala podrobnosti na zasebno.
9ZK 656

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #67 on: October 02, 2025, 09:52:02 PM »
Sicer malo z zamudo, pa vseeno. Ko te zagrabi Pluton v tranzitu, te strese do kosti. Preživela./upam/.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #68 on: October 25, 2025, 06:48:55 PM »
Da se javim s terena  :laugh:
Odlocitev, ki sem jo sprejela, je bila ena izmed boljših v življenju. Nova pot me polni s takimi občutji, da ni besed zanje. Kot bi dobila injekcijo energije, življenja, veselja ... Pozitivno okolje, najboljše ljudi sem srečala ... Vzljubila sem delo in njih do maksimuma instantno.
Sprašujem se, kako sem sploh živela brez vsega tega in upam, da nikoli ne mine.
9ZK 656

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #69 on: October 25, 2025, 07:34:12 PM »
Odlocitev, ki sem jo sprejela, je bila ena izmed boljših v življenju. Nova pot me polni s takimi občutji, da ni besed zanje. Kot bi dobila injekcijo energije, življenja, veselja ... Pozitivno okolje, najboljše ljudi sem srečala ... Vzljubila sem delo in njih do maksimuma instantno.

Vedno rad preberem dobre novice ko je v igri Pluton.  Prav vesel sem za tebe Maja. Naj ti to še traja.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #70 on: October 25, 2025, 08:08:56 PM »
Nimam besed, ki bi lahko opisale navdušenje nad prebranim. Naj traaajjjaaaa🥇🥇🥇

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #71 on: October 26, 2025, 10:05:15 AM »

Hahaaa, Maja, super, tako se dela! Se pridružujem navdušenju!
Zdaj si uradno na visokih vibracijah. 8) Pošlji koordinate. Se pridemo napajat. :D :D Resno mislim.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #72 on: October 27, 2025, 08:57:50 AM »
Ko se vse poklopi....top. Bravo, sem vesela.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #73 on: January 17, 2026, 11:51:56 AM »
Si v obdobju globoke transformacije  identitete, moči in odnosa do kariere, statusa in ljubezni.
T pluton v 1.hisi ti prinaša močno notranjo prenovo osebnosti, videza in načina, kako se kažeš svetu.
Lahko te drugi vidijo kot preveč intenzivno ali celo ogrožajočo.
Hkrati se krepi tvoja notranja moč in odločnost.

Kvadrat na MC ti lahko prinese krizo ali preobrazbo življenjske poti, poklica, vloge v družbi.
Odpirajo se ti teme moči, kontrole, osebne integritete.
Kaj je zate avtentična pot in kaj si zgradila iz potrebe po priznanju ali iz strahu pred izgubo?
Preizkušan bo tvoj občutek uspeha in družbene vloge.
Lahko pride do spremembe kariere ali statusa.
Sedaj moraš svojo moč (Pluton) postaviti v službo avtentičnega poklica, ne zgolj družbenih pričakovanj.

Kvadrat na Venero v Škorpijonu v 10. hiši lahko prinaša transformacijo odnosov, ljubezenskih in tudi finančnih.
Lahko pride do močnih, usodnih ljubezenskih izkušenj ali kriz v obstoječih odnosih.
V ospredju je vprašanje kaj pomeni prava intimnost in zvestoba sebi?
V službenem okolju se lahko pokaže dinamika moči, ljubosumja, tekmovalnosti.

Torej to je zate obdobje, ko se tvoje življenje na osi jaz (1. hiša) in poklic/poslanstvo (10. hiša) globoko spreminja.
Prisiljena boš verjetno odvreči stare maske in vloge, ki ti ne služijo več.
V ljubezni in odnosih z avtoritetami se ti lahko pojavljajo krize, ki te vodijo k večji iskrenosti in osebni moči.
Če greš skozi to zavestno, lahko postaneš zelo močna figura, avtentična, magnetična in vplivna. Če pa se oklepaš starih struktur, se lahko znajdeš v bojih moči in občutku izgube.

Gre za proces globokega opolnomočenja, odvisno ali si upaš spustiti, kar je preživeto, in sprejeti svojo pravo moč.

Pluton vedno prinese konec nečesa, kar ni več avtentično.
Učiš se spuščanja starih vlog, odnosov ali karierne poti.
Vprašaj se kaj v mojem življenju je že mrtvo, pa se tega še oklepam?
Pluton v 1. hiši želi, da svojo moč živiš skozi prisotnost, odločnost, jasne meje
Ne rabiš dokazovati moči navzven, moč se kaže v tem, da znaš stati v svoji resnici, tudi ko ni všečna drugim.
Ali je moj poklic res izraz moje duše?
Če nekaj delaš samo zaradi varnosti ali pričakovanj, bo zdaj težko zdržalo.
V odnosih se lahko pojavlja ljubosumje, preizkušnje, intenzivne čustvene izkušnje, tudi povečan libido…;)
Lahko se v odnosih začnejo pojavljati igre moči
Kateri odnosi me krepijo?
Včasih to pomeni, da se v odnosu rodi nova globina, drugič pa konec.
Pluton v 1. hiši pritiska tudi na telo.
Zavedaj se telesne moči, poskrbi za gibanje, dihalne vaje, prakso, ki pomaga sprostiti intenzivne emocije.
Ta tranzit bo najbolj preverjal tvojo avtentičnost.
Če se bojiš izgubiti staro vlogo, bo tranzit boleč. Če pa ga vzameš kot priložnost, da rodiš novo sebe, boš iz tega izšla kot ženska, ki se ne boji biti magnetična, močna in ljubeča hkrati.

Glede na to, da je pri tebi Pluton v natalu močan (vladar MC, sonca in venere, mogoče še kakšnega planeta?), ti je ta dinamika verjetno že dokaj domača, zato predvidevam da boš šla skozi ta proces z že poznanimi scenariji.

Težko je.  :blank: :'(
9ZK 656

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #74 on: January 17, 2026, 05:31:42 PM »
Maja.

Malo bo trajalo, ampak bo šlo.   Želim ti, da ta čas prebrodeš dobro in uspešno.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858