Author Topic: Althea-tečaji, delavnice, predavanja... by nensi  (Read 183654 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
Re: tečaji, delavnice, predavanja... by nensi
« Reply #45 on: November 28, 2008, 08:47:19 AM »
Sanjalka...evo poročila :-)

bila na delavnici...fajn predavateljica Mateja Kunc. Meni je bilo všeč...je pa res, da je bila delavnica zelooooo splošna...saj smo govorili o jyotishu...amapk nismo seveda šli v detajle in gledali kart...tudi karte nismo izrisali...tudi o planetih ni bilo govora. Pogovarjali smo se o karmi, kaj pod to razumemo...da lahko spreminjamo našo usodo, da to ni nekaj kar bi bilo zacementirano...da to delamo z našimi mislimi ( veliko govora o knjigi zakon privlačnosti).
Ena stvar pa mi je bila zanimiva:
Če imaš v karti recimo razvidno slabega marsa ( se bojiš nastopanja, biti vodilni, ipd.) potem ti svetovalec jyotisha lahko svetuje...da se vpiši v nek  šport..košraka, tenis ipd. kjer boš lahko to v sebi obudil...lahko ti tudi svetuje, da doniraj za določen šport..
Če pa imaš preveč borbenosti v sebi, si preveč nagle jeze...potem ti svetuje, da doniraš za gasilce :-) Smešno ne? Ampak ona razlaga to tako, da je ogenj simbolizira neko jezo...in da gasilci to jezo ugašajo :-)

Toliko..če te bo še kaj zanimalo, ti lahko dam od predavateljice mail in tel. kontakt :-)

Lp, S

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #46 on: December 01, 2008, 07:28:51 AM »
O,Sonck hvala za tvoje izčrpno poročilo.
Zanimiva mi je ta razlaga,da če imaš v sebi slabega Marsa,se vpiši v šport in če imaš preveč jeze doniraj za gasilce.
Glede na to,da je moj Mars v Raku,ki ni preveč borben,bi morala razmisliti o kakšni športni aktivnosti.
In če pogledam malo v svojo preteklost,je bilo obdobje, ko sem se veliko ukvarjala s športom glede tega res bolje.
Po drugi strani pa Mars v Ovnu,ja,bom rekla svojemu dragemu,da naj razmisli,če bi doniral v kakšno gasilsko društvo:)
Vse je v pretakanju energij...

Še enkrat hvala za tole poročanje in če bo še kakšno predavanje,pa napiši,bi se ga rada udeležila.

Vse lepo ti želim,
Sanjalka  ang: :-* ang:

Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #47 on: December 01, 2008, 08:58:59 AM »
Mislim,da bo zanimivo predavanje:

Sreda, 3. 12. 2008: Mario Baar: * Mikrokozmos, astrologija in kabala *

Rojstni horoskop je veliko več kot zgolj položaji planetov in njihovih odnosov med koti. Je tudi psihološko, mistično in ezoterično sporočilo, ki je pogojeno s karmo vsakega živečega posameznika. Univerzalni zakon, ki ga na svoj poseben način odkriva judovska kabala, lahko v povezavi s spiritualno astrologijo omogoča globinski vpogled v psihološke in duhovne procese, ki se odvijajo na mikrokozmični ravni, to je v zavesti in v nezavednem doživljanju individuuma. V skladu z različnimi duhovnimi tradicijami, vključujoč pri tem tudi judovsko kabalo, je reinkarnacija osnova za razumevanje dogajanj, ki so posledica mnogoterih prehodov duše iz enega telesa v drugega. Trenutna inkarnacija je torej infinitezimalna vsota vseh uspehov in napak, povzročenih v prejšnjih življenjih, ki se torej v zgoščeni obliki manifestirajo v trenutku rojstva. Na tem javnem predavanju želi avtor povezati dve starodavni ezoterični disciplini, in sicer astrologijo ter kabalo ter ju predstaviti v luči moderne psihologije, s čimer je omogočen globlji uvid v anatomijo posameznikove usode.

Predavanja bodo potekala v Klubu Cankarjevega doma v Ljubljani, v dvorani Lily Novy.
Vstopnice so na voljo pri blagajni Cankarjevega doma. Začetki predavanj so ob 20:00 uri.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #48 on: December 08, 2008, 11:50:05 AM »
Spoštovane dame,

Dovolite mi, da Vam kot zvestim uporabnicam naših storitev podarimo prav posebno novoletno darilo, tistim, ki pa to še niste pa mogoče ravno tu najdete temo, ki Vas bo prepričala, da se nam tudi Vi pridružite:

V veselje mi je, da Vas lahko povabim na brezplačno predstavitveno delavnico z naslovom »Skrivnost ženske«, ki jo bo vodila gospa Mojca Cerkovnik in je namenjena izključno ženskam.

Delavnico bomo izvedli v dveh terminih v naših prostorih, na Železniški ulici 5 v Lescah (novi del trgovskega centra nasproti železniške postaje, 3.nadstropje):
1.   Sreda, 10.12.2008  ob 20h -21h
2.   Sreda, 17.12.2008 ob 20h-21h

Kot veste vse naše delavnice potekajo v prijetnih manjših skupinah, zato Vas vabim da se čimprej prijavite.
Prijave sprejemamo do zasedbe prostih mest (10 na skupino):
-   Na e-mail: info@althea.si
-   Na tel.: 04-531 69 74
-   Na gsm.: 040-81 85 85

Z delavnicami bomo v rednem programu pričeli v januarju 2009, vsako sredo ob 20h-21h.

Za pokušino par besed o delavnici s strani njene avtorice, ge. Mojce Cerkovnik:
»Skozi vaje in posebne tehnike za ženske, se bomo učile spreminjati-kultivirati spolno-izvorno energijo v življenjsko in duhovno energijo,ki je nujno potrebna našim notranjim organom.
 V svojem telesu bomo zaživele bolj svobodno, brez predsodkov, sramu in strahu za prihodnost. Delavnica je namenjena ženskam vseh starosti, ki se želijo naučiti novega načina življenja, ki ga bodo odkrivale v sebi, delile s svojim partnerjem in širile v okolico.«

Veselimo se srečanja z Vami.
Lep dan želim.

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #49 on: December 08, 2008, 09:31:17 PM »
Zvok gonga ima zelo pozitivne učinke name, zato tudi vam posredujem vabilo, ki sem ga danes dobila. Sama bom šla na koncert v Mb.

Pozdravljeni,
pošiljam vam vabilo na čudovite zvočne dogodke za dušo in telo.Prosim, podelite informacijo s prijatelji, katere bi utegnilo zanimati.
Naj vam prazničen december poje odo radosti in odpiranja srca.

Vabljeni na doživetje celostnega preporoda in transformacije zavesti:

VELIKI ZDRAVILNI KONCERT - ZVOČNI PORTAL ANSAMBLA
GONGOV, KRISTALNIH SKLED, DIDGERIDUJA, ŠAMANSKIH BOBNOV, PIŠČALI IN VODENEGA VOKALA

z Mojco Moryo Malek in z gosti

Po številnih koncertih v zadnjih letih, ko je ansambel gongov igral po gradovih Slovenije in po svetih točkah Evrope in Australije,
želi biti moč mnogih planetarnih gongov in številnih kristalnih pojočih skled ter drugih instrumentov spet združena
v praznovanju SVETEGA DECEMBERSKEGA ČASA, v katerem vsak med nami odpira portal svojega srca še posebej predano.

Peli bodo gongi Zemlje, Sonca, Lune, Saturna, Plutona, Neptuna, Sedne, Jupitra ...
in družina kristalnih skled kvarca, roza kvarca, ametista, kianita, platine...
v zvokih didgeridoojev in šamanskih bobnov se bodo vokali odprli pesmi Izvora,

v skupni nameri INVOKACIJE BLAGOSLOVA OBILJA DOBREGA.

Čudovito darilo sebi in ljubljenim.

KONCERT SE BO ZGODIL:

v Mariboru v sredo, 17.12. ob 19 uri

v Ljubljani v nedeljo, 21.12. ob 20 uri.

Že v sredo, 10.12. pa bo v Ljubljani zvočna kopel v zvokih gongov in kristalnih skled.

Število mest je omejeno, za rezervacije in dodatne informacije pišite ali pokličite na:

mojca.morya@gmail.com; mobi 031 826 345

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #50 on: December 16, 2008, 05:32:36 PM »
Drage thetke, thetki in vsi ki bi to radi postali, spoznali tehniko... in vse kar spada zraven, končno sva z Izo tako daleč, da vas lahko povabiva na delavnico, ki jo bomo pod Izinim vodstvom izvedli 16.-18.januarja 2009 v mojih prostorih, podrobnosti pa na spodnjem linku:

http://www.althea.si/i-del19-theta.htm

Se že veseliva vaših prijav.  :-*

nensi + Iza

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #51 on: December 16, 2008, 08:26:34 PM »
Jaz pridem :) :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #52 on: December 16, 2008, 08:43:06 PM »
Jaz pridem :) :-*

super, imaš zaporedno št. 1 med prijavljenimi  :-*

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #53 on: December 16, 2008, 08:44:29 PM »
bravoooo jaz..lepo je biti nr.1 ;) ::)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Princes

• Mojster
« Reply #54 on: December 16, 2008, 09:02:37 PM »
Čestitke obema :-* :-* :-*,

Želim vama veliko uspehov :-*
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #55 on: December 16, 2008, 09:11:51 PM »
Čestitke obema :-* :-* :-*,

Želim vama veliko uspehov :-*

hvala, upam da se kdaj vidimo na kakšni zadevi  ;)

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #56 on: December 17, 2008, 09:12:32 AM »
Drage thetke, thetki in vsi ki bi to radi postali, spoznali tehniko... in vse kar spada zraven, končno sva z Izo tako daleč, da vas lahko povabiva na delavnico, ki jo bomo pod Izinim vodstvom izvedli 16.-18.januarja 2009 v mojih prostorih, podrobnosti pa na spodnjem linku:

http://www.althea.si/i-del19-theta.htm

Se že veseliva vaših prijav.  :-*

nensi + Iza

Bravo Nensi in Iza. Pa imamo še eno novo učiteljico thete.  ;D
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #57 on: December 17, 2008, 10:17:55 AM »
Tole mi je ušlo, sicer pa sem itak že pred objavo čestitala novopečeni učiteljici Thete.

Srečno torej Iza in Nensi  ang:
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #58 on: December 17, 2008, 11:43:15 AM »
Hvala Goga in Tea  :-*

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #59 on: December 17, 2008, 02:22:00 PM »
 :D
 :-* :-* :-*
Lep dan!
Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor