Author Topic: Luna, 7. del  (Read 57680 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Luna, 7. del
« on: August 02, 2018, 05:25:13 AM »
Mene sta dva poslovna problema tiščala že od nedelje. Eden zadeva računovodjo, drugi neko skupino  12. turistov za katere sem imel že precej časa nekako hudo slab občutek.  Včeraj sem v nekaj urah po več kot dveh tednih kar se mi je to kopičilo, uredil vse.  Je bilo kaj takega v Luni?

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Luna, 7. del
« Reply #1 on: August 12, 2018, 08:34:28 AM »
Minuto pred 6. uro je Luna vstopila v Devico in je po včerajšnjem mlaju, ki ga je spremljal tudi Sončev mrk, zdaj rastoča.
Čeprav je nedelja, dela prost dan, se ne bomo prepustili lenarjenju, temveč znamo kar precej postoriti, predvsem gre za opravila doma in okrog doma. Luna bo dopoldne v trigonu z Uranom in Saturnom.
Sicer pa so dobri časi za razmislek o prihodnosti, manj pa za realizacijo kakšnih konkretnih planov. Jupiter je v kvadratu z Merkurjem in trigonu z Neptunom. Veliko si lahko namislimo, a nekatere ideje bodo preveč visokoleteče in idealistične. Bo že čas pokazal, katere lahko uresničimo in katere bodo morale odpasti.

Jutrišnji dan, prvi v novem delovnem tednu, se bo začel z Luno v sekstilu z Jupitrom, bolj malo bo takih, ki bodo ostali z levo nogo. Optimistično jutranje razpoloženje se zna prevesiti v zasanjanost, ki nam bo odvzela sposobnost osredotočanja in zmanjšala učinkovitost, Luna bo v opoziciji z Neptunom. Zgodaj popoldne pa še trigon s Plutonom, pazimo, da z mislimi ne bomo šli pregloboko in se oprijeli kakšnih, prej ustvarjenih, iluzij, saj bi te znale povzročiti slabo počutje. Očistimo se slabih misli, ali pa se očistimo skozi dejansko, fizično čiščenje in pospravljanje. To ni nikoli odveč ...
« Last Edit: August 12, 2018, 08:46:55 AM by Maja »
9ZK 656

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #2 on: August 12, 2018, 09:14:46 AM »
Zame drži v nulo...danes sem pa v pogonu že od 6 ure, da poštimam čim več okrog hiške in v hiški....
sem si umislila "delavno nedeljo" da bom lažje pol štartala v delovni ponedeljek po dopustu.
Mi je pa všeč tudi napoved za jutri. Vspodbudno  ;D
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #3 on: August 15, 2018, 09:30:02 AM »
Danes zelo zgodaj zjutraj je Luna s sekstilom z Merkurjem znala prinesti neke žive sanje, kjer smo se na tak ali drugačen način borili, najverjetneje s samimi s sabo, čeprav smo bili v sanjah napadeni iz strani nekega zunanjega lika ... Ali pa motila spanec. Vsaj pri meni je bilo tako.
Neke neprijetnosti zna prinesti popoldanski kvadrat med Luno in Plutonom. Kljub začetno dobrim namenom se lahko zapletemo v mrežo lastnih čustev, ki jo bomo spletli sami.
Zaključek dneva bo prijetnejši, Luna bo v sekstilu s Soncem. Malo bi si še želeli ostati doma (tisti, ki ste se pocrkljali s praznikom) tudi jutri ...
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #4 on: August 16, 2018, 09:11:17 AM »
No, ja. Moten spanec sem res imela. Ampak smo pa preživlei lep dan včeraj. Družno, prijateljsko.
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #5 on: August 16, 2018, 10:21:41 AM »
Vzdušje današnjega dopoldneva ustvarja Lunin kvadrat k Marsu, ki pa ne bo tako moteč zaradi znamenj, v katerih se telesi nahajata. Vseeno bodimo pozorni na potlačeno agresijo in jo poskusimo transformirati v kaj neškodljivega. Tako ali tako ne bomo mogli narediti kaj preveč zoper moteče objekte in subjekte. Čez poldne bo Luna v praznem teku, nato bo vstopila v Škorpijona in poskrbela, da bo notranje dogajanje še naprej intenzivno, bomo pa imeli manj zvezane roke, v bistvu bo popoldne kar produktivno, doma ali v službi. Luna bo v opoziciji z Uranom in v sekstilu s Saturnom.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #6 on: August 17, 2018, 09:33:17 AM »
Rastoča Luna je v Škorpijonu in dopoldne kvadrira Merkur. Pazimo pri komunikaciji, da ne naletimo na nesporazume, ali pa nas celo kdo preslepi, možno, da celo kdo, za katerega menimo, da nam je zelo blizu.
Popoldne bo Luna v konjunkciji z Jupitrom in trigonu z Neptunom, priložnost za sprostitev in uživanje, pa tudi za razmislek ... Tudi večer bo prijeten, Luna bo v sekstilu s Plutonom, malo bolj čustveno obarvano, a s prijetnimi čustvi.
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #7 on: August 17, 2018, 09:53:14 AM »
Haha, že prepozno. Sem že imela nesporazum.  :laugh: :laugh:
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #8 on: August 18, 2018, 08:15:31 AM »
Rastoča Luna se še vedno nahaja v znamenju Škorpijona in dopoldne se bo dovršil prvi Lunin krajec.
Popoldne bo Luna v sekstilu z Marsom, pa še Merkurjev sekstil k Veneri imamo, najverjetneje bomo čas preži v dobri družbi, v kateri se bomo hkrati zabavali in se razbremenili. Sledi Lunin prazni tek, nakar bo Luna nekaj pred 19. uro vstopila v Strelca. Dan brez večjih posebnosti ...

9ZK 656

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #9 on: August 18, 2018, 08:26:07 AM »
super...popoldne gremo na eno veliko slavje
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #10 on: August 18, 2018, 08:35:25 AM »
Obupno sem spala danes   :blank:

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #11 on: August 21, 2018, 09:55:48 AM »
Okrog 6. ure zjutraj je Luna vstopila v Kozoroga.
Dopoldne bo tvorila konjunkcijo s Saturnom in trigon z Uranom, kar nam daje disciplino in zagon za delo. Kar zagrabimo.  ;D
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #12 on: August 21, 2018, 10:16:00 AM »
Uf. Itak delam pospešeno in grabim na tri konce.  :D
Hvala, Maja.  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #13 on: August 22, 2018, 08:28:53 AM »
Luna se nahaja v znamenju Kozoroga.
Zgodaj popoldne bo tvorila kvadrat z Venero ter sekstil z Neptunom in Jupitrom, proti večeru pa konjunkcijo s Plutonom. Hodili bomo po tanki liniji med zadovoljstvom in srečo ter občutkom, da nam nekaj manjka in da ni vse, kot se zdi na prvi pogled. Če so razmere bolj znosne, kot ne, se raje naivno prepustimo vtisu ... Če nam bo vseeno, da gre morda samo za iluzijo, bo tudi v redu ... Realisti, iskalci resnice in pravega ozadja se pa lahko znajdejo v rahlo obsedenih stanjih. Kaj je boljše ali slabše pa naj presodi vsak sam.
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #14 on: August 22, 2018, 09:41:58 AM »
Zmenjeno.  :D
9ZK 674