O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Tarot, XX. del - vpogled in osebna vprašanja
Missy:
--- Quote from: Rena on February 25, 2019, 07:06:25 PM ---
--- Quote from: Missy on February 25, 2019, 03:13:26 PM ---Hvala punce. Objemam nazaj. Ce bo katera metala, bi se jes eno za marec. K tole je blo dr*.
--- End quote ---
Marec bo kar "novčevski". Kralj novcev zate Missy. Samozavest, obvladovanje položaja, dobro delo, uspeh. 8)
--- End quote ---
Lepa karta srce, hvala! :-*
Rena:
--- Quote from: Missy on February 25, 2019, 07:32:55 PM ---Lepa karta srce, hvala! :-*
--- End quote ---
Prosim :-* Kje si kupila After Tarot karte? V živo kje v trgovini ali na spletu? Gledam na Amazonu. Mika me White deck tarot, ker (vsaj na slikah tako izgleda) ima lepše slike oz. barve. After Tarot me pa tudi mika, ker ima zanimive podrobnosti k znanim motivom.
Missy:
Amazon mi jih je poslal. ;) nekako so me pritegnile, zelo blizu so mi zelo hitro postale.
Rena:
--- Quote from: Missy on February 25, 2019, 07:42:06 PM ---Amazon mi jih je poslal. ;) nekako so me pritegnile, zelo blizu so mi zelo hitro postale.
--- End quote ---
Ahaaaa, fino ja. Glede After Tarot, če prav razumem, je recimo vsaki sliki "klasičnega tarota" dodan "moment after". Recimo Norec je že stopil čez prepad in visi, držeč se za eno roko. Obešencu pomaga ženska, ki mu daje pijačo, da si opomore...itd. In pri sebi že kompliciram... Norec mi najbolj simbolizira to, da moramo zaupati. Če vidimo prepad pred sabo, je lahko res, lahko pa je ta prepad samo naš strah, pa prepada v resnici ni. Slika pa glih potrjuje, da bo res padel, čeprav, se pa ujame in tudi pes ga bodri, da naj se ne spusti. Ta pes ga bo morda celo vlekel za rokav in mu pomagal. Tako da, zanimivo ja, na vse načine lahko razvijaš štorije. Te prosim, če mi še ti pokomentiraš, kako razumeš kakšno karto tradicionalnega decka in enako karto v After... Saj ni treba zdaj takoj, samo toliko, da si še naredim malo reda v glavi, ali naj naročim ali ne. :-*
Maja:
--- Quote from: Rena on February 25, 2019, 06:40:30 PM ---
--- Quote from: Maja on February 20, 2019, 05:46:21 PM ---U, jaz bi tudi eno.
Eden izmed najlepših kompletov tarota ...
--- End quote ---
Za našo Majo, iz klasičnega Rider Waita ;) Tri palice. Nič ne dvomi, smelo naprej. Si na pravi poti, bodi pripravljena še naprej vztrajati izven cone udobja. Odpri oči in vse čute. Za vse nove priložnosti, ki ti jih nosi pot. Nič bat 8)
--- End quote ---
Rena, hvala zelo.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version