Tudi jaz sem se zapičila v "prebruhavam senco". Pa tudi v zapis od Nensi "napluskane dobro razvite lastnosti in podhranjene mišice, senco". Na prvi pogled ima vitez ziher dobro razvite mišice. Fizične. Katere so pa podhranjene, v senci? Poguma mu že ne manjka, če kar plane in naredi. Kaj torej njemu v podzavesti fali? Mogoče se boji, če ne bo takoj, takoj, potem ne bo več uspel speljat. Ali se boji, da na daljši rok bo moral pokazat več. Je samo preprosto nestrpen? Alo moje psihoanalitičarke...kaj menite. 
Missy, tudi to je zelo fajn, se od znotraj spucaš. Na dolgi rok boš videla, da napreduješ 
torej če imamo na eni strani nekaj preveč razvito (npr.nabildane mišice), potem nam na drugi strani nekaj definitivno fali

kaj nam fali?
meni to zveni kot pretirana kontrola...mišice so zemeljske...nasproti zemlje je po jungu intuicija...torej želi oseba imeti kontrolo, želi vse obvladovati...
torej fali prepuščanje, zaupanje v življenje, vera, da se bo vse izteklo kot se mora...
lahko preverimo tudi astrološko...nekdo, ki ima v karti poudarjeno zemljo, ima lahko težave s prepuščanjem življenju, z intuicijo, z vero....
po drugi strani pa ta zapis, da je pogumen, da kar plane in naredi...kar bi označevalo ravno intuitivca...ki nič ne razmisli, ampak kar naredi...potem pa ga čaka druga plat, zemeljska, tukaj pa njemu nekaj fali...
seveda oboje samo v primeru, ko je ena ali druga skrajnost...vedno iščemo ravnovesje....