Author Topic: Tarot, XX. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 70120 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Tarot, XX. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #330 on: May 29, 2019, 01:40:06 PM »
Tudi jaz sem se zapičila v "prebruhavam senco". Pa tudi v zapis od Nensi "napluskane dobro razvite lastnosti in podhranjene mišice, senco". Na prvi pogled ima vitez ziher dobro razvite mišice. Fizične. Katere so pa podhranjene, v senci? Poguma mu že ne manjka, če kar plane in naredi. Kaj torej njemu v podzavesti fali? Mogoče se boji, če ne bo takoj, takoj, potem ne bo več uspel speljat. Ali se boji, da na daljši rok bo moral pokazat več. Je samo preprosto nestrpen? Alo moje psihoanalitičarke...kaj menite.  8)

Missy, tudi to je zelo fajn, se od znotraj spucaš. Na dolgi rok boš videla, da napreduješ  :-*

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #331 on: May 29, 2019, 01:42:18 PM »
Tudi jaz sem se zapičila v "prebruhavam senco". Pa tudi v zapis od Nensi "napluskane dobro razvite lastnosti in podhranjene mišice, senco". Na prvi pogled ima vitez ziher dobro razvite mišice. Fizične. Katere so pa podhranjene, v senci? Poguma mu že ne manjka, če kar plane in naredi. Kaj torej njemu v podzavesti fali? Mogoče se boji, če ne bo takoj, takoj, potem ne bo več uspel speljat. Ali se boji, da na daljši rok bo moral pokazat več. Je samo preprosto nestrpen? Alo moje psihoanalitičarke...kaj menite.  8)

Missy, tudi to je zelo fajn, se od znotraj spucaš. Na dolgi rok boš videla, da napreduješ  :-*

Ajoj grem zdej to trikrat prebrat in se sama seb rezat. 8) :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #332 on: May 29, 2019, 01:58:57 PM »

torej če imamo na eni strani nekaj preveč razvito (npr.nabildane mišice), potem nam na drugi strani nekaj definitivno fali ;)
kaj nam fali?
meni to zveni kot pretirana kontrola...mišice so zemeljske...nasproti zemlje je po jungu intuicija...torej želi oseba imeti kontrolo, želi vse obvladovati...
torej fali prepuščanje, zaupanje v življenje, vera, da se bo vse izteklo kot se mora...
lahko preverimo tudi astrološko...nekdo, ki ima v karti poudarjeno zemljo, ima lahko težave s prepuščanjem življenju, z intuicijo, z vero....

po drugi strani pa ta  zapis, da je pogumen, da kar plane in naredi...kar bi označevalo ravno intuitivca...ki nič ne razmisli, ampak kar naredi...potem pa ga čaka druga plat, zemeljska, tukaj pa njemu nekaj fali...

seveda oboje samo v primeru, ko je ena ali druga skrajnost...vedno iščemo ravnovesje....
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #333 on: May 29, 2019, 02:36:15 PM »

torej če imamo na eni strani nekaj preveč razvito (npr.nabildane mišice), potem nam na drugi strani nekaj definitivno fali ;)
kaj nam fali?
meni to zveni kot pretirana kontrola...mišice so zemeljske...nasproti zemlje je po jungu intuicija...torej želi oseba imeti kontrolo, želi vse obvladovati...
torej fali prepuščanje, zaupanje v življenje, vera, da se bo vse izteklo kot se mora...
lahko preverimo tudi astrološko...nekdo, ki ima v karti poudarjeno zemljo, ima lahko težave s prepuščanjem življenju, z intuicijo, z vero....

po drugi strani pa ta  zapis, da je pogumen, da kar plane in naredi...kar bi označevalo ravno intuitivca...ki nič ne razmisli, ampak kar naredi...potem pa ga čaka druga plat, zemeljska, tukaj pa njemu nekaj fali...

seveda oboje samo v primeru, ko je ena ali druga skrajnost...vedno iščemo ravnovesje....

Nu taku taku... V naravi nam je bilansiranje, uravnotežanje. Če je kje kaj preveč, drugje fali. Je pa dobro to opazovat, ozaveščat.

Offline Manja

• Veteran
« Reply #334 on: June 21, 2019, 07:50:23 AM »
Drage moje, ko bo katera pri kartah, času in volji.. Lepo prosim, če mi pogleda za določen odnos, kako kaže v bodoče. Hvala. :)

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #335 on: July 16, 2019, 09:15:09 AM »
Danes dopoldne bom na voljo za kakšen vpogled. Če ima kdo vprašanje, izvolite.
9ZK 656

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #336 on: July 16, 2019, 09:32:02 AM »
Bi prosila za splošen vpogled do septembra Majč. :-*

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #337 on: July 16, 2019, 09:34:19 AM »
E, splošen vpogled pa sploh ni tako slaba stvar. Bi jaz tudi, prosim.  ;D
9ZK 674

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #338 on: July 16, 2019, 09:36:31 AM »
Maja, jaz bi tudi splošen vpogled do septembra.  :)
Hvala.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #339 on: July 16, 2019, 09:48:10 AM »
Splošno vprašanje - splošen odgovor.  ;D

Če bo imela katera željo še po čem specifičnem, lahko dodamo. :)

Bi prosila za splošen vpogled do septembra Majč. :-*
Precej osamljeno obdobje, ko se ne boš mogla (niti hotela) obrniti na nikogar drugega. Možnosti za zamujene priložnosti. V apatiji in pesimizmu jih znaš spregledati.

Opala, tu se pa znajo pokazati neke stvari, ki so ti bile skrite. Lahko tudi iz strani oseb(e), ki so ti zelo blizu. (Ali pa je to celo že bilo.)
Boš pa blestela v službi. Dela ne bo manjkalo, ampak se boš čudovito izkazala.

Maja, jaz bi tudi splošen vpogled do septembra.  :)
Hvala.
Gojila boš neko upanje in sanje, a se boš morala glede tega posvetovati z nekom. Dobiti moraš neko tretje, neodvisno, strokovno mnenje osebe, ki je zanesljiv vir informacij. Bližaš se obdobju, ko se bodo stvari uredile.

9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #340 on: July 16, 2019, 10:20:40 AM »
Splošno vprašanje - splošen odgovor.  ;D

Če bo imela katera željo še po čem specifičnem, lahko dodamo. :)

Opala, tu se pa znajo pokazati neke stvari, ki so ti bile skrite. Lahko tudi iz strani oseb(e), ki so ti zelo blizu. (Ali pa je to celo že bilo.)
Boš pa blestela v službi. Dela ne bo manjkalo, ampak se boš čudovito izkazala.
Ooo, pa dobro, tudi to bo ok.  ;D Bom pazljiva, če se bo kaj skritega pokazalo.
9ZK 674

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #341 on: July 16, 2019, 10:39:53 AM »
Če je še čas, ali lahko pogledaš, kako bo do oktobra na vseh treh področjih - družina, zdravje, ljubezen.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #342 on: July 16, 2019, 10:47:46 AM »
Če je še čas, ali lahko pogledaš, kako bo do oktobra na vseh treh področjih - družina, zdravje, ljubezen.

Družinske relacije bodo tekle gladko. Zna se pojaviti le kakšna situacija, ko boš morala ostati malo v ozadju in se ne vmešavati. Ne bo šlo za nič večjega ali slabega, brez skrbi.
Zdravje ... Težave, ki so bile, bodo minile. Neko slabše fizično počutje, ki je bilo posledica psihičnih stanj (lahko so se pojavljala tudi neka vnetja) se je že v veliki meri zaključilo, greš skozi fazo okrevanja in kmalu boš spet prava ti.
Kar se tiče ljubezenskega življenja, se pa pokaže, da hrepeniš po več. Polna energije si in to se odraža v tvoji želji po ljubezni. Žal okoliščine niso najbolj naklonjene temu - ali pa oseba, ki ti to lahko da, ni prava oz. ne potrebuješ/želiš tega od nje. Tu bo treba nekaj premakniti, če boš želela spremembe.
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #343 on: July 16, 2019, 10:54:55 AM »
O, pa se tudi jaz postavim v vrsto.  :)
Prosim za kakšno modro v zvezi s svojim miselnim dogajanjem, ki je že kronično.
Je tam z namenom ali brez potrebe?
Hvala!  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #344 on: July 16, 2019, 11:00:00 AM »
O, pa se tudi jaz postavim v vrsto.  :)
Prosim za kakšno modro v zvezi s svojim miselnim dogajanjem, ki je že kronično.
Je tam z namenom ali brez potrebe?
Hvala!  :-*

To je en vzorec, ki te spremlja že celo življenje. Pozabi, da se boš kdaj znašla v zen stanju, ko se v glavi ne bo nič dogajalo. Če se to zgodi, pomisli, če nisi morda mrtva - pa spet bo dovolj gradiva za razmišljanje ...
Tako je, taka si, vedno se s čim boriš, pa če ima to smoter ali ne. Zate ga ima.
9ZK 656