Author Topic: Tarot, XX. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 70099 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Tarot, XX. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #345 on: July 16, 2019, 11:00:25 AM »
Ura.  ;D
9ZK 656

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #346 on: July 16, 2019, 11:03:11 AM »
Ali lahko še podvprašanje? Ali bodo zadeve na področju družine v zvezi s pravnimi, premoženjskimi in podobnimi zadevami?

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #347 on: July 16, 2019, 11:08:44 AM »
O, pa se tudi jaz postavim v vrsto.  :)
Prosim za kakšno modro v zvezi s svojim miselnim dogajanjem, ki je že kronično.
Je tam z namenom ali brez potrebe?
Hvala!  :-*

To je en vzorec, ki te spremlja že celo življenje. Pozabi, da se boš kdaj znašla v zen stanju, ko se v glavi ne bo nič dogajalo. Če se to zgodi, pomisli, če nisi morda mrtva - pa spet bo dovolj gradiva za razmišljanje ...
Tako je, taka si, vedno se s čim boriš, pa če ima to smoter ali ne. Zate ga ima.

Pismu, a veš, da tudi to razmišljam, da imam večkrat "zmešane" misli ravno zato, da se mi ne zmeša.
Pa tudi tema "kaj razmišljaš, ko si mrtev" je stalnica.
Lep odgovor si mi dala, hvala ti. :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #348 on: July 16, 2019, 11:09:12 AM »
Ura je pa res zgovorna, ja!  8)

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #349 on: July 16, 2019, 11:17:36 AM »
O Majči. Danes bi tudi meni pasalo. Splošno - počutje, razmišljanje, aktivnost posebej do konca julija in posebej za avgust. In pa, rada bi se odvadila nečesa. Kakšen nasvet? Hvala že vnaprej  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #350 on: July 16, 2019, 12:28:25 PM »
Ali lahko še podvprašanje? Ali bodo zadeve na področju družine v zvezi s pravnimi, premoženjskimi in podobnimi zadevami?

Točnega odgovora ne dobim, dobim pa namig, da že veš, kaj bo oz. na katerem področju se bo to odvijalo. Zna biti celo povezano s skrbmi, ki so načele tvoje zdravje in dobro počutje.
9ZK 656

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #351 on: July 16, 2019, 12:32:02 PM »
Hvala srce! Bi mogoče povprašalaše kaj so te priložnosti, da bom bolj pozorna in kaj lahko na splošno storim, da izboljšam to obdobje? Pa mogoče še posebi pogledava romantično področje, če imaš čas?

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #352 on: July 16, 2019, 12:33:29 PM »
O Majči. Danes bi tudi meni pasalo. Splošno - počutje, razmišljanje, aktivnost posebej do konca julija in posebej za avgust. In pa, rada bi se odvadila nečesa. Kakšen nasvet? Hvala že vnaprej  :-*

Ob polaganju kart dobim kar odgovor na obe vprašanji. Prihajajoče obdobje bo zaznamovano z obvladovanjem same sebe. Pomembno bo, kako se boš spopadala z izzivi, ki izhajajo iz okolice. Izbrala si dober čas, da se odvadiš tistega, kar imaš v mislih. Edina ovira si ti, sama sebi. Bodi pozorna, kako se odzivaš v slabih trenutkih. Jih prepoznaš in obvladaš, ko pridejo? Ti so največji sprožilec navade.
Bodi iskrena do sebe. Kaže se, da je žalost tista, s katero bo največ "dela". 
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #353 on: July 16, 2019, 12:37:30 PM »
Hvala srce! Bi mogoče povprašalaše kaj so te priložnosti, da bom bolj pozorna
Paziti moraš, da ne kvariš domače/družinske sreče in najbližjih odnosov zaradi notranjih napetosti. Kup strasti je v tebi, ki jih ne moreš/ne znaš obvladati in to ruši vse ostalo.

in kaj lahko na splošno storim, da izboljšam to obdobje? Pa mogoče še posebi pogledava romantično področje, če imaš čas?
Ozri se naprej, ne nazaj. Kdor te je razočaral, naj ostane v preteklosti, na te ljudi ne računaj več.

Romantično področje pa ni nič kaj romantično. Nič konkretnega, nedokončane zadeve, nedorečenosti, kup stvari visi v zraku. Morala boš popustiti, spustiti ...
9ZK 656

Offline 3lumpi866

• Mojster
« Reply #354 on: July 16, 2019, 12:39:12 PM »
Hvala Maja, si mi lepo odgovorila. Tako nekako sem tudi sama slutila. Situacija, ki ustvarja v meni notranjo nervozo in s tem povezane tudi nekatere zdravstvene težave ki si jih onenila. Upam, da bom vse uspešno prebrodila.

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #355 on: July 16, 2019, 12:40:44 PM »
Wow kaksna brozga no!  :o No vse je za nekaj dobro, bomo videli za kaj bo to.  :blank:

P.s. druzinska sreca, ki temeli na tem, da sama nosim 7000 koncev obveznosti medtem ko ostali veselo zivijo svoje zivljenje.  :laugh: No glede na to, da gre locitev skoz avgusta so kar ok napovedi. Objem!

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #356 on: July 16, 2019, 12:43:28 PM »

Ob polaganju kart dobim kar odgovor na obe vprašanji. Prihajajoče obdobje bo zaznamovano z obvladovanjem same sebe. Pomembno bo, kako se boš spopadala z izzivi, ki izhajajo iz okolice. Izbrala si dober čas, da se odvadiš tistega, kar imaš v mislih. Edina ovira si ti, sama sebi. Bodi pozorna, kako se odzivaš v slabih trenutkih. Jih prepoznaš in obvladaš, ko pridejo? Ti so največji sprožilec navade.
Bodi iskrena do sebe. Kaže se, da je žalost tista, s katero bo največ "dela".

Hvala Maja. Hvala, da si mi še bolj osvetlila situacijo in bom bolj zavestna in pozorna.  :-*

Offline Manja

• Veteran
« Reply #357 on: July 25, 2019, 11:48:29 AM »
Maja, te lahko prosim za vpogled glede službe? Je na vidiku kaj novega?

Offline purple

• Uporabnik
  • **
« Reply #358 on: July 25, 2019, 12:00:12 PM »
Jaz pa bi prosila za vpogled v mesec avgust, če je katera pri kartah in ima voljo.

P.S:. Sicer ni tarot pa vseeno - ve katera, če se še kje dajo dobiti Karmične astrološke karte? Rada bi jih nabavila, pa jih nikjer ne zasledim.

Offline 3lumpi866

• Mojster
« Reply #359 on: July 28, 2019, 10:25:11 AM »
Purple, za karmične astrološke karte poglej na bolhi, če jih drugje ne najdeš.