Majč, tudi jaz prosim kakšno sporočilo za avgust. Danes imam s sabo psyhic tarot, lahko potegnem zate, če želiš. 
Paž čaš in 5 palic. Morda avgust ne bo tako počitniški, kot si zamišljaš. Imaš pričakovanja, želiš se imeti lepo, pa je dejansko blagostanje vprašljivo. Ves čas se lahko pojavlja nekaj, kar te bo spravljalo iz zena. Ne pusti se.
Karte za avgust se nikakor ne bom branila, če nisem že prepozna. 
A bejž, pa res bo malo čustveno in komolčarsko
. Hvala.
Zate pa lepa napoved: požela boš sadove svojega dela. Priznali ti bodo zasluge za vloženo delo, a tudi sama nase ne pozabi. Daj si poklon in potrepljaj se po ramenu. Delo v skupini je tudi lahko uspešno, nove možnosti v ekipnem delu se lahko odprejo, najdejo. Ne pozabi pa tudi na svojo fizično kondicijo, da boš lahko še naprej pozitivno aktivna. 
Juuuhuuu! A veš, da se že dogaja! Ta mesec uradno postanem sodelavka še na drugi lokaciji, kamor pogledujem že od začetka.
Prav ponosna sem nase, kako sem se v dokaj kratkem času dokazala, čeprav sem se morala konkretno boriti. In res sem hvaležna določenim ljudem, kako so se zavzeli zame in mi omogočili, da sem se iztrelila.
Hvala ti!