Author Topic: Tarot, XX. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 70097 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Tarot, XX. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #390 on: July 31, 2019, 10:09:41 AM »
Prosim, ja.  :-*

Zvezda.
Super mesec. Dobro počutje, zdravje, sproščenost. Tudi dopust ob vodi. Pockrljaj se.
Oooo, krasno! To je pa res super karta! Odštevam dneve do dopusta.  :laugh:
9ZK 674

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #391 on: July 31, 2019, 01:06:36 PM »
Majč, tudi jaz prosim kakšno sporočilo za avgust. Danes imam s sabo psyhic tarot, lahko potegnem zate, če želiš.  :-*

Paž čaš in 5 palic. Morda avgust ne bo tako počitniški, kot si zamišljaš. Imaš pričakovanja, želiš se imeti lepo, pa je dejansko blagostanje vprašljivo. Ves čas se lahko pojavlja nekaj, kar te bo spravljalo iz zena. Ne pusti se.

Karte za avgust se nikakor ne bom branila, če nisem že prepozna.  ;D

A bejž, pa res bo malo čustveno in komolčarsko  ;). Hvala.

Zate pa lepa napoved: požela boš sadove svojega dela. Priznali ti bodo zasluge za vloženo delo, a tudi sama nase ne pozabi. Daj si poklon in potrepljaj se po ramenu. Delo v skupini je tudi lahko uspešno, nove možnosti v ekipnem delu se lahko odprejo, najdejo. Ne pozabi pa tudi na svojo fizično kondicijo, da boš lahko še naprej pozitivno aktivna.  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #392 on: July 31, 2019, 04:07:16 PM »
Majč, tudi jaz prosim kakšno sporočilo za avgust. Danes imam s sabo psyhic tarot, lahko potegnem zate, če želiš.  :-*

Paž čaš in 5 palic. Morda avgust ne bo tako počitniški, kot si zamišljaš. Imaš pričakovanja, želiš se imeti lepo, pa je dejansko blagostanje vprašljivo. Ves čas se lahko pojavlja nekaj, kar te bo spravljalo iz zena. Ne pusti se.

Karte za avgust se nikakor ne bom branila, če nisem že prepozna.  ;D

A bejž, pa res bo malo čustveno in komolčarsko  ;). Hvala.

Zate pa lepa napoved: požela boš sadove svojega dela. Priznali ti bodo zasluge za vloženo delo, a tudi sama nase ne pozabi. Daj si poklon in potrepljaj se po ramenu. Delo v skupini je tudi lahko uspešno, nove možnosti v ekipnem delu se lahko odprejo, najdejo. Ne pozabi pa tudi na svojo fizično kondicijo, da boš lahko še naprej pozitivno aktivna.  :-*

Juuuhuuu! A veš, da se že dogaja! Ta mesec uradno postanem sodelavka še na drugi lokaciji, kamor pogledujem že od začetka.
Prav ponosna sem nase, kako sem se v dokaj kratkem času dokazala, čeprav sem se morala konkretno boriti. In res sem hvaležna določenim ljudem, kako so se zavzeli zame in mi omogočili, da sem se iztrelila.

Hvala ti!
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #393 on: July 31, 2019, 05:02:50 PM »
Bravoooooooooo Maja 8) 8) 8)
Vesela sem zate in le pogumno naprej ;) :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #394 on: July 31, 2019, 07:43:23 PM »
Če nisem prepozna, lepo prosim tudi jaz.
Predvsem v zadevi, če se bo kaj spremenilo pri "ceteribus paribus".
Hvalaaaaaa. :-*

Splošna karta za avgust je Trdnjava. Hja, tu so spremembe neizogibne ... Želim, da bi bile pozitivne!
(Nekaj se mi kaže, pa še ne upam reči.)
Hvala Maja.
V hiši je začel pihati veter prav v nasprotno smer, mi ni jasno, kaj se dogaja. Vse je odprto, kaj več zdaj ne znam reči. Je pa Trdnjava huda karta....Bom poročala. :-*
Pa srečno tebi.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #395 on: August 01, 2019, 12:42:25 PM »
Juuuhuuu! A veš, da se že dogaja! Ta mesec uradno postanem sodelavka še na drugi lokaciji, kamor pogledujem že od začetka.
Prav ponosna sem nase, kako sem se v dokaj kratkem času dokazala, čeprav sem se morala konkretno boriti. In res sem hvaležna določenim ljudem, kako so se zavzeli zame in mi omogočili, da sem se iztrelila.

Hvala ti!

To! Zaslužiš si.  :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #396 on: August 01, 2019, 12:45:41 PM »
Maja  8) 8) 8) 8) 8) 8) :-* :-*

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #397 on: August 07, 2019, 09:51:19 AM »
vem da je pozno a lahko še jaz prosim za avgust? Mogoče kar konkretno letos gremo prvič na morje v drugačni postavi, kako bo?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #398 on: August 07, 2019, 04:53:25 PM »
vem da je pozno a lahko še jaz prosim za avgust? Mogoče kar konkretno letos gremo prvič na morje v drugačni postavi, kako bo?

Izvlekla sem Obešenca, nato pa dodala še Smrt in Viteza čaš, ker nisem vedela, kam pes taco moli.
Ob tej priložnosti lahko končaš status quo, ko se poskušaš navaditi na nove razmere in sprejmeš sladkosti novega življenja.
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #399 on: August 08, 2019, 08:28:09 AM »
Hvala Maja :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline purple

• Uporabnik
  • **
« Reply #400 on: August 08, 2019, 01:35:14 PM »
Ja, jaz sem že zadnjič prosila, če lahko katera pogleda za avgust. Tako da: prosssimmn lepo!!! ;)

Aja, glede kart: hvala, za namige, ampak trenutno jih res ni nikjer za dobit. Se bom ustavila v knjigarni jutri in vprašam, če se da naročiti kaj.

Puščavnik.
Ena izmed mojih najljubših. Vzemi si čas, pojdi nekam na samo, v mir, naredi revizijo znotraj sebe ... Pa boš kot nova.

Hvala. Sem šla kar na dopust  ;D Sicer nisem sama, ampak mi paše tale odklop od vsega.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #401 on: August 15, 2019, 02:29:58 PM »
Ce je katera pri kartah, bi prosila za en vpogled.
Hvala :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #402 on: August 19, 2019, 10:19:14 AM »

Največji poudarek na treh kartah, enotna rdeča nit, je prepustiti se, zaupati odpreti se spremembi, storiti korak naprej. dvigniti se, biti kreativna. Pobrati sadove od vloženega dela v preteklosti. Premagati strah. Pričakuj najboljše, ob tem pa ostani iskrena ti.  :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #403 on: August 19, 2019, 01:35:13 PM »

Največji poudarek na treh kartah, enotna rdeča nit, je prepustiti se, zaupati odpreti se spremembi, storiti korak naprej. dvigniti se, biti kreativna. Pobrati sadove od vloženega dela v preteklosti. Premagati strah. Pričakuj najboljše, ob tem pa ostani iskrena ti.  :-*

Hvala Rena :-*
Vse napisano v zadnjem obdobju udejanjam oz se vsaj trudim...to je res moje učenje ;) :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #404 on: August 19, 2019, 11:22:52 PM »
Prosim Sanjalka  :-*