O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Tarot, XX. del - vpogled in osebna vprašanja

<< < (92/105) > >>

Maja:

--- Quote from: cvetka on October 26, 2019, 11:45:08 AM ---Maja, prosim, prosim tudi jaz. :-*

--- End quote ---

As mečev in 7 diskov. Ogromno dela, opravkov, veliko tudi tistih, ki nate čakajo že lep čas. Stisni in jih pospravi. Srečno!

3lumpi866:
Hvala Maja. Pogled na to karto me je osrečil.

purple:
Jaz se tudi štulim. Prosim ;)

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: Maja on October 26, 2019, 09:15:25 AM ---
--- Quote from: Pika on October 26, 2019, 08:59:30 AM ---Maham z repom do tretjega rebra.  :D

--- End quote ---

Kralj palic. Produktiven mesec je pred tabo. Veliko dela,predvsem intelektualnega. Vajeti svojega življenja in posel boš imela v svojih rokah in ta čas je vsekakor za izkoristiti za uveljavljanje svojih idej.

--- End quote ---

Zdaj pa od veselja tako migam z repom, da se bojim, da mi bo kolke ven vrglo. :D
Je res tako, kot si napisala, veliko bo dela, kar zame večinoma pomeni tudi veliko veselja.
Je pa zanimivo, da si to karto potegnila v obdobju, ko se je precej stvari resetiralo tudi v okolju, ki me je prej dokaj vleklo dol (prvi faks) in me letos delo tam osrečuje.
Preveva me optimizem, res gre za neke vrste preporod, kar sovpada s kartami prejšnjih mesecev. Kot bi v "starem" okolju na novo zaštartala.
Hvala, Majči. :-*

Maja:

--- Quote from: purple on October 26, 2019, 01:41:57 PM ---Jaz se tudi štulim. Prosim ;)

--- End quote ---

8 čaš. Se od česa ne moreš ali nočeš posloviti? Morda bi morala sprejeti odločitve, ki ti sicer niso najbolj po godu, ampak ni rečeno, da so slabe. November bo neke vrste priložnost, da začneš na novo.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version